Neke ideje: fitness, plivanje, skola plesa, skola stranih jezika…
Ako vec imams love kao sto tvrdis najpametniji bi ti bilo otici negdje vani na postdiplomski studij. Puno bi naucila, brze bi se formirala kao osoba, a i sanse da nedes decka bi se povecale.
Mozda da pricas sa Matrixom o LSE.
Ako odeš gubit vrijeme na takvo što, mene zaboravi Ivana!
borilačka vještina za fiziku i psihologiju. putovanja po aziji, africi i j.americi za dušu.
[/quote]
Yoga i anger management isto bi bili dobri za nju.
Meni su ta putovanja bez veze. Bolje otici negdje na dulje vrijeme, upoznati ljude, kulturu nacin zivota. Koji je smisao ici u Japan na dva tjedna.
Treba li kome pomoć oko savjeta?
Srdačan pozdrav
Ako nije problem napisi koji je postupak apliciranja za LSE graduate school.
Ako nije problem napisi koji je postupak apliciranja za LSE graduate school.
[/quote]
http://www2.lse.ac.uk/study/graduate/home.aspx
Tu imate sve. Nemojte se ljutit, ali da krenem pisati ne bi stao do sutra.
Srdačan pozdrav
Ako vec imams love kao sto tvrdis najpametniji bi ti bilo otici negdje vani na postdiplomski studij. Puno bi naucila, brze bi se formirala kao osoba, a i sanse da nedes decka bi se povecale.
borilačka vještina za fiziku i psihologiju. putovanja po aziji, africi i j.americi za dušu.
[/quote]
Meni su ta putovanja bez veze. Bolje otici negdje na dulje vrijeme, upoznati ljude, kulturu nacin zivota. Koji je smisao ici u Japan na dva tjedna.
[/quote]
Na to i mislim, po par mjeseci Indije, Izraela i Brazila.
[/quote]
[/quote]
Na to i mislim, po par mjeseci Indije, Izraela i Brazila.
[/quote]
Ivana bi financirala, a ti bi isao kao vodic
KSST-R-A…..SUTRA TOČNO U 13h
KSST-R-A…..SUTRA TOČNO U 13h
– dala sam vam 10 stotki, ovako nešto zbilja treba znati pogoditi.
– dionica odradila rast preko 50%.
– a moje uz sve drukanje jadnih 5%.
– I love this game.
Pozdrav !
– i danas fenomenalnooooooo, usprkos vašim jedinicama.
– evo vidite kako dionica poleti i preko +10% kada se druka onako kako nalaže struka.
– a lijepo ste mogli vidjeti veliku moć i snagu sindikata.
– ne trebam vam sada pisati o kojoj dionici se radi jer je sve i više nego jasno.
– ali ono što će vas možda interesirati.
– još ćemo ići s tom dionicom gore.
– to je onako općenito, ipak jako puno toga znam.
– a danas sam završila pregovore i s jednim fondom.
– te je moj sindikat postao zbilja jedan od najjačih u HR.
– a svima nam je i više nego dobro jer svakim danom bezobrazno puno zarađujemo.
– a sada što je od ovog svega istina ??????
– a možda vas i z.a.h.e.b.a.v.a.m.
– a možda i drukam.
– uživajte vi meni u svojem kešu i bankarskim kta.
– burza je jako opasna i tu se vrlo lako mogu izgubiti vaši novčići koji su teškom mukom zarađeni.
– i cijenite to što tu možete pročitati ono što svi taje.
– cijenite onu lovu koju ste zaradili zahvaljujući mojim postovima.
– već preko godinu dana se na niti jednom mojem druku nije izgubila lova.
– i zbog svega ovoga molim vas da mi dajete što više stotki, jer kada vidim jedinice onda sam ljuta.
– a valjda sam zaslužila te stotke.
– I love this game.
Pozdrav !
"-te je moj sindikat postao zbilja jedan od najjačih u hr. "
Ivana7 kolika je članarina u Vašem sindikatu ? ( i šta se dobije upisivanjem ?) [proud]
nema na ovom forumu više best baya, već sve samo hvalisanje. Važno je da se svi debelo zelenimo. Ako ste u zadnjih 6mj pogodili snho, inu, korf ili ksst danas ste u debelom plusu. Ja sam pogodio dvije dionice. Naravno pored ovih zvijezda ima još puno malih zvijezdica, ali su one rezervirane za manje portfelje.
– i danas fenomenalnooooooo, usprkos vašim jedinicama.
– evo vidite kako dionica poleti i preko +10% kada se druka onako kako nalaže struka.
– a lijepo ste mogli vidjeti veliku moć i snagu sindikata.
– ne trebam vam sada pisati o kojoj dionici se radi jer je sve i više nego jasno.
– ali ono što će vas možda interesirati.
– još ćemo ići s tom dionicom gore.
– to je onako općenito, ipak jako puno toga znam.
– a danas sam završila pregovore i s jednim fondom.
– te je moj sindikat postao zbilja jedan od najjačih u HR.
– a svima nam je i više nego dobro jer svakim danom bezobrazno puno zarađujemo.
– a sada što je od ovog svega istina ??????
– a možda vas i z.a.h.e.b.a.v.a.m.
– a možda i drukam.
– uživajte vi meni u svojem kešu i bankarskim kta.
– burza je jako opasna i tu se vrlo lako mogu izgubiti vaši novčići koji su teškom mukom zarađeni.
– i cijenite to što tu možete pročitati ono što svi taje.
– cijenite onu lovu koju ste zaradili zahvaljujući mojim postovima.
– već preko godinu dana se na niti jednom mojem druku nije izgubila lova.
– i zbog svega ovoga molim vas da mi dajete što više stotki, jer kada vidim jedinice onda sam ljuta.
– a valjda sam zaslužila te stotke.
– I love this game.
Pozdrav !
pa nisi valjda opet nekog ošišala?i to sa svojih 6 dionica?bolje ti je da se primis kladionice,sa tih svojih 6000 kn uplati kof 1.15(koji je stvarno tesko fulat) i svaki dan izvuces cca 10%
Zašto je na ovoj burzi lako zaraditi i nama kojima Bog nije dao previše pameti ???
– dok god imamo na ovoj burzi 90% inteligentnih investitora zbilja nam neće biti problem brutalno zarađivati.
– zašto ???
– pa dovoljno je malo unazad prelistati temu Tehnička analiza i pogledati kada su se ukeširali oni najpametniji.
– ne smijem ih nabrajati jer će me ti zapamtiti i onda me mjesecima pune jedinicama.
– ali i na toj temi imate 1-2 investitora koji kuže stvari.
– velika većina ih tamo potpuno krivo razmišlja.
– ili uzmimo ovu temu.
– evo mogu slobodno pisati i imena jer su me stavili na ignore pa neće vidjeti što o njima pišem.
– gospođa Miami, fenomenalna poduzetnica, puna love, ali ne kuži kako je bila ošišana kada je kupila građevince na vrhu.
– odnosno investitori tipa gospođe Miami će vam uvijek kupovati na onom najvećem vrhu.
– gospon Hairiju, eto taj tip investitora će vam uvijek prodati dionice na samom dnu, onada kada su najjeftinije.
– ili recimo investitori tipa gospon Zlatek, e ti vam zbilja nemaju pojma ni o čemu, dobro da znaju što je to dionica i kako se trguje.
– ali takav tip investitora griješi u 90% slučajeva, a ti su mi i najzanimljiviji jer vam tako izgleda jedan prosjećni HR investitor.
– zajedničko im je to jer su skloni plakanju nakon što izgube novce.
– mogla bi po ovom pitanju napisati još 10 stranica ili knjigu, ali i s ovim sam puno napisala jer je ovo ono osnovno što moramo znati.
– I love this game.
Pozdrav !