Tko normalan se ide hvalit sa nekakvim milijonima na forumu i usput ekipi nabijat na nos kako je netko nekog ošišao i sam sebe uvjeravat kako je dobar?
" I love this game"
"na zse teče med i mljeko"
[thumbsup]
Ivana čitajući tvoje postovo dojma sam da ste vi jedna iskomplesirana osoba koja svoje frustracije liječi na forumu,izvini na ruznom izrazu al tako mislim.Jos kad vidim sliku koju si stavila očito da si osoba koja je iskomplesirana izgledom odakle vjerovatno dolaze frustracije.Izvini na teskim riječima al stvarno tako mislim i ne mislim da na burzi nisi uspjesna.
A meni se čini da ste ovime više rekli o sebi nego o ivani7.
Pažljivo čitajući njezine postove mogli ste u prošloj godini solidno zaraditi.
Djelomično zahvaljujući njoj, na dionicama INA, JNAF, HT, KODT i još nekima zaradio sam više nego na redovnom poslu.
ivana7 [thumbsup]
UTAKMICA IZMEĐU PODUZETNIKA I FINANCIJAŠA
Već unatrag godinu dana forum se podijelio na poduzetnike koji svojim kapitalom pokušavaju
dodatno zaraditi i plemenite financijaše- koji analitički precizno studiraju frizeraj .
Evo, izjave gosp. IVANE7 o zaradi 220.000,oo u ovom tjednu.
To zapravo nije bila zarada u ovom tjednu- već samo kapitalizacija dobiti , koja se skupila
od Nove godine na razno-raznim dionicama iz portfelja ovog malog FONDIĆA- kojim ona upravlja..
Mi, ostali- htjeli bi napisati koliko nam je porastao portfelj- ali se bojimo njihove osvetoljibivosti- cinizma i pakosti – kad shvate – da ih VODIMO za DVOSTRUKO TOLIKO / ma, neću ni pisati koliko…
mislite TROSTRUKO?ja sam bio u ini 90%
Benedikt, ti stvarno očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?
Osim uobičajnih svakodnevnih dionica tipa INA, KODT, DLKV itd…danas mala igra s IGH..
neki dan sa ZVCV..i tako stalno se igraju … sa svakom.
Fas est et ab hoste doceri. – Ispravno je i od neprijatelja učiti. 😀
Mislio sam na te tradicionalno volatilne i sa malim spredom, ako ima takvih…znači kodt, dlkv, hvala!
Tek sam nedavnvo počeo pratiti spredove…baš ću morat proučit povijesne podatke, puno računanja, al isplatit će se 🙂
[/quote]
kolega Benedikt,
Brutalni Kapital Vam takoder zeli dobrodoslicu.
[smiley]
ako se smije pitati – koliki Vam je portfelj, cisto da znamo koliko cete izgubiti uskoro…
dobro je da se razbacujete s latinskim izjavama, to samo znaci da nema pojma o burzi.
vi recite kada ste spremni na daytrade, i ja cu Vam postaviti nalogepamozete od mene kupiti dionice koje zelite imati.
vratiti cete mi ih kasnije.
pa ja vama, pa vi meni, dok god imate vise od min 1000kn na racunu.
[wink]
[/quote]
Hvala na dobrodošlici! Nadam se da će mi se Brutalni kapital radovati i kad ga pobjedim u njegovoj igri [wink]
Portfelj, veći od vašeg, ali za sad manji od prosječnog fonda 🙁
Vidjet ćete da će antička mudrost biti jako korisna za moj portfelj
Želim imati sve koje imaju prosječan spread manji od 2% pa slobodno počnite stavljati naloge [thumbsup]
Ako ih budete htjeli uzeti skuplje nego što ste mi ih dali, a ako ne, vratit će ih moja djeca vašoj djeci [thumbsup]
[/quote]
to , to kolega.
moja djeca – Vasoj… hahahaha
uskoro cete shvatiti sto znaci postati "dugorocni" na burzi. hihihihi
drzite se vi toga s cime se bavite u zivotu..
zbilja mislim da je glupo da financirate moja putovanja po svijetu sa svojom lovom.
ps. u amsterdamu je bilo odlicno.
najam bicikla mi se stvarno svidio.
koelga upitnik nastavlja u svom bllleeesavom tonu. siroce…
[smiley]
Ivana čitajući tvoje postovo dojma sam da ste vi jedna iskomplesirana osoba koja svoje frustracije liječi na forumu,izvini na ruznom izrazu al tako mislim.Jos kad vidim sliku koju si stavila očito da si osoba koja je iskomplesirana izgledom odakle vjerovatno dolaze frustracije.Izvini na teskim riječima al stvarno tako mislim i ne mislim da na burzi nisi uspjesna.
Potpuno ste u krivu.Izuzetno uspješna,pronicljiva,iskusna,lukava,oštra,bistrai jako vrijedna.
Malo prgava,ali to moramo istrpiti.
Sve,samo je nemojte podcijenjivati,jer će vas/nas/ošišati na nularicu.
Dok je Ivane ovo će i dalje biti hit_tema na forumu.
Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
mene je IVKE 7 vec na nulericu odavno osisala [embarass] best buy i dalje LKRI ,,sindikat je tamo..jos nije pocelo sisanje-izbrijavanje [wink]
mislim da u ivaninim postovima ima korisnih informacija, i da se od nje moze uciti, a njen provokativni stil me stvarno ne smeta.
ovo iskompleksirana … frustracije…, to mi vise pristaje za ovu miami, ne znamo tko stoji za kojeg avatara ali stil zvuci kao napeti nametljivi babac koji nema pojma o nicemu, bez uvrede [smiley]
Kolegice i kolege, kako vi pratite uspjeh ili neuspjeh svog portfelja?
Jel koristite excel ili neke online stranice tipa mojedionice?
Nisam strucnjak u excelu, ali uspio sam sklepati neki spreadsheet koji mi pomaze da otprilike vidim gdje sam i sta sam. Ali da sam zadovoljan mogucnostima, i nisam.
Ima li tko excel sheet koji racuna NAV, uzima u obzir dividende, depozite i povlacenja novca s racuna, a da je voljan to podijeliti?
@ Lopina
Ako Ivanu poznaješ samo preko avatara, onda ‘nemožeš ‘ tvrditi kako ona zarađuje , kako nas šiša, kako joj je portfelj jedna milja i tako redom. Ovdje malo tko (nikako) nekoga zna osobno.
Sva njena piskaranja o šišanju, o boljoj zaradi od nekih fondova….pa to mogu i ja napisati, pa što hočete se diviti mojoj zaradi ? nečete i normalno da nečete.
Nikad ne govori konkretno (ma ni ne očekujem) o kupnji neke dionice, i to je u redu. ‘Problem’ u tome što ona piše da nam je rekla, a u stvari nije ništa rekla… stalno nekoga šiša.
Drevil, gdje je većina bankara – brokera- našla novac za rad na burzi ?
Za razliku od kredita, margina, špekulacija u bankama u kojima radite za njihove fondove i
usput za svoj portfelj- većina poduzetnika , zaradila je svoj novac ZNANJEM i uložila ga na burzu,
gdje ga se dočepala pohlepa, NEZNANJE I PLJAČKAŠI ove naše ekonomske špekulativne
hrvatske ekonomije !
Tigrus , ajde reci nam – s koliko si novaca počeo i odakle ti novac za burzovno mešetarenje?
Ako nije tvoj novac- tj. ako radiš za gazdu, pitanje preskoči.
Pažljivo čitajući njezine postove mogli ste u prošloj godini solidno zaraditi.
Djelomično zahvaljujući njoj, na dionicama INA, JNAF, HT, KODT i još nekima zaradio sam više nego na redovnom poslu.
ivana7 [thumbsup]
– evo da nakon godinu dana i ove krize koju smo svi skupa proživjeli mogu poročitati i jedan ovako iskreni post.
– zahvaljujem vam se na ovome što ste napisali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
– tu je najvažnija sitnica da se je više zaradilo na burzi nego na redovnom poslu.
– samo morate znati da iza par tih nabrojenih dionica stoje sati i sati rada.
– I love this game.
Pozdrav !
Pa što imaš zahvaljujući njoj zaraditi na dionicama kao što su INA, JNAF, HT, KODT????????????????????
Bože, svašta.Ajde , neću više pisati, gadi mi se licemjerni odnos među brokerima i špekulantima, koji jedni drugima plješću, kad malo love stave u džep, a jedni druge utapljaju u žličici vode, kad
im ne ide..tako ste nezreli, nesigurni, bez kičme i vlastitog stava..koma.