Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo iza mene jedan fenomenalni financijski tjedan.

– ne pamtim kada sam u jednom tjednu zaradila ovoliko love.
– cca 2 portfelja gospon Lopine.

– najprije sam uspjela sve one dosta skupe dionice uvaliti svim svojim ovćicama,
– a ovćice sretne, zahebav.ju me i dijele mi jedinice.
– kako sam izlazila iz tih skupih dionica uspjela sam dosta nakupovati ovih tvz. brzorastućih.
– još kada završim ciklus s tim brzorastućim pa mogu cijelu ovu godinu na zasluženi odmor.
– ali puno sam radila i radila, ali se isplatilo.

– da mi ne dijelite toliko puno jedinica bilo bi na ovoj temi od mene i puno više korisnih informacija.
– a ovako niste zaradili, a bilo je i više nego lako, dosta sigurno i jednostavno.

– uživajte vi meni u vašim ocjenjivačkim mogućnostima, a ja ću u lovi koju sam zaradila.

– I love this game.
Pozdrav !

Čestitam,dakle 220 tisuće
4,2% na 5 mil kn
Ja sam skinuo gotovo 9%,dakle relativno duplo više,ali nikoga nisam ošiša.
Svi koji su kupovali od mene mogu biti sretni jer su kupili jeftino.Ja kada prodajem pružam šansu
i kupcima da zarade ali moraju biti strpljivi.Jedino moraju pratiti da firma ne završi u satečaju i uteći ako dođe gusto.
U samo dvije dionice ELPR i VLDFS sam postao konsolidirani knjigovodstveni milijuner.Za to je trebalo uložiti ispod 100 k kn.
A gdje su još Badel,VUpik,Koes,BRIN,LCDS.
I zamislite-keš 4,5%.Jedva čekam 10 h u ponedjeljak da ga negdje skucam.

Na ZSE teče med i mlijeko!

Ivana možeš se kladiti da će Lopina postati i stvarni milijuner za dvije godine.
Jedini uvijet je da se 2007.ponovi za dvije godine.Što kasnije to bolje.

Fas est et ab hoste doceri. – Ispravno je i od neprijatelja učiti. 😀

gospon Benedikt16.

– kada vidim koji alat reklamirate pored svojeg imana tada sam ja vaša najveća neprijateljica na burzi.
– dobro mi došli u moje stado.
– prvom prilikom ću vas prekrasno ošišati.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
a gdje vam je salon?moze i brijanje?

svakoga dana u svakom pogledu...

gospon Benedikt16.

– kada vidim koji alat reklamirate pored svojeg imana tada sam ja vaša najveća neprijateljica na burzi.
– dobro mi došli u moje stado.
– prvom prilikom ću vas prekrasno ošišati.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ne razumijem, zašto preko avatara proglašavate neprijatelje? I na vašem avataru je slika nečega što niste…

Nema potrebe za šišanjem, volim dugu kosu, uvjerit ćete se sljedećih par godina 😀

Samo nastavite sa postovima, čim prođe mjesec dana od registracije, stižu vam stotke od mene [thumbsup]

Benedikt, ti stvarno očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?

Osim uobičajnih svakodnevnih dionica tipa INA, KODT, DLKV itd…danas mala igra s IGH..
neki dan sa ZVCV..i tako stalno se igraju … sa svakom.

Mislio sam na te tradicionalno volatilne i sa malim spredom, ako ima takvih…znači kodt, dlkv, hvala!

Tek sam nedavnvo počeo pratiti spredove…baš ću morat proučit povijesne podatke, puno računanja, al isplatit će se 🙂

[/quote]

kolega Benedikt,
Brutalni Kapital Vam takoder zeli dobrodoslicu.
[smiley]

ako se smije pitati – koliki Vam je portfelj, cisto da znamo koliko cete izgubiti uskoro…

dobro je da se razbacujete s latinskim izjavama, to samo znaci da nema pojma o burzi.
vi recite kada ste spremni na daytrade, i ja cu Vam postaviti nalogepamozete od mene kupiti dionice koje zelite imati.

vratiti cete mi ih kasnije.
pa ja vama, pa vi meni, dok god imate vise od min 1000kn na racunu.
[wink]
[/quote]

Hvala na dobrodošlici! Nadam se da će mi se Brutalni kapital radovati i kad ga pobjedim u njegovoj igri [wink]

Portfelj, veći od vašeg, ali za sad manji od prosječnog fonda 🙁

Vidjet ćete da će antička mudrost biti jako korisna za moj portfelj

Želim imati sve koje imaju prosječan spread manji od 2% pa slobodno počnite stavljati naloge [thumbsup]

Ako ih budete htjeli uzeti skuplje nego što ste mi ih dali, a ako ne, vratit će ih moja djeca vašoj djeci [thumbsup]

UTAKMICA IZMEĐU PODUZETNIKA I FINANCIJAŠA

Već unatrag godinu dana forum se podijelio na poduzetnike koji svojim kapitalom pokušavaju
dodatno zaraditi i plemenite financijaše- koji analitički precizno studiraju frizeraj .

Evo, izjave gosp. IVANE7 o zaradi 220.000,oo u ovom tjednu.

To zapravo nije bila zarada u ovom tjednu- već samo kapitalizacija dobiti , koja se skupila
od Nove godine na razno-raznim dionicama iz portfelja ovog malog FONDIĆA- kojim ona upravlja..

Mi, ostali- htjeli bi napisati koliko nam je porastao portfelj- ali se bojimo njihove osvetoljibivosti- cinizma i pakosti – kad shvate – da ih VODIMO za DVOSTRUKO TOLIKO / ma, neću ni pisati koliko…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kolega Benedikt16- ovo nije takmičenje- već otvorena borba – do kraja !!!

Zato, Vi , ja i slični nama na ovom forumu- koji smo se dokazali u poduzetništvu najgore VRSTE
u ovoj divljoj zemlji u kojoj preživljavaju – samo najjači- startamo otvoreno , u zaštiti i oplođivanju
svog kapitala protiv financijskih lešinara- koji NIKAD NIGDJE JOŠ NISU PLATILI POŠTENE POREZE,
a poduzetništvo im je trošak ureda u kojem sjede pred kompićima !!!

Ivana čitajući tvoje postovo dojma sam da ste vi jedna iskomplesirana osoba koja svoje frustracije liječi na forumu,izvini na ruznom izrazu al tako mislim.Jos kad vidim sliku koju si stavila očito da si osoba koja je iskomplesirana izgledom odakle vjerovatno dolaze frustracije.Izvini na teskim riječima al stvarno tako mislim i ne mislim da na burzi nisi uspjesna.

Joj, Spalato..pa ti si psiholog…kolega , tu smo negdje u analizama…

Ivana čitajući tvoje postovo dojma sam da ste vi jedna iskomplesirana osoba koja svoje frustracije liječi na forumu,izvini na ruznom izrazu al tako mislim.Jos kad vidim sliku koju si stavila očito da si osoba koja je iskomplesirana izgledom odakle vjerovatno dolaze frustracije.Izvini na teskim riječima al stvarno tako mislim i ne mislim da na burzi nisi uspjesna.

Potpuno ste u krivu.Izuzetno uspješna,pronicljiva,iskusna,lukava,oštra,bistrai jako vrijedna.
Malo prgava,ali to moramo istrpiti.
Sve,samo je nemojte podcijenjivati,jer će vas/nas/ošišati na nularicu.

Dok je Ivane ovo će i dalje biti hit_tema na forumu.

Gosp. Lopina …. mislila sam , da ste kreativan investitor koji s malo kapitala , zna SAM zaraditi
lijepi novac.

No, isti ste kao i većina oko IVANE7….za malo informacija…sve se to mijenja..šteta.

Gosp. Lopina …. mislila sam , da ste kreativan investitor koji s malo kapitala , zna SAM zaraditi
lijepi novac.

No, isti ste kao i većina oko IVANE7….za malo informacija…sve se to mijenja..šteta.

Ne mogu se požaliti.prošla godina je bila izvrsna,a početak ove fenomenalan.
Za informacije ne prodajem dušu.Moj način ulaganja je drugačiji od ivaninog.Rizičniji,ali i unosniji,
ali meni je lako.Kao mali sam izuzetno pokretljiv i mogu uteći gotovo uvijek,ako krene nešto loše u nekoj od mojih investicija.
Ali kako rastem moram mjenjati strategiju,a Ivana može biti dobar primjer ulaganja za investitore koji imaju preko nekoliko milijuna kn.
Mali je nebi trebali slijediti,a naročito,oni koji ulažu manje os 100 k kn.Oni bi trebali salijediti
Lopina fond najkonzervative,koji bi bi im trebao biti ideja vodilja.
Jedino pravilo_ne sva jaja u istu košaru,obvezna disperzija uloga.

Benedikt, ti stvarno očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?

Osim uobičajnih svakodnevnih dionica tipa INA, KODT, DLKV itd…danas mala igra s IGH..
neki dan sa ZVCV..i tako stalno se igraju … sa svakom.

Mislio sam na te tradicionalno volatilne i sa malim spredom, ako ima takvih…znači kodt, dlkv, hvala!

Tek sam nedavnvo počeo pratiti spredove…baš ću morat proučit povijesne podatke, puno računanja, al isplatit će se 🙂

[/quote]

kolega Benedikt,
Brutalni Kapital Vam takoder zeli dobrodoslicu.
[smiley]

ako se smije pitati – koliki Vam je portfelj, cisto da znamo koliko cete izgubiti uskoro…

dobro je da se razbacujete s latinskim izjavama, to samo znaci da nema pojma o burzi.
vi recite kada ste spremni na daytrade, i ja cu Vam postaviti nalogepamozete od mene kupiti dionice koje zelite imati.

vratiti cete mi ih kasnije.
pa ja vama, pa vi meni, dok god imate vise od min 1000kn na racunu.
[wink]
[/quote]
Jeli to isti onaj brutalni kapital koji se natovario FAZ-om na 13$ pa sada bleji, i ne bi bio problem što ste se vi natovarili već ste nagovorili i druge onoga pobjede više nigdje nema a vjerovao je vama.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close