Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ne znam jel to neka zajebancija ili šta?
Kakav Vupik, Badel, Validus, o čem ti pričaš?
Sa kojom svotom trguješ?
Ja da idem kupovat takve firmice trebalo bi mi tjedan dana da nešto kupim koliki su prometi.
Osim toga to su firme za koje ja osobno ne bi dao 5 kuna pa taman mi atlantska nikad ne narasla.

nije istina. da stavis 5 kuna kupio bi dionicu validusa [thumbsup]
[/quote]

Za 5 kuna si rađe kupim pirošku sa sirom

ti ne bi imao 0,6% proviziju da ti je 20% kapitala 60 k…kolko ja znam 60 k je 60.000 kn a ne 600 kn. prema tome…lako tako [lol]

Lanice, hitno mjenjajte brokera jer postoje i brokeri s 0,4% na tu kolicinu
[/quote]
nisi shvatio…nema veze

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Validusa u crobex, kad se o njemu toliko raspreda, zaslužio je… [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Koje dionice su najbolje za daytrejdanje? Dakle imaju zadovoljavajuć spread između kupovne i prodajne cijene, a istovremeno su jako volatilne.

Hvala!

ti ne bi imao 0,6% proviziju da ti je 20% kapitala 60 k…kolko ja znam 60 k je 60.000 kn a ne 600 kn. prema tome…lako tako [lol]

Lanice, hitno mjenjajte brokera jer postoje i brokeri s 0,4% na tu kolicinu
[/quote]

ja imam 0,3%…istina da puno trejdam, ali sve iznad 0,4% je pljačka klijenata!

Benedikt, ti stvarno očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?

Osim uobičajnih svakodnevnih dionica tipa INA, KODT, DLKV itd…danas mala igra s IGH..
neki dan sa ZVCV..i tako stalno se igraju … sa svakom.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Benedikt, ti stvarno očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?

Osim uobičajnih svakodnevnih dionica tipa INA, KODT, DLKV itd…danas mala igra s IGH..

Fas est et ab hoste doceri. – Ispravno je i od neprijatelja učiti. 😀

Mislio sam na te tradicionalno volatilne i sa malim spredom, ako ima takvih…znači kodt, dlkv, hvala!

Tek sam nedavnvo počeo pratiti spredove…baš ću morat proučit povijesne podatke, puno računanja, al isplatit će se 🙂

….očekuješ od ovih lešinara na burzi premezanih svim mastima, da ti to napišu?

gospođo Miami.

– date, molim vas lijepo,
– ako može bez ovakvog riječnika na ovoj temi.

– i vi ćete mi sada tu dijeliti neke savjete.
– možete tipa, koliko sam novaca izgubila na burzi ili kako su me ošišali.
– ali da tu pišete neke dionice je i više nego neozbiljno.

– evo vam jedan zadatak,
– probajte na ovoj temi unazad godinu dana pronaći jednu moju pogrešnu investiciju ili investiciju na kojoj se nije moglo zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !

gospon Benedikt16.

– kada vidim koji alat reklamirate pored svojeg imana tada sam ja vaša najveća neprijateljica na burzi.
– dobro mi došli u moje stado.
– prvom prilikom ću vas prekrasno ošišati.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo iza mene jedan fenomenalni financijski tjedan.

– ne pamtim kada sam u jednom tjednu zaradila ovoliko love.
– cca 2 portfelja gospon Lopine.

– najprije sam uspjela sve one dosta skupe dionice uvaliti svim svojim ovćicama,
– a ovćice sretne, zahebav.ju me i dijele mi jedinice.
– kako sam izlazila iz tih skupih dionica uspjela sam dosta nakupovati ovih tvz. brzorastućih.
– još kada završim ciklus s tim brzorastućim pa mogu cijelu ovu godinu na zasluženi odmor.
– ali puno sam radila i radila, ali se isplatilo.

– da mi ne dijelite toliko puno jedinica bilo bi na ovoj temi od mene i puno više korisnih informacija.
– a ovako niste zaradili, a bilo je i više nego lako, dosta sigurno i jednostavno.

– uživajte vi meni u vašim ocjenjivačkim mogućnostima, a ja ću u lovi koju sam zaradila.

– I love this game.
Pozdrav !

Mislio sam na te tradicionalno volatilne i sa malim spredom, ako ima takvih…znači kodt, dlkv, hvala!

Tek sam nedavnvo počeo pratiti spredove…baš ću morat proučit povijesne podatke, puno računanja, al isplatit će se 🙂

[/quote]

kolega Benedikt,
Brutalni Kapital Vam takoder zeli dobrodoslicu.
[smiley]

ako se smije pitati – koliki Vam je portfelj, cisto da znamo koliko cete izgubiti uskoro…

dobro je da se razbacujete s latinskim izjavama, to samo znaci da nema pojma o burzi.
vi recite kada ste spremni na daytrade, i ja cu Vam postaviti nalogepamozete od mene kupiti dionice koje zelite imati.

vratiti cete mi ih kasnije.
pa ja vama, pa vi meni, dok god imate vise od min 1000kn na racunu.
[wink]

A koliko ste vi samo samo vratili …….. [lol]
Nego jesu li vam se slegli dojmovi iz Amsterdama…… [smiley]..
Hoćete li opet ……..i možete li mi reći što vas je najviše privuklo……

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close