Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Daj ne laži,
su retardirani

… govnjare,

– probajte se malo suzdržati.
– ako može bez ovakvih epiteta na ovoj temi.
– probajte pisati o dionicama.
– pa ovo je jedna mirna tema za opuštanje i davanje jedinica.
– nemojte se svađati na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

čisto za informaciju, kad se kaže: "ajde lovit rake govnjare" misli se da je onaj na koga se odnosi nedorastao zadatku ili temi ili o čemu se već radi. dakle, nije baš uvreda i nema smisao kao da se nekome kaže direktno da je govnjar (govnar). rak govnjar je inače dalmatinski izraz za žbirca. ispričavam se za ulet u raspravu i off topic.

Daj ne laži, sve piše na temi. Hvalio si je dok je padala sa 4.000 kuna sve do prije nekoliko mjeseci kad je i vrapcima posalo jasno da je to pušiona i da si prozirni lažov i lopina.I još se usudiš tu ljudima soliti pamet kao da su retardirani pa se ne sjećaju postova.
nhf

Da pisap sam sve najbolje o TNPL 2008 godine.U FI izvjeđću za 2008 dobit po dionici je bila
600 kn. P/E 4-000 6,66 a na 3000 P/E 5.
Recimo da HT padne na 130 i da mu p/E bude 5,zar mislite da bi to nila loša kupnja kao što je
sada na 300.Pisanje o nekoj dionici treba smjestiti u vrijeme i prostor toga trenutka.
Fundamemtalno TNPL je bila podcijenjena na 4.000 kao što je sada i na 1.300.O cijeni ne odlučujemo mi nego neke druge okolnosti.Ali o fundamentalnoj vrijednosti uvijek moramo imati
stav.Samo da vas podjetim:JDPL je potonija sa 880 ma 97,ATPL sa 3.200 na 465,LPLH sa 800 na 68.
Bilo gdje da ste bili,u bilo kopjem brodaru doživjeli biste istu sudbinu kao i u TNpL ,možda i goru.
Ajdete loviti rake govnjare,pojma nemate i tražite krivicu u drugome.

Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
Zbog tolikog pada brodara sada treba ulaziti u njih,prije svega u JDPL,tu se krije premija.

obožavam strvine-posebno ovce

Daj ne laži,
su retardirani

… govnjare,

– probajte se malo suzdržati.
– ako može bez ovakvih epiteta na ovoj temi.
– probajte pisati o dionicama.
– pa ovo je jedna mirna tema za opuštanje i davanje jedinica.
– nemojte se svađati na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

čisto za informaciju, kad se kaže: "ajde lovit rake govnjare" misli se da je onaj na koga se odnosi nedorastao zadatku ili temi ili o čemu se već radi. dakle, nije baš uvreda i nema smisao kao da se nekome kaže direktno da je govnjar (govnar).
[/quote]
Znači ti rakovi govnari su lakouhvatljivi?
Kada je to toliko jednostavan zadatak predpostavljam da taj koji te šalje u lov ih je i sam uhvatio na tisuće ili?
Jer ako nije kako zna da je to baš tako jednostavno
Kakve li glupe poklapalice…ko bi skužio ove čudnovate dalmatince [shocked]

sijem žito raste grahorica

hohoho evo mene natrag !

vratio se iz Amsterdama, bogme krasno mjesto…
lijepo sam se zabavio sa lovom koju sam pokupio od nasih investitora!

– evo nam gospon Tigrusa, dobro nam došao.
– i nakon nezgodnog iskustva na US burzi odakle su se donijele gače na štapu ode nam Tigrus opet u inozemstvo.

– što je bilo u Amsterdamu ??????????
– dijamanti nisu sigurno jer za te gluposti se nema love.
– a možda je u pitanju trava ???????????
– a možda novi biznis s sjemenkama ??????????
– a možda koja ljubavna avantura, jesi li tamo našao curu ili dečka ???????

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kao da si mu žena ili buduća ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kada je to toliko jednostavan zadatak predpostavljam da taj koji te šalje u lov ih je i sam uhvatio na tisuće ili?

radi se o tome da je posao besmislen i zato ga se daje osobi bez kompetencija jer tu nema potencijalne štete. a šta se tiče boldanog, stvarno treba puno mašte i jaaaaako visoki iq za shvatiti prosto proširenu rečenicu [lol]

radi se o tome da je posao besmislen i zato ga se daje osobi bez kompetencija jer tu nema potencijalne štete. a šta se tiče boldanog, stvarno treba puno mašte i jaaaaako visoki iq za shvatiti prosto proširenu rečenicu [lol]
[/quote]
Hebiga izgleda da sam ipak malo priglup..
Ispodprosječan nažalost [embarass]
Eto sad su mi i ti govnari rakovi puno jasniji..srećom da ih kod nas nema jer bi ih i ja morao skupljati izgleda
Zahvaljujem na pomoći [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

malo šale nije naodmet. nadam se bez ljutnje [thumbsup]

[/quote]

šteta da taj poso nisu odmah dali lopini, ne bi navukao i uništio mnoge male ulagače na DKVS, ELPR….

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

[/quote]

šteta da taj poso nisu odmah dali lopini, ne bi navukao i uništio mnoge male ulagače na DKVS, ELPR….
[/quote]

Meni nije jasno kako se netko moze navuci na njegove postove. Covjek je zabavan, ali nije kvalificiran za dijeliti savjete o financijskim ulaganjima. Da jeste radio bi to novce. Sto kaze Ivana ti besplatni investicijski savjeti koji se dijele po internetu su najskuplji.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@Loris.

– ako vam nije teško napišite koje dionice kupujete da znamo što će sve padati.

– I love this game.
Pozdrav !

@ Ivana
– A ti napiši ti ako ti nije teško koje dionice će padati, pa ćemo imati kompletan uvid !!
– pliz !!

du du du .. nema nam pomoći

hohoho evo mene natrag !

vratio se iz Amsterdama, bogme krasno mjesto…
lijepo sam se zabavio sa lovom koju sam pokupio od nasih investitora!

– evo nam gospon Tigrusa, dobro nam došao.
– i nakon nezgodnog iskustva na US burzi odakle su se donijele gače na štapu ode nam Tigrus opet u inozemstvo.

– što je bilo u Amsterdamu ??????????
– dijamanti nisu sigurno jer za te gluposti se nema love.
– a možda je u pitanju trava ???????????
– a možda novi biznis s sjemenkama ??????????
– a možda koja ljubavna avantura, jesi li tamo našao curu ili dečka ???????

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Kao da si mu žena ili buduća ?
[/quote]

kolega Loris,

morate prihvatiti cinjenicu da se zene lako zaljubljuju u brutalne mocnike.
i kroz tu prizmu treba promatrati ovu situaciju.

kolegice Ivana,
sto se tice mog "biznisa" u amsterdamu,
cudim se da se niste spomenuli kulturno uzdizanje – posjete muzejima – Van Gogh, Rembrant, etc…
a niste spomenuli niti mozeitnu kupnju pojednih slicica spomenutih autora?!?!?
[shocked]

sto se tice pronalaska cure, nema potrebe za ljubomornim ispadima.
stvari se na tom polju nisu dugorocno promjenile.
Brutlani Kapital nije dugorocni investitor, to znamo.
Brutlani Kapital sisa investitore i onda dropi tu lovu u Amsterdamu.
[smiley]

New Report

Close