… govnjare,
– probajte se malo suzdržati.
– ako može bez ovakvih epiteta na ovoj temi.
– probajte pisati o dionicama.
– pa ovo je jedna mirna tema za opuštanje i davanje jedinica.
– nemojte se svađati na ovoj temi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
čisto za informaciju, kad se kaže: "ajde lovit rake govnjare" misli se da je onaj na koga se odnosi nedorastao zadatku ili temi ili o čemu se već radi. dakle, nije baš uvreda i nema smisao kao da se nekome kaže direktno da je govnjar (govnar). rak govnjar je inače dalmatinski izraz za žbirca. ispričavam se za ulet u raspravu i off topic.
Daj ne laži, sve piše na temi. Hvalio si je dok je padala sa 4.000 kuna sve do prije nekoliko mjeseci kad je i vrapcima posalo jasno da je to pušiona i da si prozirni lažov i lopina.I još se usudiš tu ljudima soliti pamet kao da su retardirani pa se ne sjećaju postova.
nhf
Da pisap sam sve najbolje o TNPL 2008 godine.U FI izvjeđću za 2008 dobit po dionici je bila
600 kn. P/E 4-000 6,66 a na 3000 P/E 5.
Recimo da HT padne na 130 i da mu p/E bude 5,zar mislite da bi to nila loša kupnja kao što je
sada na 300.Pisanje o nekoj dionici treba smjestiti u vrijeme i prostor toga trenutka.
Fundamemtalno TNPL je bila podcijenjena na 4.000 kao što je sada i na 1.300.O cijeni ne odlučujemo mi nego neke druge okolnosti.Ali o fundamentalnoj vrijednosti uvijek moramo imati
stav.Samo da vas podjetim:JDPL je potonija sa 880 ma 97,ATPL sa 3.200 na 465,LPLH sa 800 na 68.
Bilo gdje da ste bili,u bilo kopjem brodaru doživjeli biste istu sudbinu kao i u TNpL ,možda i goru.
Ajdete loviti rake govnjare,pojma nemate i tražite krivicu u drugome.
Na ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
Zbog tolikog pada brodara sada treba ulaziti u njih,prije svega u JDPL,tu se krije premija.
… govnjare,
– probajte se malo suzdržati.
– ako može bez ovakvih epiteta na ovoj temi.
– probajte pisati o dionicama.
– pa ovo je jedna mirna tema za opuštanje i davanje jedinica.
– nemojte se svađati na ovoj temi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
čisto za informaciju, kad se kaže: "ajde lovit rake govnjare" misli se da je onaj na koga se odnosi nedorastao zadatku ili temi ili o čemu se već radi. dakle, nije baš uvreda i nema smisao kao da se nekome kaže direktno da je govnjar (govnar).
[/quote]
Znači ti rakovi govnari su lakouhvatljivi?
Kada je to toliko jednostavan zadatak predpostavljam da taj koji te šalje u lov ih je i sam uhvatio na tisuće ili?
Jer ako nije kako zna da je to baš tako jednostavno
Kakve li glupe poklapalice…ko bi skužio ove čudnovate dalmatince [shocked]
hohoho evo mene natrag !
vratio se iz Amsterdama, bogme krasno mjesto…
lijepo sam se zabavio sa lovom koju sam pokupio od nasih investitora!
– evo nam gospon Tigrusa, dobro nam došao.
– i nakon nezgodnog iskustva na US burzi odakle su se donijele gače na štapu ode nam Tigrus opet u inozemstvo.
– što je bilo u Amsterdamu ??????????
– dijamanti nisu sigurno jer za te gluposti se nema love.
– a možda je u pitanju trava ???????????
– a možda novi biznis s sjemenkama ??????????
– a možda koja ljubavna avantura, jesi li tamo našao curu ili dečka ???????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Kao da si mu žena ili buduća ?
Kada je to toliko jednostavan zadatak predpostavljam da taj koji te šalje u lov ih je i sam uhvatio na tisuće ili?
radi se o tome da je posao besmislen i zato ga se daje osobi bez kompetencija jer tu nema potencijalne štete. a šta se tiče boldanog, stvarno treba puno mašte i jaaaaako visoki iq za shvatiti prosto proširenu rečenicu [lol]
radi se o tome da je posao besmislen i zato ga se daje osobi bez kompetencija jer tu nema potencijalne štete. a šta se tiče boldanog, stvarno treba puno mašte i jaaaaako visoki iq za shvatiti prosto proširenu rečenicu [lol]
[/quote]
Hebiga izgleda da sam ipak malo priglup..
Ispodprosječan nažalost [embarass]
Eto sad su mi i ti govnari rakovi puno jasniji..srećom da ih kod nas nema jer bi ih i ja morao skupljati izgleda
Zahvaljujem na pomoći [thumbsup]
[/quote]
šteta da taj poso nisu odmah dali lopini, ne bi navukao i uništio mnoge male ulagače na DKVS, ELPR….
[/quote]
šteta da taj poso nisu odmah dali lopini, ne bi navukao i uništio mnoge male ulagače na DKVS, ELPR….
[/quote]
Meni nije jasno kako se netko moze navuci na njegove postove. Covjek je zabavan, ali nije kvalificiran za dijeliti savjete o financijskim ulaganjima. Da jeste radio bi to novce. Sto kaze Ivana ti besplatni investicijski savjeti koji se dijele po internetu su najskuplji.
– ako vam nije teško napišite koje dionice kupujete da znamo što će sve padati.
– I love this game.
Pozdrav !
@ Ivana
– A ti napiši ti ako ti nije teško koje dionice će padati, pa ćemo imati kompletan uvid !!
– pliz !!
– evo nam gospon Tigrusa, dobro nam došao.
– i nakon nezgodnog iskustva na US burzi odakle su se donijele gače na štapu ode nam Tigrus opet u inozemstvo.
– što je bilo u Amsterdamu ??????????
– dijamanti nisu sigurno jer za te gluposti se nema love.
– a možda je u pitanju trava ???????????
– a možda novi biznis s sjemenkama ??????????
– a možda koja ljubavna avantura, jesi li tamo našao curu ili dečka ???????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Kao da si mu žena ili buduća ?
[/quote]
kolega Loris,
morate prihvatiti cinjenicu da se zene lako zaljubljuju u brutalne mocnike.
i kroz tu prizmu treba promatrati ovu situaciju.
kolegice Ivana,
sto se tice mog "biznisa" u amsterdamu,
cudim se da se niste spomenuli kulturno uzdizanje – posjete muzejima – Van Gogh, Rembrant, etc…
a niste spomenuli niti mozeitnu kupnju pojednih slicica spomenutih autora?!?!?
[shocked]
sto se tice pronalaska cure, nema potrebe za ljubomornim ispadima.
stvari se na tom polju nisu dugorocno promjenile.
Brutlani Kapital nije dugorocni investitor, to znamo.
Brutlani Kapital sisa investitore i onda dropi tu lovu u Amsterdamu.
[smiley]