O da, čuda su moguća, a i ratovi se, sve više u to vjerujem, vode samo zbog sigurne i dobre zarade.
Prema index.hr, stanovnici Velike jabuke poludjeli su za takozvanom "Himalajskom Viagrom" odnosno sušenim crvenom, sličnim dudovu svilcu koji je navodno vrlo uspješan u rješavanju problema impotencije. Ovaj prirodni lijek, za koji Njujorčani izdvajaju oko 800 dolara, navodno djeluje nešto drugačije od čarobne plave pilule, jer od njega nećete dobiti erekciju istog trena. Potrebno ga je pojesti svako jutro sa, primjerice, žitnim pahuljicama i primijetit ćete velike promjene u svom seksualnom životu.
Od "čudnovatih crva" radi se i čaj protiv impotencije što pak zahtijeva poseban način obrade. "To je kao potpuna invazija napasnika. Jedan koktel će vas koštati oko 200 dolara", rekao je Thomas Leung , vlasnik jedne kineske biljne ljekarne u New Yorku. On se prisjeća da je ista stvar koštala tek 6,50 dolara prije deset godina, no u posljednje vrijeme potražnja je znatno narasla i sada je toliko velika da se u himalajskim selima vode pravi mafijaški ratovi među beračima ovog afrodizijaka.
[lol]
Baš mi je drago što ste ovo napisali jer ste vi najpoznatiji kontraindikator na zse, precizniji i od TA.
Vi ste investitor kojemu je best buy bila Đakovština na 36 kn i Validus na 20 kn s tim da ste mi za Validus na 13 kn govorili kako sam lud i slijep što ne kupujem što je čudno jer sada na 7 kn više ni vama nije tako dobar kao što je bio na 20 kn.
Za svaku vašu dionicu pišete da je to nevjerovatna prilika za jeftinu kupovinu a opet ne skrivate da se u dionicama ne zadržajete više od dan dva.
Ovo je istina. Gledam i ne vjerujem u što se pretvorila ova tema. U poligon iživljavanja taštih neznalica i lažova. Kupovali su Tnpl na 4.000 kuna i zaradili su. Moj bože koji džon obraz.
O da, čuda su moguća, a i ratovi se, sve više u to vjerujem, vode samo zbog sigurne i dobre zarade.
Prema index.hr, stanovnici Velike jabuke poludjeli su za takozvanom "Himalajskom Viagrom" odnosno sušenim crvenom, sličnim dudovu svilcu koji je navodno vrlo uspješan u rješavanju problema impotencije. Ovaj prirodni lijek, za koji Njujorčani izdvajaju oko 800 dolara, navodno djeluje nešto drugačije od čarobne plave pilule, jer od njega nećete dobiti erekciju istog trena. Potrebno ga je pojesti svako jutro sa, primjerice, žitnim pahuljicama i primijetit ćete velike promjene u svom seksualnom životu.
Od "čudnovatih crva" radi se i čaj protiv impotencije što pak zahtijeva poseban način obrade. "To je kao potpuna invazija napasnika. Jedan koktel će vas koštati oko 200 dolara", rekao je Thomas Leung , vlasnik jedne kineske biljne ljekarne u New Yorku. On se prisjeća da je ista stvar koštala tek 6,50 dolara prije deset godina, no u posljednje vrijeme potražnja je znatno narasla i sada je toliko velika da se u himalajskim selima vode pravi mafijaški ratovi među beračima ovog afrodizijaka.
[lol]
Da li je ovo slučajno-Cijena potentnog koktela prije 6.5 $,sada 200.
Potpuno identično sa VLDS,ali obrnuto proporcionalno ATH 200 a sada 6,5 ili malo više.
Mafija vodi rat za čudotvorni napitak,a ovdje bi mogao uslijediti rat za dionice Validusa.Meni i
izgleda da se i na VLDS i na INGRI vodi specijalni medijski rat u cilju jeftinijeg dokupa dionica ili
pokušaja da se do velika imovina Valdusa dobije za bagatelu.
Tko je jamio,jamio će biti uskoro.Još uvijek je veliki diskont.U INGRI oko 50%,a u VLDS oko 70%.
Na ZSE teče med i mlijeko u potocima!
Lopina
Imam stan u Velikoj Gorici
procijenio sam ga na 10,000 eura po kvadratu, zbilja je fora bonboncic
prodam ti ga za 0,2 BV ako hoces.
Lopina
Imam stan u Velikoj Gorici
procijenio sam ga na 10,000 eura po kvadratu, zbilja je fora bonboncic
prodam ti ga za 0,2 BV ako hoces.
Nije fair,mislim da je fair cijena ispod 2.000 EUR.
Ok.dogovoreno,ali plaćam obilato .Dakle,400 EUR.Porez popola.
ATGR na dva BV,a Validus na 0,08 BV.Razlika je samo 25 puta.Pa nije valjda da ATGR nese zlatna jaja
ili da je Belje deset puta skuplje od VLDS na BV od 0,8.
prvelike su to razlike,meni je dovoljno da pogodim svaki drugi put na ovoliko podcijenjenim dionicama kao što je VLDS.I svaki treći pogodak mi nebi stvorio gubitak.
Na ZSE teče med i mlijeko!
Baš mi je drago što ste ovo napisali jer ste vi najpoznatiji kontraindikator na zse, precizniji i od TA.
Vi ste investitor kojemu je best buy bila Đakovština na 36 kn i Validus na 20 kn s tim da ste mi za Validus na 13 kn govorili kako sam lud i slijep što ne kupujem što je čudno jer sada na 7 kn više ni vama nije tako dobar kao što je bio na 20 kn.
Za svaku vašu dionicu pišete da je to nevjerovatna prilika za jeftinu kupovinu a opet ne skrivate da se u dionicama ne zadržajete više od dan dva.
Ovo je istina. Gledam i ne vjerujem u što se pretvorila ova tema. U poligon iživljavanja taštih neznalica i lažova. Kupovali su Tnpl na 4.000 kuna i zaradili su. Moj bože koji džon obraz.
[/quote]
Ulazio i na 7.500 i izlazija po 8.000.
Bilo ju tu svega lijepoga dok je rasla od 3.000 do 8.000 i plača i suza dok je tonula sa 4.600 na
1.000 i to u godini kada je dobit po dionici bila 600 kn.Imao sam i margine.Ali ipak ostao živ
i sada je moja konsolidirana imovina bliže 1,5 mil kn nego 1 mil kn.Sa godinom dvije strpljenja
biti ću i stvarni milijunaš.Jednostavno sa ovakvom stratedijom investiranja dobit je izuzetno velika.
Imam sve više papira,tj moj udio u tržišnoj kapitalizaciji raste sve više i više.
P/E je bio 1,66
Daj ne laži, sve piše na temi. Hvalio si je dok je padala sa 4.000 kuna sve do prije nekoliko mjeseci kad je i vrapcima posalo jasno da je to pušiona i da si prozirni lažov i lopina.I još se usudiš tu ljudima soliti pamet kao da su retardirani pa se ne sjećaju postova.
nhf
Daj ne laži, sve piše na temi. Hvalio si je dok je padala sa 4.000 kuna sve do prije nekoliko mjeseci kad je i vrapcima posalo jasno da je to pušiona i da si prozirni lažov i lopina.I još se usudiš tu ljudima soliti pamet kao da su retardirani pa se ne sjećaju postova.
nhf
– evo jedan investitor koji je nešto i zapamtio.
– obično je kolektivna memorija stvarno nikakva.
– možda ste tu situaciju i zapamtili jer vas je netko np. gospon Lopina i naveo na tu investiciju.
– ali nije on kriv, on je tu najviše zahebao samog sebe.
– kada već imate tako dobro pamćenje, možda se sijećate što sam ja tada pisala na temi TNPL.
– ali vas tada nije zanimala moja kritika, zanimala vas je zarada, a ono pušiona.
– tako vam je to na burzi.
– i za kraj,
– stvarno nije lijepo tu na ovoj temi napisati da laže.
– možda ne piše istinu, ali nema govora o nikakvim lažima.
– I love this game.
Pozdrav !
nhf
Da pisap sam sve najbolje o TNPL 2008 godine.U FI izvjeđću za 2008 dobit po dionici je bila
600 kn. P/E 4-000 6,66 a na 3000 P/E 5.
Recimo da HT padne na 130 i da mu p/E bude 5,zar mislite da bi to nila loša kupnja kao što je
sada na 300.Pisanje o nekoj dionici treba smjestiti u vrijeme i prostor toga trenutka.
Fundamemtalno TNPL je bila podcijenjena na 4.000 kao što je sada i na 1.300.O cijeni ne odlučujemo mi nego neke druge okolnosti.Ali o fundamentalnoj vrijednosti uvijek moramo imati
stav.Samo da vas podjetim:JDPL je potonija sa 880 ma 97,ATPL sa 3.200 na 465,LPLH sa 800 na 68.
Bilo gdje da ste bili,u bilo kopjem brodaru doživjeli biste istu sudbinu kao i u TNpL ,možda i goru.
Ajdete loviti rake govnjare,pojma nemate i tražite krivicu u drugome.
hohoho evo mene natrag !
vratio se iz Amsterdama, bogme krasno mjesto…
lijepo sam se zabavio sa lovom koju sam pokupio od nasih investitora!
napominjem Vam da se ne zafrkavate sa investicijama, jer cete ostati bez gaca.
ovo nije sport za Vas, nadjite nesto drugo za raditi – npr. kackajte ili pletite kape.
predpostavljem da ne znate kuda ce burza?
jel da?
ici ce tamo gdje kaze Brutali Kapital.
dole, a dionice brutalnog kapitala ce ici gore!
jest kupili HT?
a ATGR?
[smiley]
hohoho evo mene natrag !
vratio se iz Amsterdama, bogme krasno mjesto…
lijepo sam se zabavio sa lovom koju sam pokupio od nasih investitora!
– evo nam gospon Tigrusa, dobro nam došao.
– i nakon nezgodnog iskustva na US burzi odakle su se donijele gače na štapu ode nam Tigrus opet u inozemstvo.
– što je bilo u Amsterdamu ??????????
– dijamanti nisu sigurno jer za te gluposti se nema love.
– a možda je u pitanju trava ???????????
– a možda novi biznis s sjemenkama ??????????
– a možda koja ljubavna avantura, jesi li tamo našao curu ili dečka ???????
– I love this game.
Pozdrav !