Lopina, pa jel moguće, da ti, kao sveznalica, nemaš veze s građevinarstvom?
Naravno, pa čovjek ima znanje.
Imam neki filing da će lopina izginuti na bojnom polu, ali onako junački, na juriš sa bajunetom, hehehe
U OPTE nema ni meda ni mlijeka,naročito ne za dugoročne.
gospon Lopina.
– nije u redu tako nisko udarati na investiciju gospon Antiše.
– pa ja njega cijenim jedino zbog tog njegovog stava i vjernosti toj OPTE.
– a znate i sami kako je gospon Antiša dugoročni u OPTE.
– trenutno nemam dionice OPTE, ali i ta dionica je odradila neki rast.
– i stvarno mi je drago samo zbog gospon Antiše.
– nego gospon Lopina zanima me vaše mišljenje o obveznicama OPTE ????
– I love this game.
Pozdrav !
@IVANA
kolegice šta kažeš ukratko za ERNT…nema drukera,nema sindikata je li ovo za propast ili za omastit brke u dogledno vrijeme….
LP DOMOBRAN
Jer će početi više zarađivati,naročito HDEL.Mislim da ih neće htjeti ni primiti,naročiti HDEL,pa
oni su veliki kao građevinska zadruga.
[/quote]
Hja čuj veći su od svih tvojih blju-ćip dionica, od Validusa, Đakovštine do HG-šita i ostalih. Ima tu da poteče šampanjac uskoro, samo gledaj…….100% garant i to u vrlo kratkom roku.
Sad bu uskoro otvorila građevinska sezona, izlazimo iz krize a delati se mora. [thumbsup]
Nikoga ne nagovaram, samo velim svoje skromno mišljenje.
Imam neki filing da će lopina izginuti na bojnom polu, ali onako junački, na juriš sa bajunetom, hehehe
– a zašto ???????????????
– zašto bi vas veselilo da gospon Lopina pogubi svoje novce ????????
– a i publika je oduševljena te ste dobili stotku.
– gospon Lopina održava ovu temu,
– ako vam se ne sviđaju njegove investicije ne trebate u takve dionice investirati.
– ali gospon Lopina za razliku od većine vas i piše na ovoj temi.
– a kako vidite i zarađuje.
– i sada morate biti ljubomorni što je on zaradio 20.000kn .
– I love this game.
Pozdrav !
@IVANA
kolegice šta kažeš ukratko za ERNT…nema drukera,nema sindikata je li ovo za propast ili za omastit brke u dogledno vrijeme….
LP DOMOBRAN
– pisala sam o toj investiciji na ovoj temi.
– gospon Lopina je pisao kako je to obično fondovsko smeće.
– trenutno nemam dionice ERNT jer sam ih prodala i kapitalizirala dobit od preko 20%.
– o.k. na nekim drugim dionicama sam zaradila i više, ali i ovo je i više nego dobro za jednu fondovsku dionicu.
– ove godine tu ne očekujem neku dividendu,
– ali trenutno rade o.k., te će meni biti zanimljiv ovo ljeto kada cijena padne.
– a tek iduću godinu zbog dividende će biti zanimljiv.
– a do tada ćemo vidjeti kakvu politiku održavanja cijene će odraditi mirovinci.
– I love this game.
Pozdrav !
Da, Ivana slažem se s tobom.
Za mene su njegovi komentari i pisanje vrlo interesantni !
Zato Ivani dajem 100
Lopina nedaj da se !!!
– trenutno nemam dionice ERNT jer sam ih prodala i kapitalizirala dobit od preko 20%.
– o.k. na nekim drugim dionicama sam zaradila i više, ali i ovo je i više nego dobro za jednu fondovsku dionicu.
– ali trenutno rade o.k., te će meni biti zanimljiv ovo ljeto kada cijena padne.
– a do tada ćemo vidjeti kakvu politiku održavanja cijene će odraditi mirovinci.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
neznam ali nešto me trza da puno ne pametujem ,imam neka saznanja d bi ove godine dionica bila iznenađenje….ali vidim ekipa djeli jedinice samo tako pa mislim da je više stvarno svakom pametnom razumu ovaj forum izbjegavati a kamoli izmjenjivati informacije….
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ne bih se složio s uvaženom i s moje strane vrlo cijenjenom kolegicom.
Naprotiv, mislim da će skandinavci opet izmust na transparentan način dividendicu u iznosu od 100+ Kn..
Ko lud još drži toliki keš u ovoj lopovskoj zemlji (osim HT-a)…
Dolaze izbori a to znači i politika u butigu….
I ja ILTG…..
– a zašto ???????????????
– zašto bi vas veselilo da gospon Lopina pogubi svoje novce ????????
– a i publika je oduševljena te ste dobili stotku.
– gospon Lopina održava ovu temu,
– ako vam se ne sviđaju njegove investicije ne trebate u takve dionice investirati.
– ali gospon Lopina za razliku od većine vas i piše na ovoj temi.
– a kako vidite i zarađuje.
– i sada morate biti ljubomorni što je on zaradio 20.000kn .
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ti si ivana neka seratorica, ovaj senatorica. Najsretniji sam kada svi zarađujemo, jer onda i ja zarađujem. Donice koje lopina kupuje su samo jako rizične, i dovoljno je da jedna od 3 ostane i on je zaradio. To je bio i moj stil od prije nekoliko godina, imao sam dionica (još se i vode na skdd) za koje ovdje 95% ljudi ni nezna koje su to kratice i što predstavljaju. U većini tih firmi raste breza u upravnoj zgradi i već probija krov.