Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači prva sledeća koja značajnije poraste je ta, e sada treba čekati šta će porasti pa da nam ti javiš da si baš tu dionicu kupila hahahaha [angry]

– na žalost ove godine neće biti informanki.
– neću vas daviti s svojim prinosima i investicijama.
– i bez drukanja mogu lijepo zarađivati i živjeti od ovoga.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Da, da

vidim da janaf nije išao po 3200 pa si digla ljestvicu na 3250 pa ide, ali morala si i malo pogurati s 3245 pa si dosta toga opet kupila ?

Kako INA i DLKV ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

– danas jedan od najluđih dana.
– jučer sam bila 30% u kešu,
– ovaj današnji rast iskreno nisam ni očekivala.
– ali tako vam je to, ipak je ovo burza, veliki su odlučili dizati.
– a većina u kešu.
– a najora moguća stvar koja se može desiti je da ste u kešu a tržište ludo poraste.
– tako se je danas većina kešolovaca ponovno uključila u igricu, krizi unatoč.

– tako sam i ja ulupala svu svoju lovu u neke svoje zicere.
– i danas sam zaradila jednu dobruuuu godišnju plaču.
– prošle godine mi je bilo potrebno 11 mjeseci za ovaj današnji prinos.
– ali sam i puno radila, analizirala, kalkulirala, i isplatilo se.

– I love this game.
Pozdrav !

– I love this game.
Pozdrav !

Iskrene čestitke

– I love this game.
Pozdrav !

Iskrene čestitke
[/quote]

Tako je pocela i prosla godina 🙂

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Kako će ulazak amerikanaca u Arena centar utjecati na tržište kapitala.Kud svi Turci tu i mali Mujo.Nije li ovo znak i drugima da je HRVATSKA in.
Mislim izuzetno pozitivno,a naročito na dionice koje imaju veliko pokriće u nekretninama koje bi trebale dobiti na cijeni.
ATLN nekretninski fond,budi se nakon pada i depresije
FMPS-i on bi trebao prodimiti jer se trži na preko 70% diskonta,mada Fimi nitko ne vjeruje
JAKT-prodaja pobjegla na 28 ,tržio se isto na 70% dioskonta
TRMF_oni su na 20% NAV
VART_ima puno vrijednih nekretnina,sada su i vrijednije
BADEL,je bio više nekretninski fond nego proizvođač alkohola,da li će i oni lakše prodati nekretnine koje imaju
ELPR je isto nekretninski fond stvarno,a formalno nije ,još jedino treba dati otkaz petnaestorici zaposlenih da bi to i bio_diskont malo veći za 40 kn kupujemo 400,diskont 90%.Opasnost,većinski
nastoji dioničarima dati mu.. marijanova.Ne dam ispod ..pitanje je sad.Prodati mogu za 20,možda po 30,teško po 40,a ima pokriče u kapitalu dvadeset,petnaest ili deset puta.

Na ovim dionicama očekujem stampedo,naravno prema nebu!

Ipak mislim da i BV sve više dobiva na vrijednosti.Samo ga treba staviti u funkciju.A svi gore navedeni bi ga samo trebali aktivirati i evo dionica koje šibaju nebu pod oblake.

Na zse će teći med i mlijeko!

Da, da

vidim da janaf nije išao po 3200 pa si digla ljestvicu na 3250 pa ide, ali morala si i malo pogurati s 3245 pa si dosta toga opet kupila ?

Kako INA i DLKV ?

– ovaj put sam fenomenalno odvozila slalom na ovoj skliskoj burzi.

– ipak sam prva na ovom forumu dala target za INU 3.500kn na ovoj temi.
– i meni tada to nije imalo nekog smisla.
– ali danas sam uspijela prodati najveći dio jako blizu toga targeta.

– JNAF.
– sve vam je na ovoj temi pogođeno za tu dionicu.
– tu sam kapitalizirala veliki dio zarade, morala sam jer sam tu bila puno izložena.
– ali još uvijek imam relativno dosta JNAF-a.

– a isprodavala sam i dosta drugih dionica, čista kapitalizacija dobiti,
– te smanjila portfelj za dosta dionica.

– i sa svom tom lovom sam uspijela ući u neke druge brzorastuće dionice.
– da sam ostala u JNAF-u to ne bi bilo moguće napraviti..
– a ovako sam multiplicirala svoju zaradu.

– I love this game.
Pozdrav !

Da, da

Kako INA i DLKV ?

– ovaj put sam fenomenalno odvozila slalom na ovoj skliskoj burzi.

– ipak sam prva na ovom forumu dala target za INU 3.500kn na ovoj temi.
– i meni tada to nije imalo nekog smisla.
– ali danas ja sam uspijela prodati najveći dio jako blizu toga targeta.

– JNAF.
– sve vam je na ovoj temi pogođeno za tu dionicu.
– tu sam kapitalizirala veliki dio zarade, morala sam jer sam tu bila puno izložena.
– ali još uvijek imam relativno dosta JNAF-a.

– a isprodavala sam i dosta drugih dionica, čista kapitalizacija dobiti,
– te smanjila portfelj za dosta dionica.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
target za inu si debelo fulala, tu igranka tek poćinje.

A ingra ??? [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ivani ide dobro i šuti!
Meni novogodišnja bajka i dalje traje.
VUPIK_prošlo kroz mene i pala blokada baš na meni.
Lucidus postaje sve lucidnoji.
BRIN postaje briga onih koji nisu in.
ELPR.ljubavi moja,prodaj nekretnine i isplati nam barem 200 kn po dionici,ti to možeš
Trejderska bajka i dalje traje.Dokle?
I dalje u kešu,danas sam odradio više od deset transakcija.

Na ZSE teče med i mlijeko u potocima?Dokle?
Da nisam doživio 2007.i onaj ludi rast bio bi siguran da slijedi pad.
A ovako pojma nemam.

Kako će ulazak amerikanaca u Arena centar utjecati na tržište kapitala.Kud svi Turci tu i mali Mujo.Nije li ovo znak i drugima da je HRVATSKA in.
Mislim izuzetno pozitivno,a naročito na dionice koje imaju veliko pokriće u nekretninama koje bi trebale dobiti na cijeni.

Ipak mislim da i BV sve više dobiva na vrijednosti.Samo ga treba staviti u funkciju.A svi gore navedeni bi ga samo trebali aktivirati i evo dionica koje šibaju nebu pod oblake.

A ingra ??? [lol] [lol]
[/quote]
To je na temi INGRE lijepo razrađeno.ARENA sada vrijedi barem 30 do 50 % više nakon dolaska Amera.Smatrao sam da će Ingra u toku 2011.sigurno probiti 30 do 40kn,sada i 50 nije daleko.
Dakle,200% zarade za strpljive.Ali u INGRI se lijepo trejda i obavezno treba imati keša.200% se može pretvoriti u 300 do 400%.
UINGRI teče med od kadulje i alpsko mlijeko!

A ingra ??? [lol] [lol]
[/quote]
To je na temi INGRE lijepo razrađeno.ARENA sada vrijedi barem 30 do 50 % više nakon dolaska Amera.Smatrao sam da će Ingra u toku 2011.sigurno probiti 30 do 40kn,sada i 50 nije daleko.
Dakle,200% zarade za strpljive.Ali u INGRI se lijepo trejda i obavezno treba imati keša.200% se može pretvoriti u 300 do 400%.
UINGRI teče med od kadulje i alpsko mlijeko!
[/quote]

Koliko je vrijedila prija, a koliko vrijedi sada ?
Koliko su oni uopce platili za taj udio u Centru ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Uduplati znaci povecati za 100%, multiplicirati znaci povecati vise od 100%. Toliko si zaradu mogla povecati danas jedino ako je ona do juce bila izuzetno niska. [smiley]

New Report

Close