Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Volksbank, daj se smiri! Odi u Sheraton i sve spickaj na ruletu u kombinaciji sa uslugama
sponzoruša!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ivana7, šalješ ljude skupljati boce, na ovakav bezobrazan način, samo zato jer se s tobom ne slažu
u mišljenju…..nevjerojatan bezobrazluk !
Pa, ljudi te čitaju samo zato- da između redova uhvate neku izlanutu insajd -info- koju dobivaš od
tehničke podrške fonda za koji radiš, a ne zato jer si pametna !

Jim Rogers je poceo kao sakupljac boca na baseball stadionu u Alabami. Zavrsio je kao jedan od najuspjesnijih investiora svih vremena.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Pa, ljudi te čitaju samo zato- da između redova uhvate neku izlanutu insajd -info- koju dobivaš od
tehničke podrške fonda za koji radiš, a ne zato jer si pametna !

– pa ja nikada od kada pišem nisam napisala da sam pametna.
– evo ni gospon Delux sa mnom ne priča jer mi nije dovoljno velik IQ, on komunicira samo s onima kojima je preko 80.

– ali i uz sva svoja oganičenja opet sam prošlu godinu uspjela pobjediti crobex, a i ove godine sam startala s fenomenalnim prinosom.
– nemam znanja ali me prati sreća.

– evo pročitajte svu ovu temu unatrag godinu dana i probajte pronaći neku investicijsku greškicu.
– na vašu žalost greške nema.
– sve odrađeno i više nego profesionalno.
– a prinos nije bio veći jer je takav stil mojeg ulaganja, a i godina je bila takva kakva je bila.
– protiv tržišta se ne može.

– I love this game.
Pozdrav !

To sa maržama reci Hrvatskoj ljekarničkoj komori i Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi.
Ja ne propisujem marže. A u apotekama su zakonom propisane, moraš malo u šetnji uzeti i neke
Pravilnike u ruku i zakone, ne samo igrati rulet i loto !
Za svakog pacijenta skrbi država u najosnovnijim zdravstvenim potrebama …nikad nisi
čula za recepte ????

Jim Rogers je poceo kao sakupljac boca na baseball stadionu u Alabami. Zavrsio je kao jedan od najuspjesnijih investiora svih vremena.

OK, sad znamo tko ti je uzor. sad još samo izaberi stadion i navali [thumbsup]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

– zašto se lijekovi i te masti koje prodajete ne prodaju u diskontima.
– pa tu bi najviše profitirala sirotinja, penzići, branitelji, sva socijala koju nemilice pljačkate.
– kako vas samo nije sram tih jadnih ljudi koje svakodnevno pljačkate.

U nekim zemljama se prodaju. Recimo u US i Kanadi se prodaju. Ali onda i farmaceutski retaileri kao Shoppers Drug Mart, Lawton’s, London Drugs,… prodaju kruh i mlijeko. Uvjet je da oni koji prodaju lijekove moraju imati farmaceute. A prodavati moze svatko i nema ogranicenja na broj prodajnih mjesta.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

To je Alabama. A ovo gdje smo mi je -Banana.

………..A prodavati može svatko i nema ograničenja na broj prodajnih mjesta………..

DA, da , da ……………..da …sve da…..!……fakat nema nikakvog ograničenja……nego kaj.

Ivana što da radim sa ovih xxxx.xxx kuna od Ine………….što?? pliz reci nešto………….tu smo da podijelimo znanje a ne da ga krijemo [pray]

I zaista nakon dugo vremena sam u kešu cca 30 k kn.I ne kupuje mi se fondovsko smeće:HT,ATGR,
ERNT,DLKV,ERNT.Zo je prepreskupo
Ali meni je lako to potrošiti:LCDS,BRIN,INGRA,Badel……
A keša i dalje ko u priči.
I zaista je u ovom trenu teško naći dionicu u koje se isplati ulagati.U glavi su još uvijek stare cijene,a većina dionica puno
skočila,uglavnom bez razloga.
građevinari-svi osim INGRE su pred stečajem,a narasli
brodari-malo narasli ali ni to nisu trebali s obzirom da su vozarine totalna katastrofa
ADPL_ode
BELJE–pa,pa
Vupik pobiga sa 40 na 87
I ostaju vam dionice iz fonda Lopina najkonzervativ.
vrijeme je da TISAK povuće,i na 300 nije skup a na 200 može biti skup
A za ostati bez gaća uvijek možete u DKVS,a i VLDS vam je prilika za kocku
Ali,dobro se trejada.
Danas DKVS i VPIK,kao u bajci.
A PTKM bi mogla povući,oni su stabilni gubitaši
A DDJH, raste jer uskoro mjenjaju branšu pa će umjesto tenkova prizvoditi slavonski kulen.a Europa postaje veliko tržište.
Ipask svaki dan nešto iskrsne.

Na ZSE teće alpsko mlijeko i med od kadulje!Dokle!
Malo hlađenje nebi bilo na odmet,da ovi povratnici kupci malo spuše.Čuvali su keš da bi kupovali
skupo,a jeftino nisu htjeli,već su htjeli jeftinije.
Da li je vrijeme da ih se ošiša.
Da li ćemo se strmopizditi kada istekne efekt INA?

– pa upravo ja tu pišem i o tim investicijskim mogućnostima.
– i kod nas će neki od tih sakupljača završiti kao milijuneri.

– neki u vladi koji su inicirali taj program i oni koji su dobili taj program već su doživjeli taj američki san i te boce su ih učinile milijunerima.
– vidite kako se i kod nas može uspjeti puno bolje nego u Americi samo kad se hoće.

– a imamo i totalne suprotnosti,
– neki farmaceuti ili neki predstavnici brutalnog kapitala su na našoj burzi već izgubili toliku lovu da su povremeno i oni počeli skupljati bočice.

– I love this game.
Pozdrav !

OK, sad znamo tko ti je uzor. sad još samo izaberi stadion i navali [thumbsup]
[/quote]

Imam clanove obitelji koji su u tom bussinesu pa pomazem kada stignem. Waste Manegement je rastuca grana industrije. MorningStar je izabrao CEO-a SteriCycle za managera godine u 2009. Larry O’Donell COO Waste Manegement je snimio show za CBS. Enviroment i WM je rastuca grana industrije i pruza izvrsne prilike za zaradu.

I zaista nakon dugo vremena sam u kešu cca 30 k kn.I ne kupuje mi se fondovsko smeće:HT,ATGR,
ERNT,DLKV,ERNT.Zo je prepreskupo
Ali meni je lako to potrošiti:LCDS,BRIN,INGRA,Badel……

– svi pa i gospon Lopina u kešu.
– i kako mislite da ćemo onda rasti ??????????

– evo gospon Lopina piše kako je ERNT smeće.
– a ja to prodala i zarada cca 20%, a dosta sigurna investicija.

– neke stvari np. HT nisam prodala ni jednu dionicu.
– neke dionice kupujem jeftino ako mi uleti.
– imam dosta keša, ali i dionica.
– i sasvim svejedno mi je u kom smjeru će tržište,
– jer ću u obje situacije zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close