BPBA je jako podcijenjena dionica sa solidnom dobiti koja se stalno povećava
Best by sutra je Lkri. Moj prijatelj se sprema kupiti sve do i po 200 kn. Pa tko prvi njegova djevojka. [thumbsup]
gospon Lojtra.
– na ovoj temi pišemo o realnoj burzi onoj gdje se trguje za živu lovu.
– imate drugu temu na kojoj se piše što će te kupovati na virtualnoj.
– a jaki ste mi vi i vaš prijatelj, pa zajedno nemate 30.000kn.
– ostavite se burze, i intenzivno skupljanje boca dok vam ih još plaćaju 0,50kn jer ima nekih ideja da to ide na 0,30kn.
– a onda će te za isti rad biti puno manje plaćeni.
– I love this game.
Pozdrav !
BPBA je jako podcijenjena dionica sa solidnom dobiti koja se stalno povećava
– pa zašto ju onda ne kupujete ????????
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana što da radim sa ovih xxxx.xxx kuna od Ine………….što?? pliz reci nešto………….tu smo da podijelimo znanje a ne da ga krijemo [pray]
Ivana7, šalješ ljude skupljati boce, na ovakav bezobrazan način, samo zato jer se s tobom ne slažu
u mišljenju…..nevjerojatan bezobrazluk !
Pa, ljudi te čitaju samo zato- da između redova uhvate neku izlanutu insajd -info- koju dobivaš od
tehničke podrške fonda za koji radiš, a ne zato jer si pametna !
Ivana što da radim sa ovih xxxx.xx kuna od Ine………….što?? pliz reci nešto………….tu smo da podijelimo znanje a ne da ga krijemo [pray]
– kako tu može biti najviše 9999,99kn.
– pa najbolje da to potrošite na sebe, zabavite se.
– nije to neka ozbiljna lova za rad na burzi.
– stvarno nema smisla, jer na ovim mojim investicijama se niti ne može nešto puno zaraditi.
– tako vam jedino ostaju ziceri gospon Lopine.
– ili pola zapijte a pola odigrajte na Medvešćak.
– I love this game.
Pozdrav !
Ali ljubavi, to je sedam cifrena svota………..ne mogu to potrošiti na sex-drugs-rock’n’roll ni da hoću…………..jedini koji bi to možda mogao je naš kolega Džeimz ……..ili ti u kockarnici [smiley]
http://www.nestle.hr/code/navigate.aspx?Id=274
mozda bi se ovo moglo proizvoditi kod envera?
Ivana7, šalješ ljude skupljati boce, na ovakav bezobrazan način, samo zato jer se s tobom ne slažu
u mišljenju…..nevjerojatan bezobrazluk !
– pa pišem kako mogu realizirati ugodno s korisnim,
– biti na svježem zraku i još uz to zaraditi koju kunu.
– a znate što je bezobrazluk,
– kada vi i vama slićni apotekari popljačkaju sirotinju u apotekama s onim velikim maržama.
– te apoteke bi pod hitno trebalo vratiti pod državnu upravu ili da vam oni odrede marže.
– ili da vam lijepo opale velike poreze, to bi ipak bilo najbolje.
– vaš rad je na nivou trafike a pogledajte kolike su plaće u trafikama a kolike u vašoj branši.
– zašto se lijekovi i te masti koje prodajete ne prodaju u diskontima.
– pa tu bi najviše profitirala sirotinja, penzići, branitelji, sva socijala koju nemilice pljačkate.
– kako vas samo nije sram tih jadnih ljudi koje svakodnevno pljačkate.
– I love this game.
Pozdrav !
Danas poslije zatvaranja burze netko je stavio na temi LKPC snimku Pavlovića na lokalnom radio Dubrovniku, pa sad… čini se kao bestbuy ( to je i naziv teme, ne? )..
Kaj ja znam.. kaže puno toga lijepoga, između ostaloga da cijena u 1. i 2. krugu neće biti ista.. kaj ja znam… miriši na netom ispečene zagorske štrukle, predobro da bi bilo istinito..
Kako bi rekla kolegica lanica, šta ako.. ovo ono.. onda ono.. i tak…
Evo posta, pa neka svatko zaključi sam ( bolje bi bilo da kupujufondovi nego forumaši, ovdje svi trguju za kikiriki, zato savjetujem: Ne kupiti ! :
Neda staviti privitak pa sam zamoljevao informatičara – da stavi svima da bude dostupno.
Na radio HRT Dubrovnik je gost bio direktor Luke Ploče – pa govori o cijeni u 1. krugu izmedju 800 i 1500.
U 2. krugu tvrdi neće biti ista cijena – tako se barem isčitava iz njegovih riječi. Još i spominje ako se – valjda u slučaju ne daj bože – u drugom krugu postigne manja cijena, da se razlia vraća onima iz 1. kruga.
Ja sam danas kupio – ovo obećava.
Ovde treba kliknuti na: Save file to your PC: Download