Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i INGRA u pozitivnoj blokadi. Dvije Lopinine dionice u blokadi. Double-double.

Lopina ti si ko Jordan, veci od igre

I love this game !

Ima lopina i Vupik +42%
[/quote]

triple-double

Ivana imas srece da ovdje mozes uciti od najboljih

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Evo i INGRA u pozitivnoj blokadi. Dvije Lopinine dionice u blokadi. Double-double.

Lopina ti si ko Jordan, veci od igre

I love this game !

Ima lopina i Vupik +42%
[/quote]

triple-double

Ivana imas srece da ovdje mozes uciti od najboljih
[/quote]

A šta mu je s Đakovštinom????? [lol] [lol] [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

pa Đakovština mu je 130% u plusu.

pa Đakovština mu je 130% u plusu.

Je, a prodat će je………..kad?

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Mislim da je već prodao ,ne brini, ovakav skok za Kolegu lopinu je ispunjenje snova.

lopina, lopina, lopina … čuje se u tunelima virtualnog međuzemlja [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Alcoa:

Top line: in-lin 5.7B
bottom line: beats 0.21 vs. 0.19

Predicting growth 12% in 2011.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Best buy eurosuper95,od ponoći +4% 9,31kn

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Mislim da je već prodao ,ne brini, ovakav skok za Kolegu lopinu je ispunjenje snova.

zaista dan iz snova,vupik je pao na meni,VLDS je prošao kroz mene pa ga ponovno kupija u padu,Ingra ludilo brale,bidan Varteks je pao na meni,MAIS sam okrenija,jedino jutros Vupik pobiga u igri najbrži prst

Moram biti skroman,a ne bahat i ohol jer kazna brzo dolazi.

Na ZSE teče med od kadulje i alpsko mlijeko!

zaista dan iz snova,vupik je pao na meni,VLDS je prošao kroz mene pa ga ponovno kupija u padu,Ingra ludilo brale,bidan Varteks je pao na meni,MAIS sam okrenija,jedino jutros Vupik pobiga u igri najbrži prst

Upgrading Badel to market outperform on strong Travarica demand

Ima još rezervi:BRIN i dalje povečava imovinu pa bi moga skočiti,tu očekujem 20%
LCDS je Jako podcijenjen,Jako,Jako pomozi!
Jedino ELPR umire,ali ako ozdravi eto ti lopinine bajke
Badel će povući nakon poziva za skupštinu i obavijesti o dokapitalizaciji_20_25%

Na ZSE teče med i mlijeko!

Ima još rezervi:BRIN i dalje povečava imovinu pa bi moga skočiti,tu očekujem 20%
LCDS je Jako podcijenjen,Jako,Jako pomozi!
Jedino ELPR umire,ali ako ozdravi eto ti lopinine bajke
Badel će povući nakon poziva za skupštinu i obavijesti o dokapitalizaciji_20_25%

Na ZSE teče med i mlijeko!

Sve skupa izgleda jako dobro. Do kada ?

New Report

Close