Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gosp xy uvijek treba slijediti.On uvijek kupuje podcijenjeno,ali i on je lega na DKVS sa ulazom na 100.Zaista postoji velika opasnost od falsificiranih izvješća.

– ma i ja sam u par navrata ulazila u DKVS zahebancije radi s 2 – 5.000kn, nekad s plusom nekad s minusom.
– ali utući tu milijune na temelju nekih financijskih izviješća, pa to može samo najveća budala ili gospon xy ili SLPF (sada prodaju JNAF).

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Slavonac je sljedbenik PIFova kao Validus,VLHO,SNHO,PRFC,KORF,LUCIDUS ili ZIF BRIN naknadno osnovan.
I oni su naslijedili smeće iz ranijih portfelja,a dodatno su poslužili torbarima da ih napune sa
svojim smećem,dionicama koje nisu mogli prodati.Kasnije su osnovani i OIF koji su u 2007.skupljali smeće
koje nitko neće i nakrcali te fondove sa svojih privatnih računa,naravno po basnoslavno visokim
cijenama.
A onda je Hanfa zadala završni udarac jer da bi neka dionica mogla biti fondovska minimalni MCAP je bio 600/sada 300 mil kn/a slobodne dionice 200/sada 100 mil kn/.
I sada imamo katastrofalnu situaciju.
Od građevinara jedino DLKV je fondovska dionica.
VDKT , HDEL,THNK imaju tržišnu kapitalizaciju nedostatnu da bi bile fondovske.
Čak i veliki IGH i velika INGRA fondovi ne mogu kupovati,ali ne moraju ni prodavati.INGRA će se vratiti u taj viši razred jer sa dokapitalizacijama/slijedi nova/ će podizati MCAP.HANFA je napravila
veliku štetu fondovima koji su bili u tim nelikvidnim dionicama,a tu je ulogu odigrao u jaki strani
kapital koji je želio uništiti male fondove.I uspjeli su napraviti veliku štetu,naročito,malim dioničarima koji su kupovali 2007 god.po velikim cijenama.
Ali to je prilika za jeftinu kupnju,samo strpljenja.
Gledam prve rezultate za dvanaesti mjesec.
Kapitalni fond u samo mjesec dana povečao imovibu za cca 7%.Kako se ne trži cijene nema.
I BRIN povečao iumovinu sa
30.11. 50,92
31.12. 52,74 rast 3,57%

1,82:17,50 =1,104 ,
dakle porast imovine na moj ulog 10,4% u jedan mjesec

i ja kupio,i još bih,jer ovoliku dobit HT ne može ostvariti ni u jednu godinu.
Jedna lasta ne ćini proljeće ,netko će reći.Ali ipak ga navješta.Da li će BRIN nastaviti pozitivnu seriju jer crobeks i dalje raste.A nestrpljivi kojima se žuri izaći iz tamnica kao što je BRIN mogu
puno izgubiti.

Na ZSE će teći med i mlijeko samo za znalce.
Ne zadovoljavajte se sa 10%,sve ispod potencijkalnih 100% je malo.I naravno da treba izbjegavati rizik.Rizik nije pad cijene već stečaj firme!

– točno taj LPLH vam je pogodak godine.
– ali to možete zahvaliti onome investitoru xy koji je poskidao sve do cca 150kn, a kako isti to više ne nadokupljuje cijena stoji tu gdje je.

Nije da investitor xy ne kupuje… uspio je uloviti nešto prije par dana… bit ce jos iznenadenja na LPLH kroz dva tri mjeseca…

Važeći podaci za uredovni dan 05.01.2011 .

LOŠINJSKA PLOVIDBA-HOLDING D.D./REDOVNA DIONICA LPLH-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. DALMONT D.O.O. 161.983 24,45 Osnovni račun KRALJEVICA, HRVATSKA
2. FIMISI FOUNDATION 161.090 24,32 Osnovni račun VADUZ, LIHTENŠTAJN
3. BUGA D.O.O. 112.147 16,93 Osnovni račun MALI LOŠINJ, HRVATSKA
4. APPLE MARINE INC. 30.921 4,67 Osnovni račun KINGSTOWN, SAINT VINCENT, GREN
5. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 20.973 3,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA – OIF S JAVNOM PONUDOM 11.686 1,76 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BAKIĆ NENAD 8.810 1,33 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.000 1,21 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.121 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 3.794 0,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 79,03

INGRA od likvidnih nema konkurencije,tu slijedi najkveći rast,a može i dividenda ali ne vjerujem prije 2012.

– tu se moram složiti s gospon Lopinom.
– evo i danas su tu sretni spretni zaradili 7%.
– ali nije loše ni kada se zaradi 4% dnevno.
– Ingra je danas baš zamedila još samo da poteče mlijeko i biti će više nego o.k.

– I love this game.
Pozdrav !

izgleda da je DKVS opet best baj

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

izgleda da je DKVS opet best baj

– a možda sam svojim pisanjem naljutila onog gospodina xy ?????
– nemam pojma što se tu događa, ipak je to u jednom danu preko 100% .
– ali ja sam zadovoljna s svojim zicerom i skromnim rastom od +3% .

– I love this game.
Pozdrav !

INGR.

– gospon Lopina vi ovo čudo od dionice pratite.
– promet je veliki.
– na kojim cijenama bi mogla dati najviše meda ????????
– željela bi i ja tu nešto meda skupiti ali me je strah tih pčelica koje to nemilosrdno prodaju.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana

savki drugi post je anti DKVS, a pogledaj u jednom danu 160% naraste. Došao sindikat na forum DKVS napune ga silnim lažima i ekipa se zapali po pokupuje, a oni nemogu vjerovati kako to lako rade .
Dam se kladiti da je slijedeći HGSP

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

u modi đakovština, đuro, jugo plstik, belje malo stalo, janaf,vidim da i dalekovod(povlašteni imaju info) ali i on stao…. koja je sljedeča?

PBZ.

– od kada nas je napustila gospođa Miami evo otvorio se je i tu put za rast.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana

savki drugi post je anti DKVS, a pogledaj u jednom danu 160% naraste. Došao sindikat na forum DKVS napune ga silnim lažima i ekipa se zapali po pokupuje, a oni nemogu vjerovati kako to lako rade .
Dam se kladiti da je slijedeći HGSP

gospon Loris.

– znam da vam je jako teško gledati ovo što se sada događa.
– znam kako vam je ta Đakovština bila glavna investicija i kako ste tu pogubili velike novce.

– nekad imamo o.k. cijenu na dionici, ali moramo pogoditi i točno vrijeme za kupnju iste.
– nemam dionice DKVS, niti znam što se tu događa.

– I love this game.
Pozdrav !

– danas fan fan fantastično.

– I love this game.
Pozdrav !

Drago mi je što neki nemaju best buy dionice,za sve neznalice buurza bi generalno mogla krenut u Rh iako je malo dionica koje nisu prošle krizu ja ipak čekam prolječe ,u tjeku su akumulacije u građevini
burzu promatram kao tržnicu i kupujem dionice prije sezone tj.prije roda ,za razliku od kol lopine stučem nekad i do 500 000kn u likvidne dionice iako mi je draži skok od 50 do 100 posto u stečajnim firmama.Ada ne govorim o izlasku Hepa i gradskih firmi na tržište kapitala,,,,,, ljudi neslušajte brokere i druge več sami ulažite svoj novac sigurno se nečete prevarit. [tongue]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close