Uranium [thumbsup]
Cameco
First Uranium
Areva
Titan Uranium
………
Nisam pratio cijenu urana vec dugo. Imam nesto otpada u garazi. Ko to otkupljuje ?
Knox,
koji su favoriti u podruciju obnovljivih izvora energije. Solar i Wind su bili veliki gubitnici u 2010. godini, slijedi li preokret ?
[/quote]
solarci definitivno….zadnjih mjesec dana se igram njima….preprodano do bola….SOLF,SOL,LDK,YGE
Nisam pratio cijenu urana vec dugo. Imam nesto otpada u garazi. Ko to otkupljuje ?
[/quote]
URZ ni manje ni vise nego 100% napravio u mjesec dana [wink]
Nije na LSE-u,ali ok…
Zanimljiva,ali ima i zanimljivijih.
Recimo Teva (NYSE)
[/quote]
Tevu bi trebalo prouciti. Imali su veliki promasaj sa nekim lijekom za multiplesklerozu. Koliko sam ja razumio to im je jadan od rijetkih lijekova koji nike genericki. Oni su taj lijek razvili, ali onda se pojavio neki uspjesan tretman bolesti pa sada taj lijek ne treba.
Druga interesantna bi mi bila Novo Nordisk
[/quote]
Za Tevu imam neke materijale pa mi daj adresu da ti posaljem na PM.
Kada ce godisnji izvjestaj Balasnog Fonda ?
Inace primjetio sam da se danas masovno popravljao godisnji rezultat fondova. Kupovalo se svasta po asku, a obveznica Optime je porasla za cak 25%.
STETNA NOVA GODINA
čak i ovima što me kite sa asevima.
Naročito:Twixeru,Ivani 7,Jamesu,Verdiju,Conanu o Brienu,Ivanu i ostalim aktivnim aktivnim forumašima!
Sretna Nova Godina
Nadam se da ce mo se za godinu dana naci svi na istom mjestu i uzivati u jos boljim rezultatima na burzi.
puno zdravlja svim kolegicama i kolegama (naravno i moderatorima) i neka prinosi u 2011. budu malkice bolji nego u ovoj
Puno sreće i zdravlja svim forumašima, a crobexu dobar rast u novoj godini!
Kada ce godisnji izvjestaj Balasnog Fonda ?
ukupni prinos ili porast portfelja u 2010., +13.31% .
– u ovome tjednu +0.79% .
– stvarno sam prezadovoljna s ovim prinosom,
– pa tko se je ovome mogao nadati prije mjesec dana.
– I love this game.
Pozdrav !