Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na ovome sam zaradio prilično dobro: Synergy Health, Corin Group PLC

Ovo su valovi: Immunodiagnostic Systems Hldgs, ClearStream Technologies Grp

Trebaš još?

Neku koja ima ADR u NY, gore navedene ne mogu kupovati.

[/quote]

: Alcon, BOIRON, CELLECTIS, EUROFINS SCIENT, Medco Health Solutions, Novartis…neke od zanimljivijih no nemaju sve ADR…
[/quote]

Hvala puno. Proucit cu.

Inace Novartis je Svicarska,a ne UK kompanija.
[/quote]

Znam , ja samo nisi trazio isključivo UK kompanije, nego s poetencijaom i ADR-om.

Laku noć

@ matrix90 i Twixer

Što mislite o STADA Arzneimittel AG (SAZ.DE)?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

PLIVA [rolleyes]

da li građevinari novim događajima opet postaju "buy "?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Stada Arzneimittel AG = u našim krajevima HEMOFARM = hrpa novaca i neopisiva dobit!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

PLIVA [rolleyes]

Delistirana – prvo na LSE-u, zatim na ZSE-u

@ matrix90 i Twixer

Nije na LSE-u,ali ok…

Zanimljiva,ali ima i zanimljivijih.

Recimo Teva (NYSE)

@ matrix90 i Twixer

Ovu ne mogu kupovati pa mi je bezveze da sada analiziram. Mozda ima netko ko trguje u Njemackoj.

Cime se inace bave ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@ matrix90 i Twixer

Nije na LSE-u,ali ok…

Zanimljiva,ali ima i zanimljivijih.

Recimo Teva (NYSE)
[/quote]

Tevu bi trebalo prouciti. Imali su veliki promasaj sa nekim lijekom za multiplesklerozu. Koliko sam ja razumio to im je jadan od rijetkih lijekova koji nike genericki. Oni su taj lijek razvili, ali onda se pojavio neki uspjesan tretman bolesti pa sada taj lijek ne treba.

Druga interesantna bi mi bila Novo Nordisk

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

da li građevinari novim događajima opet postaju "buy "?

Koliko ja razumijem to su najave novih dogadaja. Pitanje je koliko ti poslovi u Rusiji mogu nadoknaditi unosne domace poslove kojih vise nema.

PLIVA [rolleyes]

Knox,

koji su favoriti u podruciju obnovljivih izvora energije. Solar i Wind su bili veliki gubitnici u 2010. godini, slijedi li preokret ?

Uranium [thumbsup]

Cameco
First Uranium
Areva
Titan Uranium
………

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

New Report

Close