… ali po mojim kalkulacijama bi dobit JNAF-a samo u 4. kvartalu mogla biti otprilike kao zbroj prva 3 kvartala ove godine.
– ovo sam puno puta pročitala, pa gledala FA.
– i razmišljam i razmišljam i ništa mi nije jasno.
– a vjerujem kad je u pitanju gospon Miško.
– ovo mi je zbilja jako važno, a ne kužim o čemu se radi.
– I love this game.
Pozdrav !
Jeste li čuli ?
– Ivana7 nudi novu mogućnost dioničarima INE.
– fiksna cijena.
– 2.800,01kn po dionici.
– premija veća od 60% .
– ova ponuda nije ponuda za preuzimanje već za trejdanje.
– saznajte više.
– I love this game.
Pozdrav !
Jeste li čuli ?
– Ivana7 nudi novu mogućnost dioničarima INE.
– fiksna cijena.
– 2.800,01kn po dionici.
– premija veća od 60% .
– ova ponuda nije ponuda za preuzimanje već za trejdanje.
– saznajte više.
– I love this game.
Pozdrav !
Posto nema interesa, mozemo li zatvoriti ponudu ?
Ne odustajem,pjeva Đibo
1.INGRA
2.VLDS-prvih deset u zadnjih šest mjeseci nisu prodali ni jednu dionicu,dapače treći RBA skrbnički se dobro krca
3.Badel
To će biti hitovi 2011_Badel i INGRA sigurno,a VLDS sigurno ako ne pođe u stečaj_tu može biti velika nadnica za strah.
Normalno da sam 101% u dionicama.
Na ZSE teče med i mlijeko!
Ne odustajem,pjeva Đibo
1.INGRA
2.VLDS-prvih deset u zadnjih šest mjeseci nisu prodali ni jednu dionicu,dapače treći RBA skrbnički se dobro krca
3.Badel
To će biti hitovi 2011_Badel i INGRA sigurno,a VLDS sigurno ako ne pođe u stečaj_tu može biti velika nadnica za strah.
Lopina. Presrastas u Istinsku zvijezdu burze. Nemoj da ti slava udari u glavu.
Ne odustajem,pjeva Đibo
1.INGRA
3.Badel
[/quote]
Imam jedan problem.Nisam član sindikata pa ne znam redoslijed ,kada koja dionica dolazi na red.
Oni su ipak mu prednosti,jer koriste i tehničku analizu koja im je velika prednost.
Malo morgen.
Je li zavrsio strajk u podzemnoj ?
Ne odustajem,pjeva Đibo
1.INGRA
3.Badel
[/quote]
Imam jedan problem.Nisam član sindikata pa ne znam redoslijed ,kada koja dionica dolazi na red.
Oni su ipak mu prednosti,jer koriste i tehničku analizu koja im je velika prednost.
Malo morgen.
[/quote]
Pa uclani se u sindikat. Sindikati obicno zive od clanarine pa im je svaki novi clan vrijedan.
[/quote]
Ako živiš u Belgraviji, ne zanima te "Mind the gap between the platform and the station".
[cool]
[/quote]
Ako živiš u Belgraviji, ne zanima te "Mind the gap between the platform and the station".
[cool]
[/quote]
Ne zivim u Belgraviji, nikada nisam ni cuo za to mjesto.
Ima li kakva zanimljiva UK dionica za preporuciti ?
Imam priojedlog za diskusiju.
Koliko je pametno prodavati dionicu koja je izgubila pano na cijeni, s obzirom da bi u vremenu od godinu dvije mogao biti uveden porez na dobit.
Recimo imam INGRU koju sam platio 200 kn.I prodam je sada po 16 i spušija sam 92 %.I gotovo.
Kapitaliziran gubitak.
Ako tu dionicu prodam za dvije godine za 1 kn/mislim da će biti 30 do40/ izgubija sam 199 kn tj.
99,5%.Ali ako mi je portfelj dobro narastao na taj rast bi trebao platiti porez od 20% te bi
"zaradio"20% na 199 tj.39 kn.
Zaključak,ne prodajite dioinice koje ste skupo platili,a da nebi bile totalno mrtve stavite ih na
poseban račun,podigneš lombardni kredit,ne kupuješ i ne prodaješ po tom računu i stavljaš ih u promet-prodaju kada nas počnu derati sa porezom i kada bi na taj način smanjili dobit i platili manji porez.
Dosta investitora čami u MAGMI.Ja je nebi prodavao.
Netko je kupio VDKT na 4.500-To treba čuvati.