Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INA.

– prodala sam 30% dionica INE.
……………..
– ovo su samo moja razmišljanja koja i ne moraju biti točna.
– ali onako zdravoseljački bez TA i FA gluposti mislim kako je puno realnije 3.500kn nego 1.700kn.
……………..

– evo ovo je dio posta što sam jučer pisala za INU.
– a danas je i tržište potvrdilo neka moja razmišljanja.

– I love this game.
Pozdrav !

INA.

……………..
– ali onako zdravoseljački bez TA i FA gluposti mislim kako je puno realnije 3.500kn nego 1.700kn.
……………..

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ništa nije tržište potvrdilo. Ina se nakon bure vraća na 1700 kn. [shocked]

zasto je az profit narastao 92% od osnutka a dmf cro osiguranje 20ak %? radi se o jednakim vremenskim periodima. udio u az profitu narastao 20ak kn u 2010. u ovom drugom je narastao 20ak kn od 2003 do danas.

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/%7C%7CPodaci_o_mirovinskom_fondu%7C12%7CDobrovoljni_otvoreni_mirovinski_fondovi_-_DMF_-ande-_AZ_Profit

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/%7C%7CPodaci_o_mirovinskom_fondu%7C13%7CDobrovoljni_otvoreni_mirovinski_fondovi_-_DMF_-ande-_Croatia_osiguranje

INA.

……………..
……………..

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

AKo vjerujes da je 3500 realnije nego 1700, zasto si onda prodala 30% ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vremenska vrijednost novca, sigurno ima neki zicer za kraj godine pa povratak u INU. Ja sam prodao svoje dionice iz razloga što bi nakon čišćenja mirovinaca, te ponude ovo bi mogla postati izrazito nelikvidna dionica gdje bi mi mali mogli dobit po prstima. Moguće da netko od velikih vlasnika nakon što ova utrka završi napuca dionicu na 4500 kn na malom prometu, moguće da će potražnja nastaviti rasti nakon nove godine u svrhu dostizanja 50% +1 dionice od strane mola ili možda od ove druge strane. Mnogo je ovdje pretpostavki ali jedno znam u relativno kratkom vremenu ostvaren je jako velik prinos, goluba imam u šaci a galeb nek ostane na grani.
Ovo je postala igra za velike investitore.

@nikson
potpisujem

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Moguće da netko od velikih vlasnika nakon što ova utrka završi napuca dionicu na 4500 kn na malom prometu, moguće da će potražnja nastaviti rasti nakon nove godine u svrhu dostizanja 50% +1 dionice od strane mola ili možda od ove druge strane.

Ja sam kupio danas nesto INA-e , bas zato sto je sve moguce.

It’s fun.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Moguće da netko od velikih vlasnika nakon što ova utrka završi napuca dionicu na 4500 kn na malom prometu, moguće da će potražnja nastaviti rasti nakon nove godine u svrhu dostizanja 50% +1 dionice od strane mola ili možda od ove druge strane.

It’s fun.

[/quote]
Ja sam prodao jer je pola forumaša ušlo u INU. U zadnje vrijeme se klonim "stada" nekako postanem nervozan kad se po forumu počme hvaliti moja "investicija". Tko zna možda sam postao malo paranoičan i praznovjeran pa radim sve obrnuto od većine.

U svakom slučaju vlasnicima INE želim da se pojavi i četvrti i peti kupac pa da nastane pravi raspašoj po asku i cijena od 4-5 000 kn za dionicu.

It’s fun.

– i ja sam kupila nešto INA-e, ne danas, nedavno kada sam o tome pisala na ovoj temi, i nisam ju plaćala 2.83x,xx , plaćala sam ju 1.600 – 1.700kn, bilo toga koliko ste željeli, ko bi dao novaca koliko je toga bilo.
– a to sam kupovala baš zato što je sve moguće.

– I love this game.
Pozdrav !

It’s fun.

[/quote]
Ja sam prodao jer je pola forumaša ušlo u INU. U zadnje vrijeme se klonim "stada" nekako postanem nervozan kad se po forumu počme hvaliti moja "investicija". Tko zna možda sam postao malo paranoičan i praznovjeran pa radim sve obrnuto od većine.

U svakom slučaju vlasnicima INE želim da se pojavi i četvrti i peti kupac pa da nastane pravi raspašoj po asku i cijena od 4-5 000 kn za dionicu.
[/quote]

Ja sam kupio nesto ovih brzorastucih kada je objavljena vijest o preuzimanju INA-e. Odradile su fini rast i sada mi se cini da optimizam splasnjava. To sam prodao. E sada mogu drzati u cashu ili recimo staviti u INA-u gdje je downside mali, a neki potencijal zarade ipak postoji.

A i moja najbolja prijateljica jos nije prodala sve INA-ine dionice, pa na neki nacin dajem i njoj podrsku u ovim teskim trenutcima ekonomske krize. [smiley]

It’s fun.

– i ja sam kupila nešto INA-e, ne danas, nedavno kada sam o tome pisala na ovoj temi, i nisam ju plaćala 2.83x,xx , plaćala sam ju 1.600 – 1.700kn, bilo toga koliko ste željeli, ko bi dao novaca koliko je toga bilo.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ja sam je tada kupio jer je izbacila dobar izvještaj i računao sam da će cijena na burzi porasti, i je kratkotrajno je porasla pa opet izdušila. Tada nije bilo bušotine i tada nije bilo ponude mola, ovo je dar iz vedra neba čista sreća zateći se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Možda sam mogao sad ić u dokup pa špekulirati na porast cijene na burzi a ako ne prođe udat sve dionice mađarima te izgubit nešto na prinosu al kasno je sad za kajanje.

It’s fun.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ja sam je tada kupio jer je izbacila dobar izvještaj i računao sam da će cijena na burzi porasti, i je kratkotrajno je porasla pa opet izdušila. Tada nije bilo bušotine i tada nije bilo ponude mola, ovo je dar iz vedra neba čista sreća zateći se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Možda sam mogao sad ić u dokup pa špekulirati na porast cijene na burzi a ako ne prođe udat sve dionice mađarima te izgubit nešto na prinosu al kasno je sad za kajanje.
[/quote]

You have to be good to be lucky, and lucky to be good.

Nije nikada cista sreca. Dobitak na burzi je uvjek mix srece i znanja.

New Report

Close