Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.stockpickr.com/pro/portfolio/warren-buffett/?cm_ven=spprofl
buffettov portfelj, ima dvije dionice manje od ivane7.

Ivana ima bolji portfolio, bolju diverzifikaciju. Dvije banke manje, a cetiri brodara vise. Dobro, Ivani pomaze stozer za financijska ulaganja, Buffett nema tu vrstu pomoci.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/fondovi-ina-pretvorila-vb-crobex10-u-tjednog-pobjednika,101195.html

[smiley]

http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/fondovi-ina-pretvorila-vb-crobex10-u-tjednog-pobjednika,101195.html

[smiley]

kako depresija 2.0? jel bolje s novim tabletama? [smiley]

Kako deflacija? Pobjeđuje li inflaciju?………..možda da uzme malo onog što vi trošite……. [smiley]

Kako deflacija? Pobjeđuje li inflaciju?………..možda da uzme malo onog što vi trošite……. [smiley]

Ide, pomalo.
USD se dobro drži, commodity ponovo u demand destruction mode-u, emerging markets dižu nogu s gasa, vlade gube kredibilitet. This time next year…

Samo hrabro…………nije još sve izgubljeno……..
this time next year you’ll be Default-boy [wink]

http://www.stockpickr.com/pro/portfolio/warren-buffett/?cm_ven=spprofl
buffettov portfelj, ima dvije dionice manje od ivane7.

– dobro je da ste postali portfelj toga tipa.
– jer nisam pratila u što investira i kako ulaže.

– ali pročitajte neke moje prethodne postove, vidi se velika slićnost.
– prve tri pozicije su mu 54.62%, od toga coca-cola 24.1% .
– imam osjećaj kako prati ovaj forum i kopira kostur mojeg portfelja.

– a ovih ostalih 20 investicija, može ih biti i 30 su u stvari disperzija.
– ono gdje igra na sigurno je preko 54.62% .

– I love this game.
Pozdrav !

Gulaš,Grah,Špek Fileki Dođite i Probajte http://www.Dravski-Motiv.com..gableci od 15-18 kuna-pučka kuhinja… [tongue]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

gospon Volksbank.

– dobro nam došli nakon duže od pola godine.
– što smo bili na produženom ljetovanju ili se je negdje zagubio ovaj nick ???????
– ali znate kako ja fenomenalno dobro neke stvari i zapamtim.

– gospn Volksbank nas je na ovoj temi zahebavao i drukao svoje 100% sigurne investicije.
– a drukao je i za tu Volksbanku jer tamo i radi.

– drukao je na PBZ i ZABU, možda i još štogod, ali ovo sam dobro zapamtila.
– tada je taj PBZ bio cca 600kn, moram mu priznati i to kako se na tim investicijama i nije puno izgubilo, ali je činjenica kako tu nije bilo ni zarade.

– a ja sam ušla u te banke, ali kada su dobro pale, prvo RIBA, pa prodala na dobroj cijeni i potom s tom lovom ušla 80% zaba i 20% pbz, ali opet na nekom dnu.
– na zabi dobila dobru dividendu cca 8%, plus porast cijene dionice.

– neke stvari su zbilja dobre, ali je problem što se moraju napraviti u pravo vrijeme, inače i na dobrim investicijama pravimo minuse.

– a kako stoji fondovska industrija gospon Volksbanka ????????

– stvarno ste i više nego loši.
– pa taj indeksni vam ima samo 5.6 milijuna love, malo, malo.
– velike su vam provizije, tako da i s tim velikim provizijama možete zbog malog kapitala toga fonda samo stvarati minuse u poslovanju.
– a za malog investitora je puno bolje i pametnije kupiti 3-4 dionice iz crobex10 nego kupiti udjele vašeg fonda.
– a i onaj dionički fond vam je u minusu, pravi ste stručnjaci nema što ?????????
– zašto ne pratite ovu temu i pokušate investitorima zaraditi koju kunu ????????
– ali jedan fond vam je i u plusu, cash +3.23% , ali i to je i više nego loše, pa niste uspjeli zaraditi ni oročenu štednju.
– moj savijet za vas i vaše fondove, ulažite u znanje.

– I love this game.
Pozdrav !

ovaj forum je meni samo zabava…napisao sam cca u 10 mj. best buy.. INA,ADRS-A,PODR ,KOEI ..i stavio grafove….jos jednom ponavljam ,best sell(idba) kapitala je bila usa….2010 god…2011 godina ..otom potom

– ne sijećam se da ste to pisali na ovoj temi, ali kada spominjete grafove tada ste vjerovatno pisali na temi TA.
– ali ta tema mi je malo bezvezna jer tamo vam tehničari postaju grafove za kupnju tek onda kada su kupili dionice, najobičniji druk, te izlaze već s 3-5% zarade.
– tamo su pretežno sitni trejderi koji možda zarade neku siću.
– a vidimo kako su prošli tehničari Tigrus u USA i Splićo na ovom tržištu, a tek njihov profesor gospon Vlad1111.
– ipak na ovoj temi tražimo zicere s 100% zarade bez drukanja.

– a to za USA.
– imamo 10 fondova koji su u ovoj godini radili bolje od mene, i svi su radili na stranim tržištima.
– ali prinosi su im stvarno jako mali, iako su neka tržišta odradila rast od 100%.
– umjetnost je bila zaraditi na ovom tržištu gdje je tržište bilo u padu.
– ali opet se je i tu dalo dobro zaraditi np. gospon Plavi ADPL i LKPC, ili gospon DELUX.
– zaradilo se je lijepo i na INI.

– a sada kada gledam temu TA i u što se je ulagalo najviše u USA, pa silnu lovu ste popušili na onim fazovima.
– ipak je većina investitora sada iz tog tržišta u USA došla s gačama na štapu, te pokušavaju sada tu zaraditi nešto s onom lovom koja im je preostala.

– stavite sada tu zicere pa da vidimo.
– ili ako ste tako dobri i uspješni pa što se ne kladite s gospon Plavim.
– evo on daje svim tehničarima okladu, on uplaćuje 50.000kn a vi samo 10.000kn.
– i sve transparentno na ovom forumu.
– ali izgleda kako ipak većina TA stručnjaka nema tih 10.000kn ili nema dovoljno znanja da pobijedi gospon Plavog.
– a nudi vam 50.000kn.
– pa dobijte ga kad ste tako pametni i uspješni.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. ja bih se tu kladila, ali stvarno nema smisla jer radi puno bolje od mene.

Draga Ivana, ja sam svojima predlagao da vama povjere te fondove……….naročito Balasni……ali neće ni da čuju………taštine su to velike draga kolegice [kiss]

ivana7 @ FAZ strucnjak vam je tigrus…pa ko je lud to kupovati kad usa banke tek trebaju napravit rast…nije bas sve u TA…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close