Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a nije me bilo jedno vrijeme, pa reko da se vratim u velikom stilu.

– e baš si se vratio u velikom stilu.
– s gaćama na štapu.

– ali ne brini se, pomoći ćemo ti.
– a dobro je i to da si uvidio koja je burza najbolja na svijetu.
– a vidiš kako sam se zabrinula za tebe i pitala gdje si nestao.
– nego ono što se izgubilo toga više nema, podvuci crtu i idemo dalje.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
[lol] [lol] 100

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

JNAF.

– danas kada je sve raslo, uključujući i INGR-u koju je jučer gospon Lopina prodao,
– JANAF je zabilježio minus od -2.82%.
– desilo se ono, tko visoko leti nisko pada.

– I love this game.
Pozdrav !

Vjerovatno je to bila osveta domoljubaca i ingroljubaca.Jučer si davala izjave kao da si član
terorističke skupine:
Igore sruši Arenu!
Dionice ću dati Molu pa makar netko drugi bude plačao i više.

Pa koje su to izjave.

Postala si državni neprijatelj broj 1.

JNAF.

– danas kada je sve raslo, uključujući i INGR-u koju je jučer gospon Lopina prodao,

– I love this game.
Pozdrav !

Vjerovatno je to bila osveta domoljubaca i ingroljubaca.Jučer si davala izjave kao da si član
terorističke skupine:
Igore sruši Arenu!

Pa koje su to izjave.

[/quote]

Poštovani Kolega Lopina! Mislim da bi svi trebali biti zahvalni Molu jer je zahvaljuči njemu Croby dobio živost i likvidnost. Koliko dugo? Ne znam. Dao Bog da se pojavi još 1000 novih Molova . Bolji su nam oni gazde nego naši tkzv Smraderovci! Đuru Tomljenovića za premijera , Ljubu za Ministra gospodarsta i Rohu za min Financija pa če nam možda više poštenih investitora dolaziti u RH.

JNAF.

– I love this game.
Pozdrav !

terorističke skupine:
Igore sruši Arenu!

Pa koje su to izjave.

[/quote]

Poštovani Kolega Lopina! Mislim da bi svi trebali biti zahvalni Molu jer je zahvaljuči njemu Croby dobio živost i likvidnost. Koliko dugo? Ne znam. Dao Bog da se pojavi još 1000 novih Molova . Bolji su nam oni gazde nego naši tkzv Smraderovci! Đuru Tomljenovića za premijera , Ljubu za Ministra gospodarsta i Rohu za min Financija pa če nam možda više poštenih investitora dolaziti u RH.
[/quote]
Ako želiš da su ti oni gazde možeš,odseli u Mađarsku, tamo ti teće med i mlijeko bolje nego kod Lopine,Ljubo Jurčić je svojedobno izjavio da je bolje imati vreću krunpira nego dionica,ostao živ i još nagrađen.A rohatinski je grobar hrvatskog izvoznog gospodarstva.

obožavam strvine-posebno ovce

– uživajte mi u čaroliji prosinca.

– I love this game.
Pozdrav !

Cini mi se da Balasni danas nije ispunio ocekivanja. Ili se varam ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

JNAF.

– I love this game.
Pozdrav !

terorističke skupine:
Igore sruši Arenu!

Pa koje su to izjave.

[/quote]

[/quote]
Ako želiš da su ti oni gazde možeš,odseli u Mađarsku, tamo ti teće med i mlijeko bolje nego kod Lopine,Ljubo Jurčić je svojedobno izjavio da je bolje imati vreću krunpira nego dionica,ostao živ i još nagrađen.A rohatinski je grobar hrvatskog izvoznog gospodarstva.
[/quote]

Kolega , dobra stara Austro Ugarska je bila puno poštenija zemlja sa boljim vladarima nego ovi Smraderi.
Što se tiče Ljube, tada je bio u pravu kada je to izjavio.Ljude je slikovito educirao da nije burza za svakoga i da je tu puno manipulacija. I danas je kritizirao mirovince. Također je prvi upozoravao na prenapuhani balon koncem 2007 a ja ga budala nisam slušao. Glede Rohe izgleda da ga svi ostali više cijene nego sami Hrvati. Zašto? Nije manipulator!

– i je i nije.
– danas u plusu +2.8% .

– dokle smo dogurali kada nismo zadovoljni s dnevnim plusom od +2.8% .
– ali u toj računici mi nedostaju fondovi i još neke sitnice.
– ipak je mjerodavan onaj obračun u petak/subota.

– I love this game.
Pozdrav !

Rohatinski je lementarna nepogoda za Hrvatsku ekonomiju. Nista nije jace stimuliralo politiku zaduzivanja i politiku unistivanje ekonomije nego stabilna kuna. Da je postao kunu da klizi svake godine 4-5% danas bi imali puno manji dug i puno jacu ekonomiju.

Ko je cuo za Rohatinskog izvan Hrvatske ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– i je i nije.
– danas u plusu +2.8% .

– dokle smo dogurali kada nismo zadovoljni s dnevnim plusom od +2.8% .
– ali u toj računici mi nedostaju fondovi i još neke sitnice.
– ipak je mjerodavan onaj obračun u petak/subota.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Unaprijed se radujem novom tjednom izvjestaju [smiley]

– točno tako državna neprijateljica broj 1. jer mislim svojom glavom.

– arenu treba srušiti što prije.
– ako će račune arene plaćati HDZ i SDP i Bandić i ne znam tko je sve umiješan od svojih članarina onda je zbilja ne treba rušiti.
– ali zašto bi vam ja plaćala tu arenu u kojoj nisam nikada bila niti me zanima.

– a to ako sada mirovinci kupuju INU to će sigurno biti loše za naše buduće mirovine.
– oni bi sada svakako trebali prodati dionice INE ako se misle za vaše buduće mirovine.
– a ako je kupuje ADRIS tada me to niti ne zanima, to bi trebalo zanimati njegove dioničare.
– sva ova riješenja za INU su loša.
– samo što većina vas ništa ne može zapamtiti što je bilo.
– a bilo je to da je gospođa Kosor, ne tako davno prodala 7% dionica INE Mađarima (BF)
– a sa tih 7% RH je imala vlasništvo 51%.
– sada bi bilo najpametnije da prodaju tih 44% što im je ostalo.

– a taj MOL nam je ukazao koliko smo glupi.
– MOL je morao reći koliko su neke dionice kod nas potcijenjene, a mirovinci su otišli gubiti vašu lovu po svijetu i kupovati bezvezne Šukerove obveznice.
– zahvaljujući Molu ja ću ove godine ipak nešto i zaraditi.

– I love this game.
Pozdrav !

Rohatinski je lementarna nepogoda za Hrvatsku ekonomiju. Nista nije jace stimuliralo politiku zaduzivanja i politiku unistivanje ekonomije nego stabilna kuna. Da je postao kunu da klizi svake godine 4-5% danas bi imali puno manji dug i puno jacu ekonomiju.

Moje osobno mišljenje poklapa se s tvojim osim u detalju da je nepoznat financijskoj javnosti
I te kako je on poznat..nagradu za guvernera godine 2008 je dobio od časopisa bankar koji slovi za najači stručni časopis u području i bankarstva,financija,ekonomije a u vlasništvu je financial times-a
A to što je dobio nagradu znači da radi dobro ..pitanje je za koga dobro?

sijem žito raste grahorica

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/5119/zeljko-Rohatinski-najbolji-svjetski-guverner.html

New Report

Close