Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I sestri jer jadnica vec danima ne moze doci do kompa od tebe.

Ima li netko s kim si u dobrim odnosima ?

– evo mala reklama za HT.
– imamo onaj mali HT-ov aparatić u kući.
– e sada se bez ikakvih žica tu bez problema radi na kom. lap..
– a preplata nije ni skupa, a veze su odlićne.

– imam svoje društvo, jedno za financije i rad, a drugo za zabavu.
– evo sada sam bila do kladione, preporučili mi Medvešćak, ja o tome zbilja nemam pojma, nikad u životu gledala taj sport niti bila na ledu.,
– sada to je kocka, to nije investicija, ako prođe o.k., na sitno se još branim na Malorca i Tottenham.

– I love this game.
Pozdrav !

I sestri jer jadnica vec danima ne moze doci do kompa od tebe.

Ima li netko s kim si u dobrim odnosima ?

– evo mala reklama za HT.
– imamo onaj mali HT-ov aparatić u kući.
– e sada se bez ikakvih žica tu bez problema radi na kom. lap..
– a preplata nije ni skupa, a veze su odlićne.

– imam svoje društvo, jedno za financije i rad, a drugo za zabavu.
– evo sada sam bila do kladione, preporučili mi Medvešćak, ja o tome zbilja nemam pojma, nikad u životu gledala taj sport niti bila na ledu.,
– sada to je kocka, to nije investicija, ako prođe o.k., na sitno se još branim na Malorca i Tottenham.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
ma sta se Vi imate braniti????
sta Vas ima biti strah???
pofuk

Što se ovaj matrix probahatio zadnjih 20 postova, jel još netko primjetio?

Keptn Kuka odkada vi to mene pratite po šumaricima [tongue]

Ne treba dan.I pet minuta je pokoji put dovoljno da kupim i prodam,ali za burek. U dnevnom trejdu zaraditi mjesećnu plaču od 6.000 kn-
Dvadeset dana po prosječno 300 kn.To se da napraviti sa dvadesetak tisuća kuna keša.
Meni to uglavnom uspjeva.

– da, da vjerujem vam, zbog toga vam je i portfelj milijunski.
– i normalno kada se čitaju postovi ovakvog tipa mnogi će zaključiti kako baš oni spadaju u onu grupu najblesavijih investitora jer im to ne uspijeva.

– a tako isto su radila gospoda vlad1111, baron, splićo, tigrus….
– i gdje su oni danas, zašto ih nema, zašto su bankrotirali ?????
– i dio moje ekipe je radio potpuno isto.

– morate kužiti kako jako mali broj investitora može i zna zaraditi lovu na takav način.
– kako to izgleda u praksi, trejder kupi IGH na 1.400kn, i već toga nema na 1.500kn kada ja tu ulazim, tada se čeka pad kojega nema, dionica raste do 3.000kn i preko, ali ga i ja nemam više na 3.000kn.
– ili np. JNAF na ispod 2.500kn vam je bila loša investicija, isto vrijedi i za LKPC, sada vam nije skupa ni na 1.700kn.
– isto sada vrijedi za HT koji će vam uskoro biti dobar na 300kn ili np. KODT vas sada po 900kn ne zanima, ali će biti dobra kada bude 1.500kn, da dalje ne nabrajam.
– na svakoj od ovih investicija će trejderi zaraditi po par posto, a onda će doći nekakva Đakovština, Validus ili Ingra i sva mast ode u propast, a mlijeko gospon Lopine se ukiselilo.
– treba tražiti te prilike od 100%.
– mislim kako nema gore stvari nego kad se upropasti možebitni dobitak od 100% sa zaradom od par posto.

– upravo zbog toga i imam veliki portfelj jer sam na početku svog ulaganja zarađivala 100% – 500%.
– ali tada se je to i moglo, ali na žalost mnogi to blagostanje nisu znali iskoristiti, oni su trejdali.

– nemojte misliti da mrzim trejdere, oni su spas za likvidnost burze, oni mi prodaju uvijek jeftino.

– evo np. JNAF,
– tu je jedini ozbiljni trejd napravio gospodin ing kupivši na cca 2.700kn xxx dionica.
– ali ta njegova kupnja je i podigla cijenu dionice na 3.000kn gdje je otprilike i izišo.
– kad bi sada tu došlo desetak tako velikih trejdera i da svaki od njih kupi xxx dionice eto dionice na 3.500kn .
– cijena ovisi o ponudi i potražnji.
– kad je cijena mala, tada nema ni prometa.
– a to će te idući tjedan najbolje vidjeti na INI, kako će velika cijena uzrokovati jako velike promete.

– I love this game.
Pozdrav !

Sve ide po planu,a nakon INE vrijeme je za JANAF,energija,nafa.
A prije sedam dana izgledalo je da ćemo se strmopizditi.
Dajem ti pravo što se podruguješ kešoljupcima,koji su očekivali da
će crobi na 1.650 i niže.Iskreno i ja sam to očekivao,ali sam bio 100% u dionicama,jer mi je
jasno da ima niz dionica koje su podcijenjene nekoliko puta,a da je potencijal pada deset i dvadeset posto.Veliki rizik za biti u kešu.Vrijeme je da se kešoljupci uključe jer ina ulazi u trgovanje i evo ti keša koliko hoćeš.

– napisala sam tu više postova kada sam ulazila, da ih sada ne tražim.
– nemojte misliti kako su to lake i jednostavne odluke ući sa 100% kapitala u dionice kada sam procijenila da je to neko dno.
– zadnji put kada je bio najveći pad isto sam učinila, tu se svađala s gospon Vladom1111, i otad on tu ne piše, nije mogao podnijeti poraz, da sam pametnija od njega.

– a logika je i više nego jednostavna.
– pa mogli smo pasti još recimo max 10%.
– ali kada sam vagala rast pad bilo je 80% za rast.
– ma mogli smo mi pasti i na 1.400-1.500 ali to ne bi trajalo duže od desetak dana, ne bi ni prometa bilo na tim cijenama.
– a što raditi u tim situacijama i o tome sam vam pisala.

– a kada je došla vijest o INI tada su zbilja bili ludi oni koji nisu i zadnju kunu investirali.
– ipak je svijet odradio rast 100%, a i mi smo dio toga svijeta.
– ne kažem kako je sada kod nas situacija o.k., ekonomija, zaduženost, nezaposlenost…
– ali na ovim cijenama zbilja imamo jako dobrih dionica za nekakvu dugoročnu kupnju.

– I love this game.
Pozdrav !

Fondovi.

– i o tome sam vam pisala.
– i naglasila za one koji nemaju neku veću lovu, u fond.

– oni koji su me poslušali već su profitirali s 5%.
– a idući tjedan kada krene trgovina s INOM još 5%.
– eto to je bio jedan laganini za bez ikakvog znanja zaraditi sigurnih 10%.

– i umjesto veliko hvala od većine vas sam dobila pitaj Boga koliko jedinica !!!!!!!!

– I love this game.
Pozdrav !

Sada sam zaglibija u Badelu,INGRI i Validusu koji ne rade,pa keša nema,nema trejda.

INGR.

– evo konačno i gospon Lopina prešao u dionicu koja je puno bolja za trejdanje od ovih koje imaju par transakcija u mjesec dana.
– INGR-a je zgodna jer ima uvijek i dobar promet.
– pratim ja i tu dionicu, nekad i zatrejdam, što više tu sam i u nekom plusu.
– ali tu je punoooo investitora zaglavilo.
– evo par njih Data i Janlana, nekako sam ih zapamtila jer su nekada na temi što tržimo svakodnevno kupovali tu dionicu.
– sada vidimo što se je dogodilo svima onima koji su novim kupnjama smanjivali ulaznu cijenu.

– i što su dobili ????????’
– i dalje imaju jednu i više nego bezveznu dionicu.
– tu sada ide neka dokapitalizacija.
– ma koja dokapitalizacija, firma ne radi ništa, a sada će ovima kojima su dužni umjesto love dati neke bezvrijedne papire.
– velika je vjerovatnost kako će ovi koji su uzeli papire umjesto žive lovu tu lovu sada pokušati tražiti na burzi.

– na ovim cijenama je Ingra stvarno jeftina, ali ništa ni ne vrijedi.
– vrijediti će onoga dana kada počme nekog vraga raditi ili ako ju fondovska industrija odlući dizati.
– ali sve su to špekulacije.

– tu se na par kuna gore dolje može lijepa lova zaraditi, ali je problem što češće ide dolje nego gore.
– i kada ste u toj ingri non-stop morate biti na gledalici.
– zar nije bolje uložiti u fond i uzeti 10%.
– ili neku dionicu koja nosi 10% dividende.
– ili neku firmu koja ima neku perspektivu i veliku mogućnost rasta dionice.
– zašto rizikirati i gubiti lovu, kad možete igrati na sigurno.
– znam rizici nose i možebitne veće zarade.
– a sada je ispalo da najveće zarade nose i najsigurnije investicije.

– ako ste već skloni tim rizicima tada tu investirajte 3-5% portfelja, ne više.

– I love this game.
Pozdrav !

Fondovi.

– i o tome sam vam pisala.
– i naglasila za one koji nemaju neku veću lovu, u fond.

– oni koji su me poslušali već su profitirali s 5%.
– a idući tjedan kada krene trgovina s INOM još 5%.
– eto to je bio jedan laganini za bez ikakvog znanja zaraditi sigurnih 10%.

– i umjesto veliko hvala od većine vas sam dobila pitaj Boga koliko jedinica !!!!!!!!

– I love this game.
Pozdrav !

starting coverage of Balasni Fund with market outperform

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

3/3 – čestitam.

Sada sam zaglibija u Badelu,INGRI i Validusu koji ne rade,pa keša nema,nema trejda.

INGR.

– tu sada ide neka dokapitalizacija.
– ma koja dokapitalizacija, firma ne radi ništa, a sada će ovima kojima su dužni umjesto love dati neke bezvrijedne papire.
– velika je vjerovatnost kako će ovi koji su uzeli papire umjesto žive lovu tu lovu sada pokušati tražiti na burzi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ivana prevrtljivasi ko vrime u veljači.
Lani je ATPL dala dividendu u dionicama/na 11 jednu/i tada sam ja tvrdio da su dioničari
dobili m… marjanova jer je to inflacija papira koja je i uvjetovala pad cijene dionice možda i više
nego što je bio efekt te dividende.
Zašto si protiv dokapiztalizacije.Iako si dobar špekulant izgleda da još nisi shvatila što je bitna
zadaća tržišta kapitala.Za mene je špekulativna zarada u pet minuta,za ozbiljne investitore je zarada u dužem vremenskom razdoblju,ali bitni smisao je da veliki broj malih ulagaća kupuje papire za keš što bitno povečava mogućnost investiranja.Kriza u Hrvatskoj je daleko veća nego što bi bila da je tržište kapitala jače razvijeno.
Dokapitalizacija INGRE služi da bi bolesna firma postala zdrava i to se prevaljuje na vjerovnike.
Netko drugi dere male dioničare kao ULPL ili sada LKPC ,ili država dokapitalizira dug kao u SUNH
što isto namjrava napraviti i u Badelu.Ja smatram da su to izvrsni potezi i da to u prvom redu donosi korist dioničarima jer likvidnija firma je uvijek bolje rješenje od nelikvidne.Jer likvidnost je krvotok,a ako nema krvotoka sigurno slijedi klinička smrt.

Radi dokapitalizacija će
na ZSE teči med i mlijeko!
Treba dobro proučiti buduće efekte denominacija,dokapitalizacije jer tu leži potencijalno najveći rast.
INGRA se vraća u žižu interesa radi dokapitalizacije.I biti će hit 2011.Donijeti će barem 100%.

3/3 – čestitam.

– evo prokockala 2.000kn i ode mast u propast, ništa nisam pogodila, ipak tu nisam na svom terenu, a i taj led je dosta sklizak.
– daj James dojavi koji par kad budeš sigiran 90%, da tečaj bude cca 2.5 ili dva para.

– I love this game.
Pozdrav !

3/3 – čestitam.

– evo prokockala 2.000kn i ode mast u propast, ništa nisam pogodila, ipak tu nisam na svom terenu, a i taj led je dosta sklizak.
– daj James dojavi koji par kad budeš sigiran 90%, da tečaj bude cca 2.5 ili dva para.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Zar Ti uz burzu treba još i kladionica? Čuvaj se ovisnosti [cool]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close