ja nevolim kad neko bankrotira i najveci investitori od nas su mali, mali naspram fondovske industrije znam da neko mora i otpasti ali da ste vi na njihovom mjestu kako biste se osjecali mi mali se moramo radovati svakoj zaradi i svemu kaj ide uz to nevolim drukere i ono ako nemam ja za sniclu neka susjedu krepa krava i ovako nas je malo ato treba biti strpljiv i radovat se svacijoj zaradi puno uspjeha u daljnoj trgovini
– ja sam ipak malo drukčija od većine, jer ne razmišljam kao većina.
– a čisto sumnjam kako se sada većina investitora raduje što ja imam dionice INE i JNAF-a.
– prije će biti da ih hvata muka jer većina nema tih dionica.
– radujte se vi vašim Đakovštinama, Ingri i ostalim glupostima kojima trgujete.
– ali sve je to burza i burzovne igrice.
– a za ove što sam napisala da mi je drago da su bankrotirali, zbilja mi je drago jer me je živciralo njihovo pisanje.
– isto tako bi se većina forumaša radovala mojem bankrotu.
– u ovoj zemlji još uvijek se većina raduje kada susjedu krepa krava.
– a to za fondove,
– i tu je bilo bankrota, i više je nego očito kako toj industriji ne ide pa ne ide.
– trenutno mogu biti sretni oni koji imaju male minuse ili su na nuli, kriza je učinila svoje.
– a drago mi je da su i kešolovci na Prvoj generaciji pogubili lovu.
– jer uvijek su mi oni i katastrofičari išli na živce.
– ja uvijek vidim svijetlu budućnost i bolje sutra.
– I love this game.
Pozdrav !
JNAF.
– evo, o ovoj dionici pišem u zadnje vrijeme.
– a ona i danas +2.04%, po malo ali sigurno preko 2.700kn .
– a šteta ju je bilo ne kupovati na 2.450 – 2.500kn.
– neki su to kupovali, a neki i nisu.
– a što sada, kupiti ili ne kupiti ???????? koliko će ovo još ići gore ????????
– a ja ono blesava, je li ??????????
– pa je onda najbolje mene trpati s tim jedinicama.
– ali te jedinice vam sigurno neće pomoći da iziđete iz minusa u koje je većina vas upala.
– evo ova dionica i danas u plusu +4.19% .
– a raste i promet 274.490kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.700kn.
[/quote]
– ova dionica i danas u plusu +6.2%.
– a raste i promet 491.607kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.900kn.
[/quote]
– ova dionica i danas u plusu +0.81%.
– više promet ne raste ali je opet solidan 206.577kn.
– danas je to bila tražena roba na 2.951kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
– očito je kako vas postovi ovakvog tipa najviše živciraju.
– na postove ovakvog tipa redovno idu desetci jedinica.
– I love this game.
Pozdrav !
eto ja sam sretan kaj imas Inu i Janaf i drago mi je da ces oploditi svoj kapital jer po meni uz Inu najjaci pikovi su Ptkm i Janaf vrijeme ce pokazitati dali cu i ja osobno sto se burze tice u bankrot pa se onda mozes radovati
eto ja sam sretan kaj imas Inu i Janaf i drago mi je da ces oploditi svoj kapital jer po meni uz Inu najjaci pikovi su Ptkm i Janaf vrijeme ce pokazitati dali cu i ja osobno sto se burze tice u bankrot pa se onda mozes radovati
– izgleda se ne kužimo ili ja tu nešto krivo pišem.
– zašto bi se ja radovala vašem bankrotu ????????
– pa tu smo da pišemo o dobrim investicijama i gdje se može najviše zaraditi.
– ali na ovom forumu i previše vas piše previše dobro dok je u nekoj dionici.
– tada slijedi rast, lud je tko to nema, nikakve kritike nisu dobrodošle.
– prodajom te dionice odmah ide i što katastrofalnije pisanje o toj dionici i tržištu.
– većina vas je tu u nekom kešu 50.000 – 100.000kn.
– a najglasniji su oni s kešom manjim od 50.000kn.
– tada se tu čita u bezbrojnim postovima kako su jedan dan u dionicama a drugi dan u kešu.
– portfelj od max 2-3 dionice.
– i čitamo o sjajnim zaradama 100 – 2.000kn., pa više ću ja danas zaraditi na Medvešćaku.
– odnosno većina vas se je došla na burzu kockati umjesto u kladionicu.
– kladionica je za kockanje a burza za investiranje.
– nitko tko se bavi ozbiljno dionicama ne može jedan dan biti u kešu a drugi dan u dionicama.
– naprosto zbog toga jer ova burza nema dovoljnu likvidnost.
– I love this game.
Pozdrav !
JNAF.
– evo, o ovoj dionici pišem u zadnje vrijeme.
– a ona i danas +2.04%, po malo ali sigurno preko 2.700kn .
– a šteta ju je bilo ne kupovati na 2.450 – 2.500kn.
– neki su to kupovali, a neki i nisu.
– a što sada, kupiti ili ne kupiti ???????? koliko će ovo još ići gore ????????
– a ja ono blesava, je li ??????????
– pa je onda najbolje mene trpati s tim jedinicama.
– ali te jedinice vam sigurno neće pomoći da iziđete iz minusa u koje je većina vas upala.
– evo ova dionica i danas u plusu +4.19% .
– a raste i promet 274.490kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.700kn.
[/quote]
– ova dionica i danas u plusu +6.2%.
– a raste i promet 491.607kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.900kn.
[/quote]
– ova dionica i danas u plusu +0.81%.
– više promet ne raste ali je opet solidan 206.577kn.
– danas je to bila tražena roba na 2.951kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
– očito je kako vas postovi ovakvog tipa najviše živciraju.
– na postove ovakvog tipa redovno idu desetci jedinica.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana puno si se uzjogunila.Normalno,jer ti ide dobro.Spasila nas INA,ako je i nemamo u portfelju.
Sve ide po planu,a nakon INE vrijeme je za JANAF,energija,nafa.
A prije sedam dana izgledalo je da ćemo se strmopizditi.
Dajem ti pravo što se podruguješ kešoljupcima,koji su očekivali da
će crobi na 1.650 i niže.Iskreno i ja sam to očekivao,ali sam bio 100% u dionicama,jer mi je
jasno da ima niz dionica koje su podcijenjene nekoliko puta,a da je potencijal pada deset i dvadeset posto.Veliki rizik za biti u kešu.Vrijeme je da se kešoljupci uključe jer ina ulazi u trgovanje i evo ti keša koliko hoćeš.
Kiše dolaze,a kešpljupci još nisu napravili gustirne.Ali mogli bi krenuti.Vrime im je.Ali već su neke
likvidne dionice dobro povukle,pa sada cvikaju da su skupe.
Vidite da na ZSE stvarno teče med i mlijeko,a biće i bolje!
– nitko tko se bavi ozbiljno dionicama ne može jedan dan biti u kešu a drugi dan u dionicama.
– naprosto zbog toga jer ova burza nema dovoljnu likvidnost.
– I love this game.
Pozdrav !
Ne treba dan.I pet minuta je pokoji put dovoljno da kupim i prodam,ali za burek.Ćemu mi služi gledalica /PBZ i agram/ako ih ne koristim.U dnevnom trejdu zaraditi mjesećnu plaču od 6.000 kn-
Dvadeset dana po prosječno 300 kn.To se da napraviti sa dvadesetak tisuća kuna keša.
Meni to uglavnom uspjeva.
Sada sam zaglibija u Badelu,INGRI i Validusu koji ne rade,pa keša nema,nema trejda.
Mali investitori od 50 do 100 tis kuna daju živosti,ali ih je malo.A agram brokeri sa provizijom od
o,3% bez minimalne naknade je idealan za burek investitore.Jedini uvijet je da je minimalna
transakcija 1.000 kn.I to je odličan program za nas male investitore.
NA ZSE teče med i mlijeko!
– znam da sam se zamjerila penzićima, braniteljima, radnicima, seljacima, državnoj administraciji, hdz-ovcima, sdp-eovcima, većini vas na forumu i pitaj Boga komu još ne.
I sestri jer jadnica vec danima ne moze doci do kompa od tebe.
Ima li netko s kim si u dobrim odnosima ?
Ne treba dan.I pet minuta je pokoji put dovoljno da kupim i prodam,ali za burek.Ćemu mi služi gledalica /PBZ i agram/ako ih ne koristim.U dnevnom trejdu zaraditi mjesećnu plaču od 6.000 kn-
Dvadeset dana po prosječno 300 kn.To se da napraviti sa dvadesetak tisuća kuna keša.
Meni to uglavnom uspjeva.
Sada sam zaglibija u Badelu,INGRI i Validusu koji ne rade,pa keša nema,nema trejda.
Mali investitori od 50 do 100 tis kuna daju živosti,ali ih je malo.A agram brokeri sa provizijom od
o,3% bez minimalne naknade je idealan za burek investitore.Jedini uvijet je da je minimalna
transakcija 1.000 kn.I to je odličan program za nas male investitore.
NA ZSE teče med i mlijeko!
[/quote]
Ja sam isto primjetio neki dan da ima ljudi kojima burza sluzi iskljucivo za zabavu i ubijanje vremena. Nesto kao video igrice.
Netko je kupio 35 dionica po cijeni x i onda ih odmah stavio na prodaju po cijeni x+2 kune. Kada se odbiju brokerske naknade mislim da je zaradio tocno za burek.
@Antiša
12)PTKM-kupovati na 90-100 110 kn a prodavati na 150-160 kn.
13)LRH-stara politička prpucavanja uz nerealna očekivanja pojedinih članova ovog foruma o cjenama od 5000-6000 kn u ovom trenutku,svjedoci smo razvoja situacije ,jako žalosno,i tako će ostati još neko vrijeme,odluka o daljnjem razvoju će ovisiti o stupnju ulaganja u propale hotele,dizanje jenog ustaljenog poslovnog sistema na puno viši nivo i nakon toga možemo govoriti o cijeni od 5-6-7 tisuća.
Već sam navodio previše politike.
14)MAGMA -mislim da sam zapazio da se tvoji komentari pojavljuju na toj temi-po meni što dalje od takve dionice,razlog strahovit pad u zadnjih nekoliko godina u plasmanu robe i kupovnoj moći pučanstva kako na našim prostorima tako i šire-to su padovi od 50-60% na nivou godine.
15)OPTE-moram priznati da ovu dionicu nisam nikada kupovao niti me zanima-previše dugovanja,no vidjeti ćemo kako će proći u skoroj budućnosti sa traženjem strateškog partnera iako sumljam u uspiješnost takvog projekta ,no nebih previše špekulirao sa time.
CIjenjeni kolega sada sami prosudite dali imam hrabrosti ili opreznosti da nešto ne preplatim previše,strpljenje je dosta dobar razlog za povećanje profita.
E moj Analitikant, ima tu dobrih stvari ali tesko mi se sloziti s vecinom sto si izrkao u prijasnjim postovima ali u ovom postu jedan dobar dio je istinit,ali previse subjektivnog dojma ostavljas.
Manje emocija vise glave 😉
[/quote]
Nisam nikakav analitikant,iznosim svoje mišljenje ,ne trgujem sa emocijama ,i nemam emotivne povezanosti sa bilo kojom dionicom,nikada nisam naveo da se netko mora slagati sa mojim mišljenjem, forum služi za razmjenu mišljenja,i uvažavanje suprotnih mišljenja, ako su dobronamjerno upućeni.
Pozdrav!
Samo da stanem u obranu burek investitora. Citam ovaj forum godinama,ali sam se tek nedavno aktivno ukljucio, a takodjer sam se nedavno odvazio sudjelovati na nasem trzistu kapitala kupnjom odredjenih dionica, iako ga dosta dugo pratim.
Krenuo sam sa malom lovom, sto me svrstava u malog investitora, odnosno burek investitora (u 2 tjedna rast mi je 5 %, s tim da nemam u portfelju dionica koje su ovaj tjedan bile u pozitivnim blokadama). Iz ovih prijasnjih postova nekolicine vas, mi burek investitori ispadamo kao nepozeljni. Zar mojih 20000 kn na burzi ne pridonosi nekoj likvidnosti?? Da nas je tisuću sa 20000 kuna (na dnevnoj razini), pa di bi crobexu bio kraj…svaka lova na ovoj bijedi od burze je dobra, pa i ova "sitnija"…u blizoj buducnosti planiram uci sa većim cashom, ali za sad, ispipavam trziste…
Lp
@Antiša
12)PTKM-kupovati na 90-100 110 kn a prodavati na 150-160 kn.
13)LRH-stara politička prpucavanja uz nerealna očekivanja pojedinih članova ovog foruma o cjenama od 5000-6000 kn u ovom trenutku,svjedoci smo razvoja situacije ,jako žalosno,i tako će ostati još neko vrijeme,odluka o daljnjem razvoju će ovisiti o stupnju ulaganja u propale hotele,dizanje jenog ustaljenog poslovnog sistema na puno viši nivo i nakon toga možemo govoriti o cijeni od 5-6-7 tisuća.
Već sam navodio previše politike.
14)MAGMA -mislim da sam zapazio da se tvoji komentari pojavljuju na toj temi-po meni što dalje od takve dionice,razlog strahovit pad u zadnjih nekoliko godina u plasmanu robe i kupovnoj moći pučanstva kako na našim prostorima tako i šire-to su padovi od 50-60% na nivou godine.
15)OPTE-moram priznati da ovu dionicu nisam nikada kupovao niti me zanima-previše dugovanja,no vidjeti ćemo kako će proći u skoroj budućnosti sa traženjem strateškog partnera iako sumljam u uspiješnost takvog projekta ,no nebih previše špekulirao sa time.
CIjenjeni kolega sada sami prosudite dali imam hrabrosti ili opreznosti da nešto ne preplatim previše,strpljenje je dosta dobar razlog za povećanje profita.
E moj Analitikant, ima tu dobrih stvari ali tesko mi se sloziti s vecinom sto si izrkao u prijasnjim postovima ali u ovom postu jedan dobar dio je istinit,ali previse subjektivnog dojma ostavljas.
Manje emocija vise glave 😉
[/quote]
Nisam nikakav analitikant,iznosim svoje mišljenje ,ne trgujem sa emocijama ,i nemam emotivne povezanosti sa bilo kojom dionicom,nikada nisam naveo da se netko mora slagati sa mojim mišljenjem, forum služi za razmjenu mišljenja,i uvažavanje suprotnih mišljenja, ako su dobronamjerno upućeni.
[/quote]
Sve super sam ti piskaraj.
Srdačan pozdrav
Što se ovaj matrix probahatio zadnjih 20 postova, jel još netko primjetio?