@Antiša
12)PTKM-kupovati na 90-100 110 kn a prodavati na 150-160 kn.
13)LRH-stara politička prpucavanja uz nerealna očekivanja pojedinih članova ovog foruma o cjenama od 5000-6000 kn u ovom trenutku,svjedoci smo razvoja situacije ,jako žalosno,i tako će ostati još neko vrijeme,odluka o daljnjem razvoju će ovisiti o stupnju ulaganja u propale hotele,dizanje jenog ustaljenog poslovnog sistema na puno viši nivo i nakon toga možemo govoriti o cijeni od 5-6-7 tisuća.
Već sam navodio previše politike.
14)MAGMA -mislim da sam zapazio da se tvoji komentari pojavljuju na toj temi-po meni što dalje od takve dionice,razlog strahovit pad u zadnjih nekoliko godina u plasmanu robe i kupovnoj moći pučanstva kako na našim prostorima tako i šire-to su padovi od 50-60% na nivou godine.
15)OPTE-moram priznati da ovu dionicu nisam nikada kupovao niti me zanima-previše dugovanja,no vidjeti ćemo kako će proći u skoroj budućnosti sa traženjem strateškog partnera iako sumljam u uspiješnost takvog projekta ,no nebih previše špekulirao sa time.
CIjenjeni kolega sada sami prosudite dali imam hrabrosti ili opreznosti da nešto ne preplatim previše,strpljenje je dosta dobar razlog za povećanje profita.
E moj Analitikant, ima tu dobrih stvari ali tesko mi se sloziti s vecinom sto si izrkao u prijasnjim postovima ali u ovom postu jedan dobar dio je istinit,ali previse subjektivnog dojma ostavljas.
Manje emocija vise glave 😉
fokus za tjedan 13-17.12.10.
1. INA
2. ADRIS
3. JANAF
4. DIOKI
5. PTKM
rezerva
6. LKPC
7. HT
8. BELJE
ocekivani pad, brodari, gradevinci
1. INA
2. ADRIS
3. JANAF
4. DIOKI
5. PTKM
rezerva
6. LKPC
7. HT
8. BELJE
China credit tightening will move global, INA local markets.
ovdje bi se slotio sa okom paziti po mome ina,janaf,ptkm,adris,ne zaboravivti po mome ht,blje,jamnicu,igh brodari ovog puta aut
da istina,
primjetio sam da kako je bio rusen igh, sada se jednako nasilno pokusava dignuti, pa 20-30 kuna razlike po transakciji.
pretpostvaljam da igraju ponovno na ukljucenje igh u projekt bar-boljare i/ili zracnu luku zagreb, ali sve lijepo pise: bar-boljare ide s kinezima eventualno, a zracna luka zagreb trazi samo strateskog partnera za preuzimanje, ne i investiranje
stoga po pitanju rasta igh sam vrlo skeptican
1. INA
2. ADRIS
3. JANAF
4. DIOKI
5. PTKM
rezerva
6. LKPC
7. HT
8. BELJE
INA otvoriti će je na 2800 kn ako je nemaš nemaš je šta ni pratiti
DIOKI pratiti jedino kad se bude mogao shortati.
PTKM isto kao Dioki best sell.
LKPC ako nisi kupovao do 1500 kn onda ne treba ni sada ako jesi onda treba prodavati.
HT 1% gore-dole za umrit od dosade, dionica za umirovljenike!
BLJE jedina firma koju se sad isplati kupovati od navedenih!
antiša bok
– KUPOVATI SLEDEČE DIONICE PO MOM MIŠLJENJU
– PTKM
-LKPC
-BLJE
-ERNT
-ADPL
to je moje skromno mišljenje, a vi kupujte što vam je volja, ja ču kao prvo i mislim, da je najbolje kupovati trenutno LKPC I ADPL, to su i firme koje su dobre i bit če još bolje , i bit če posla ko u priči, bit če novca,… cjena če rasti, dokap nemojte zaboraviti, a da ne kažem o strancima koji i kada počnu ,….
lp od mlade dame lize
@lacoste
ovo je dobro, pa kada ste kupovali po tim cijenama, kada sam ja bio mali ?
gospon oko.
– gospon lacoste je napisao i više nego dobar post, bilo bi jako dobro kada bi na ovoj temi bilo više takvih postova, za neke dionice se ne slažem ali njegova lova.
– a sada da i vama odgovorim gospon oko,
– lacoste to nije kupovao dok ste vi bili mali, on je to kupovao dok je gospon Loris kupovao i drukao za Đakovštinu, pa kada je tamo pogubi 70% portfelja prešao je u IGH i Ingru koje su ga doslovno pokopale ili jedan klasićni bankrot.
– zato i vi morate biti oprezni da vas ne zadesi sudbina gospon Lorisa.
– i za kraj,
– ova tema zbilja nje predviđena da vi bebači s dudicom tu dajete savjete.
– tek ste došli na burzu, najprije morate naučiti neke stvari.
– I love this game.
Pozdrav !
A Ivanin portfelj je trenutno stanje na racunu moga djeteta.
Prvog, oroceno u eurima, po 5%
Za drugog je spremno 2X Ivanin racun
Lose, Ivana, lose…
gospon Blueman.
– vidim da vam je dosadno pa bi se sada htjeli sa mnom svađati.
– ali vidite da se u zadnje vrijeme na ovoj temi ne svađam.
– dugo ste na forumu isto kao i ja.
– vi ste imali jako puno loših investicija koje su vam donijele gubitke, a sami jako dobro znate kako kod mene i nije bilo nešto puno tih glupih investicija.
– eto taj investicijski pristup je u konačnici donio bitnu razliku između vašeg i mojeg portfelja.
– nego pozdravite mi vaše bebaće i kupite im lijepe poklone za Božić.
– I love this game.
Pozdrav !
FAZ je katastrofalan instrument. Cak i ako pogodis smjer kretanja burze moras platiti ogromnu cijenu rebalansiranja koje se radi na kraju svakog dana.
[/quote]
– vrlo moguće da je bankrotirao na tim Fazovima.
– ako je to istina zbilja mi ga je žao, jer stvarno je bilo zanimljivo čitati njegove analize.
– tu je mukotrpno godinama trejdao i zarađivao za burek i ode mast u propast.
– to isto se je dogodilo nekima iz mojega tima, zbilja mi ih je žao.
– ali i volim da su neki bankrotirali poput Vlad1111, Baron, Splićo, Loris….
– I love this game.
Pozdrav !
ja nevolim kad neko bankrotira i najveci investitori od nas su mali, mali naspram fondovske industrije znam da neko mora i otpasti ali da ste vi na njihovom mjestu kako biste se osjecali mi mali se moramo radovati svakoj zaradi i svemu kaj ide uz to nevolim drukere i ono ako nemam ja za sniclu neka susjedu krepa krava i ovako nas je malo ato treba biti strpljiv i radovat se svacijoj zaradi puno uspjeha u daljnoj trgovini
ivana7 | privatna poruka| dodaj u listu prijatelja| ignoriraj korisnika| profil
– vidim po ocijenama kako i niste baš oduševljeni mojim postovima.
– znam da sam se zamjerila penzićima, braniteljima, radnicima, seljacima, državnoj administraciji, hdz-ovcima, sdp-eovcima, većini vas na forumu i pitaj Boga komu još ne.
– te je i više nego normalno da me punite jedinicama.
– znam kako moji postovi većinu iritiraju, zbog toga gledam pisati samo na ovoj temi.
– ali za sve vas, ovaj Poslovni forum je napravio |ignoriraj korisnika|,
– gdje je to ???????, pa napisala sam u vrhu ovoga posta.
– samo na to kliknete i riješene su sve vaše muke i problemi.
– I love this game.
Pozdrav !