stvarno čovjek treba biti teško smeće pa se radovati što su drugi ulagači ostali bez novaca zbog kraha 1. generacije! [bye]
Stavi mu nešto u kavu!
– evo zašto je dobar ovaj forum.
– uvjek će vam puno njih pomoći dobrim savjetom.
– po mom osobnom mišljenju umirovljenici su najveći problem ove zemlje.
– što im manje penzije oni žive sve duže i hrane se zdravije.
– a i ovo skupljanje boca po kontejnerima im je dodatna fizička aktivnost koja im poboljšava zdravstveno stanje.
– a oni nas i dalje ubijaju u svakom pogledu, svojom brojnošću, mirovinama za koje nema love, pa oni na koncu svi redom izlaze na izbore i uvjek nam uvale neke budalaše koji nama vladaju.
– stvarno bi trebali rješiti taj problem s umirovljenicima.
– ne znam, moža ih uposliti na čišćenju minskih polja, ima puno dobrih riješenja.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ovo sa penzićima ti je dosta degutantno….takodjer…vjerujem da imas nekog u familiji ,penzionera,dali bi i njega poslala na minsko polje…????
što se tiće penzića njihova je jedina mana što nisu svi te svoje mirovine i zaradili, već mi sada moramo raditi za njih, a jednog dana kad će nama trebati je pitanje dali će ih netko zarađivati za nas, inače me ne smetaju
ali najveći su problem službenici državne uprave, oni nit privređuju svoju plaću, nit tuđu mirovinu, a bome nit svoju buduću, dakle ništkoristi su.
a zapravo bi trebali biti plaćeni po učinkovitosti, kako posluje država, tako i državni službenici. zaslužili su svi do jednog da volontiraju 4 mjeseca u godini, toliko ionako prosjede blejeći u nešto beskorisno
što se tiće penzića njihova je jedina mana što nisu svi te svoje mirovine i zaradili, već mi sada moramo raditi za njih, a jednog dana kad će nama trebati je pitanje dali će ih netko zarađivati za nas, inače me ne smetaju
ali najveći su problem službenici državne uprave, oni nit privređuju svoju plaću, nit tuđu mirovinu, a bome nit svoju buduću, dakle ništkoristi su.
a zapravo bi trebali biti plaćeni po učinkovitosti, kako posluje država, tako i državni službenici. zaslužili su svi do jednog da volontiraju 4 mjeseca u godini, toliko ionako prosjede blejeći u nešto beskorisno
Nije problem u umirovljenicima svi su oni malo više ili malo manje uplaćivali u mirovinski fond.Problem je država što je te novce davno potrošila.
kad je već tema best buy, favoriti su INA (Mol) i LKPC (dokap). tu će biti dvoznamenkasti plusevi rasta. sretan je tko je unutra, a tko nije možda uspije ući sutra (barem u LKPC)….
– nadam se da ne misliš ozbiljno…, pozdravljati na ovaj način ljude je cinično
– nisam u toj skupini, ali ima ljudi koji jesu u toj skupini, i ne štiti ih čl.227. i stvarno mi ih je žao..
– mislim ozbiljno, pa ti kešolovci već godinu dana ruše burzu.
– vidite kako sada rastemo kada njih nema.
– to što vi pišete mi nekako slići kada igraju dvije momčadi pa jedna ovu drugu dotuče u svakom pogledu onda ovi što su dobili idu tješiti ove što su izgubili.
– ali nije tako, pobjednici se raduju, a ovi drugi pognute glave odlaze s terena.
– e moji dragi kešolovci sada znate kako postoji i neki član 227.
– ali još niste sve igubili, još uvjek se možete žaliti upravi vodovoda.
– tko je pisao po ovome forumu kako će teći potoci krvi, ja ili kešolovci ???????????
– a takve rečenice su mi se stvarno gadile kao i autori takvih rečenica.
– ova burza vam je kao arena, borba, ali s pameću ne glupošću.
– i sada vidimo kako u toj areni teče krv u potocima, ali krv kešolovaca.
– a kada krv poteče dolazi i do preokreta na burzi.
– zar burza nije ovih dana poludila.
– zar nisam ja pobjedila burzu.
– na žalost uvjek će više biti gubitnika.
– ali gledajte da budete na strani pobjednika.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
nikoga nemogu ocjeniti jos nekoliko tjedana pa nemogu ni popraviti tvoj prosjek ocjena, ali iako si surova realna to su cinjenica i istina.
za tu prvu generaciju sam cuo prvi put nakon afere ovih dana, pa zasto ljudi imaju uopce potrebe ulaziti u tako egzoticne kuce ni ja ne shavacam, osim ako ivana nije napisala istinu, a onda se nema sto njoj prigovoriti.
bravo ivana [thumbsup]
JNAF.
– evo, o ovoj dionici pišem u zadnje vrijeme.
– a ona i danas +2.04%, po malo ali sigurno preko 2.700kn .
– a šteta ju je bilo ne kupovati na 2.450 – 2.500kn.
– neki su to kupovali, a neki i nisu.
– a što sada, kupiti ili ne kupiti ???????? koliko će ovo još ići gore ????????
– a ja ono blesava, je li ??????????
– pa je onda najbolje mene trpati s tim jedinicama.
– ali te jedinice vam sigurno neće pomoći da iziđete iz minusa u koje je većina vas upala.
– evo ova dionica i danas u plusu +4.19% .
– a raste i promet 274.490kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.700kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
– ova dionica i danas u plusu +6.2%.
– a raste i promet 491.607kn.
– koliko vidim postaje tražena roba i na 2.900kn.
– I love this game.
Pozdrav !
– I love this game.
Pozdrav !
Jos 10% pa ces biti na nuli. Izdrzi.
egzotične su ti i sve druge brokerske kuće u državi kao i sama burza i država kad smo kod kod egzota… [thumbsup]
ZABA.
– evo jedna dionica o kojoj zbilja rijetko pišem.
– a nije ni toliko zanimljiva zbog zanemarivih cjenovnih pomaka.
– tu je pak većina pisala kako će tu cijena nakon dividende pasti za veći postotak nego je dividenda slićno HT-u.
– ali većina je pogriješila, cijena je pala, ali ne za veću od dividende.
– tu cijena ide pomalo gore, fondovi kontroliraju.
– ali sada je cijena dionice na razini kada se mogla kupiti prije dividende.
– a ta ZABINA dividenda me je zbilja obradovala, rastom cijene i dividendom od 18.90kn ili cca 8%.
– a danas su letjele sve dionice gore, tako je i ZABA +2.64%, ali na većem prometu 412.611kn.
– I love this game.
Pozdrav !
– I love this game.
Pozdrav !
Jos 10% pa ces biti na nuli. Izdrzi.
[/quote]
Kako je ono bilo prije par dana "danas sam srušila JNAF za 2%" oliti ga raspalila sam po bidu za daj šta daš uskoro bi moglo biti "danas sam sudjelovala u akciji podizanja JNAF-a na xy kuna" oliti ga platila sam dionicu na ATH u zadnjih 12 mjeseci. To carice tako se vuna striže [thumbsup]
Đakovština.
– evo jedne dionice koja spada u apsolutne pobjednike dana s ludim rastom od +28.87%.
– tako je stvarno i više nego neozbiljno kada tu pišem o nekoj ZABI i nekim smješnim prinosima.
– evo ta ZABA se nikako ne može mjeriti s prinosom Đakovštine.
– te ovom prilikom čestitam svim imaocima dionice Đakovštine.
– do te dionice je trenutno i više nego teško doći jer se nalazi u čvrstim rukama investitora tipa Nenad Bakić, da o još čviršćim investitorima s ovoga foruma ne pišem tipa Lopina, Loris, Splićo…
– I love this game.
Pozdrav !