Danas mi je bio grozan dan na burzi.
Imam jednu jedinu dionicu, danas se na svim dionicama nešto događalo osim na mojoj. Potpuno me izignorirala. To me jako smeta. Još uvijek volim svoju dionicu i htio bih da ostanemo skupa, ali ne znam mogu li ovako nastaviti. Večeras sam prvi put orkad imam svoju jedinu dionicu, gledao i druge dionice. Prespavat ću prije nego donesem odluku, ali bit će to tužna noć.
– tu-tutu-tuuuuu-tutu-tuuuu….
– možda i jesam truba ali ne pušim lovu na burzi.
– moje čestitke svim imaocima dionica ingre, vlds, igh i ostalih bisera.
– zahebavam vas, ali i ja ima neku siću od igh.
– zbog vaših građevinara mi je danas portfelj pao.
– a ja kupovala i kupovala, realiziralo mi se dosta jeftinih naloga, i ostala bez love.
– a sada ću morati prodavati.
– na žalost nisam na kupnji tih građevinara.
– a znam kada tamo krene odbijenac, jer neće padati do nule.
– svi vi ćete biti u fenomenalnim zaradama.
– odnosno nećete biti truba kao ja.
– čestitam vam na vašim budućim zaradama !
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
-Danas su se opekli kupci na građevinskim dionicama,već sam govorio prije nekoliko mjeseci da ih treba pustiti na miru,stoga oprez.
-A što se tiče ovog pada na INGRA od skoro dvje blokada,štetno je uopće trošiti riječi na količinu dionca koja dolazi.
-IGH-sve više sliči na slobodan pad prema 1000 1100kn.
-VLDS-razočaranje koje mnogi nisu očekivali,preočito je bilo da blokada donosi negativne rezultate ,čak i na TOP-10.
rasprodaj taj portfelj i uplati te novce u jedan od James Knox Sexy Capital Management fondova. [thumbsup]
gospon James.
– koliko ja pratim ovaj forum pa vi ste doslovno uništili gospođu Miami s tim vašim Sexy fondom.
– I love this game.
Pozdrav !
Danas mi je bio grozan dan na burzi.
Imam jednu jedinu dionicu, danas se na svim dionicama nešto događalo osim na mojoj. Potpuno me izignorirala. To me jako smeta. Još uvijek volim svoju dionicu i htio bih da ostanemo skupa, ali ne znam mogu li ovako nastaviti. Večeras sam prvi put orkad imam svoju jedinu dionicu, gledao i druge dionice. Prespavat ću prije nego donesem odluku, ali bit će to tužna noć.
ako zelis biti pravi fundamelista trebas preci na islam, kao lavovi, jeleni ili tigrovi, a gdje fundamelista ima mnogo dionica, po izboru, a sve se međusobno paze i vole.
za razliku od njih vuk je pravi katolik kao i James.
rasprodaj taj portfelj i uplati te novce u jedan od James Knox Sexy Capital Management fondova. [thumbsup]
gospon James.
– koliko ja pratim ovaj forum pa vi ste doslovno uništili gospođu Miami s tim vašim Sexy fondom.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
gospodična miami se još nije usudila konzumirati sexy fondove, nego imam jedan s tvojim imenom na njemu, šta kažeš?
Aloooo, ima li koga ???????
– koliko vidim po prometu kupujete Ingru ko pravi kockari.
– stvarno obožavate kocku.
– samo netko to i prodaje.
– a ima i onih s stop loss,
– dosta zanimljiva ta Ingra danas.
– gospon Lopini se ono punomasno mlijeko pokvarilo.
– hebiga kad nije obratio pažnju na rok trajanja.
– I love this game.
Pozdrav !
Pa moje mlijeko se samo malo pokvarilo.Nešto sam proda sa gubitkom od 5%/HDELi malo Badela/
i kupio INGR sa padom od 14% i BRIN 10%.Ja konvertiram gubitak u još većeg gubitaša očekujući
odbijanac.
U INGRI pun pogodak/za sada,a BRIN ne znam jer se trži u bedacima.Niže može uvijek.
Na ZSE nema ni meda ni mlijeka?
Pa moje mlijeko se samo malo pokvarilo.Nešto sam proda sa gubitkom od 5%/HDELi malo Badela/
i kupio INGR sa padom od 14% i BRIN 10%.Ja konvertiram gubitak u još većeg gubitaša očekujući
odbijanac.
U INGRI pun pogodak/za sada,a BRIN ne znam jer se trži u bedacima.Niže može uvijek.
Na ZSE nema ni meda ni mlijeka?
Uskoro neće biti ni perja za platit internet [lol] [lol]
U INGRI pun pogodak/za sada,
INGRA.
– raspisali se vi na toj temi, izgleda se piše samo tamo.
– ali previše toga, stvarno nema smisla sve to ni pročitati,
– jedni su za (oni u dionici) i protiv (oni koji nemaju Ingru).
– a stvar je i više nego jednostavna.
– ostavite se toga smeća,
– ili ako se već morate kockati kupite malo i čekajte sat dva ili porast ili pad od 5-10% pa prodajte.
– ali stvarno ne vidim nikakvog smisla ulagati u tu Ingru.
– pa imate ponešto i kvalitetnih dionica kojima je cijena dobro pala.
– za ove u Ingri potpora vam je na 17kn.
– I love this game.
Pozdrav !
– možda i jesam truba ali ne pušim lovu na burzi.
Komentar trgovanja.
– evo jučer i danas i ja očito pušim lovu na burzi.
– jučer smo padali na velikom prometu, danas na malom, ali padamo kao trula jabuka s stabla.
– očito da je nešto trulo u RH.
– ali kako mi je osnova portfelja HT+JNAF+KODT, a to baš i ne pada nešto naročito.
– a dobro mi se drže ZABA+INA.
– ali zato ostalih 15 dionica pada li ga pada, ali toga i nemam nešto puno, ali dostatno da lijepo sruši portfelj.
– i sada zaradite vi na ovoj burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
Komentar trgovanja.
– evo jučer i danas i ja očito pušim lovu na burzi.
– jučer smo padali na velikom prometu, danas na malom, ali padamo kao trula jabuka s stabla.
– očito da je nešto trulo u RH.
– ali kako mi je osnova portfelja HT+JNAF+KODT, a to baš i ne pada nešto naročito.
– a dobro mi se drže ZABA+INA.
– ali zato ostalih 15 dionica pada li ga pada, ali toga i nemam nešto puno, ali dostatno da lijepo sruši portfelj.
– i sada zaradite vi na ovoj burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ja na virtualnoj u plusu [thumbsup]
Ja na virtualnoj u plusu [thumbsup]
Informanka.
– ja na ovoj uživo danas u minusu 0.20% .
– I love this game.
Pozdrav !
….ništa od burze… ja stvaram novac u ovom cirkusu na svoj način…. sa strane..
Jučer završila jednu malu korinu investiciju..nešto ću i napisati na općenito- možda..
Danas ugvoorila detalje kupoprodaje lokala … a još danas, stigla dogovoriti lokaciju i izmjene Prostornog plana za jednu potpuno novu poslovnicu…hoće li biti pogodak ili odbijenica MZRH
vidjet ćemo…
Dok dionice padaju, best buy , definitivno je OTVARANJE NOVIH POSLOVA…novih pozicija
za poslove, kupnju jeftinih nekretnina- slaganje – odličnih zemljišta za prodaju građ. parcela itd.itd.
Ma, posla preko glave…
Kad sve padne na povoljne cijene- ma, naravno da ćemo kupovati….
Dok čitam poslovni- vinograd od 12 ha…priprema se za sadnju..to mi je usput.Ma, koje dionice…..
Portfelj nek stoji- ako se potrudim za 6-12 mjeseci- bit će sve o.k….Ova godina je izvrsna ..
šteta , što dani kratko traju…..
Kako vidite, po pisanju moj radni dan je od 6.30- 17.00 i duže.