koji su uvijeti za ukljucenje u taj sindikat radi zabave ?
– taj sindikat nije zbog zabave, i on ne štiti nikakva radnička prava.
– cilj ovoga sindikata je prvenstveno brutalna zarada.
– ja sam već odavno članica toga sindikata.
– prvi put su me uključili u jednu već zaboravljenu dionicu a zove se Zdenka.
– a tada nisam imala pojma o investiranju, ali uz pomoć sindikata sam zaradila velike novce.
– eto na toj Zdenci u dva dana zarada preko 50%, nikada to neću zaboraviti.
– baš me zanima što su dioničari Zdenke učinili s svojim dionicama ?????????????
– a učlaniti se možete preko našeg pofuka koji nam je tajnik i ujedno blagajnik.
– samo morate znati pofuk bez velikog P i bez ijedne titule, naročito gospon.
– a već vam je i napisao, za vas bez domovnice i biljega.
– a to je samo za one najpovlaštenije.
– sigurno je pofuk osjetio kako dolazite iz HDZ-a s bogatim iskustvom.
– I love this game.
Pozdrav !
Reći ću vam samo jednu stvar čuvajte se forumaša koji svoga konja hvali.
Kad se puno forumaša uskokodače o super izvještaju o velikom potencijalu dionice reži-bježi nikako ulaziti. Naprosto sva kasnija ulaženja su naprosto zakašnjela i svakom sekundom šanse rastu da postaneš zadnji magarac.
U principu ovoj igri i služe sindikati, ali ne brinite se neće se po forumu hvaliti da baš oni dižu cijene.
Ima i neformalni sindikat koji vas na profinjen način navuče na dionicu a ni sami niste svjesni što radite. Što želim reći kad vam nikson preporuča kupovinu dionice dobro razmislite i provjerite što radite.
Što sam tržila.
– nakon i više nego uspješne akcije tajnog naziva "srušimo dionicu JNAF".
– a vi sada gledate tu neko poslovanje, pa to vam nema blage veze s cijenom dionice.
– a sada sam ponovno na kupnji JNAF-a.
– više manje završila s akcijom "kupimo dionicu KODT" dok još cijena nije pala 50%.
– tko vam je kriv što niste uspjeli kupiti jeftine INE, a nije da nisam o tome pisala na ovoj temi.
– IGH, zaheb na 1.520kn, pa dokup, ali ne puno toga, zahebala me tehnička, a i ona griješi, samo ne kužim kog vraga će mi građevinari.
– pa kupovala malo brodara ATPL i JDPL.
– normalno i malo telefona na ovim cijenama, HT.
– pa onog skupog ADPL, ali ipak malo jeftinije kupljenog.
– još sam na kupnji cca 5 dionica, ali ne ide.
– i još sam danas upucala 20.000kn u neke fonove.
– i s stvarno sitnom lovom vam podigla taj tvz. crobex cca 0.5% .
– I love this game.
Pozdrav !
p.s. nemojte kupovati dionice, jer su vam šanse za minimalnu zaradu jako male, a gubitak vam je i više nego siguran cca 99%.
– dionice spadaju u najrizičnije investicije.
– puno bolje zarade su vam na Bingu, sedmici, a i u kladionici se mogu naći zbilja dobri tečajevi.
IGH???
Toplo preporučam da se maknete od toga, ako vam se već zafrkava preporučio bi LRH, manja je šansa da ce te popusit…
P.S. nemam ni jedno ni drugo, ali znam kako stvari stoje…
Sad treba pričekati.U inat svim sindikalistima- ništa ne kupovati- i ništa slučajno prodavati.
Dok im dojadi čekanje na kupnji jeftinih dionica- i dok iscrpe sve lažne izvještaje o trenutnom
stanju i slobodi kretanja dionica- onda uletiti , sa zadnjim katastrofičnim napisom..
Dok vrijeme teče, trebat će im novci:
– za tekuće kamate i pozajmice
– za troškove rada brokeraja
– za plaćanje svih drugih obaveza
itd.itd.
Negdje prije kraja mjeseca ….strpljenje ih napušta, a onda slijedi dogovor- KOJA JE ŽRTVA
/ dionica / na redu..Nakon usmenog dogovora tajna organizacija započinje forum-priču,
i kreće u podizanje tržišta dionica…. pa, da vidimo , koje su na redu!
Istovremeno, isisavaju opet kapital. Usprkos dobrim izvješćima, cijene dionica OPET se spuštaju.
TO JE NORMALNO. Samo na taj način- može se isisati novac, spuštanjem cijene / rušenjem/,
radi MALENE kapitalizacije dobiti.
Zapamtimo- NA DIONICAMA na kojima ZARAĐUJU- ne pišu na forumu opširno. No, gledajući
promete , iz aviona je vidjivo preslagivanje kapitala….
Dio forumaša – je dio naše kriminalne zajednice koja ima jednaku neizlječivu bolest-POHLEPU
i TALENT FINANCIJSKIH PREVARA na tržštu kapitala i društva općenito.
Izvor takve bolesti treba dugotrajno liječiti a potpuno iskorjenjivanje može trajati godinama.
No, ne treba se obeshrabriti.
ivana7 baš smiješna [thumbsup]
Moja teorija je malo drugačija s pogleda binga lota kladare i dionica. Nisu toliko dionice rizične koliko smo mi sami rizični.
Ajmo reć imaš 75 000 kn i kupiš auto. U samom startu platio si maržu, carinu trošarinu i PDV dok kod dionica platiš minimalne transakcijske troškove. Kod prometala svako daljnje korištenje istog izaziva razno razne dodatne troškove dok kod dionica nema daljnjeg troška ali se sa dionicama ne možeš odvest u disko na pijanku , ali povlaštene dionice moraju isplatiti dio dobiti vlasniku pa dividendu možeš sprčkat na kavu, reinvestirat oročit.
Ajmo uzesest da su dionice propale za 50% možeš ugasit gledalicu i pokrit se ušima i čekat bolje dane
uplatio si tiket na kladari i pogodio stativu promašio si samo jedan par- gubitak 100% bez teoretske šanse za povratkom novca. Loto ista priča bingo copy paste. Tako da te dionice i nisu zapravo toliko rizične ima puno rizičnijih stvari od dionica.
Sad treba pričekati.U inat svim sindikalistima- ništa ne kupovati- i ništa slučajno prodavati.
Dok im dojadi čekanje na kupnji jeftinih dionica- i dok iscrpe sve lažne izvještaje o trenutnom
stanju i slobodi kretanja dionica- onda uletiti , sa zadnjim katastrofičnim napisom..
Dok vrijeme teče, trebat će im novci:
– za tekuće kamate i pozajmice
– za troškove rada brokeraja
– za plaćanje svih drugih obaveza
itd.itd.
Negdje prije kraja mjeseca ….strpljenje ih napušta, a onda slijedi dogovor- KOJA JE ŽRTVA
/ dionica / na redu..Nakon usmenog dogovora tajna organizacija započinje forum-priču,
i kreće u podizanje tržišta dionica…. pa, da vidimo , koje su na redu!
Istovremeno, isisavaju opet kapital. Usprkos dobrim izvješćima, cijene dionica OPET se spuštaju.
TO JE NORMALNO. Samo na taj način- može se isisati novac, spuštanjem cijene / rušenjem/,
radi MALENE kapitalizacije dobiti.
Zapamtimo- NA DIONICAMA na kojima ZARAĐUJU- ne pišu na forumu opširno. No, gledajući
promete , iz aviona je vidjivo preslagivanje kapitala….
Dio forumaša – je dio naše kriminalne zajednice koja ima jednaku neizlječivu bolest-POHLEPU
i TALENT FINANCIJSKIH PREVARA na tržštu kapitala i društva općenito.
Izvor takve bolesti treba dugotrajno liječiti a potpuno iskorjenjivanje može trajati godinama.
Upravo treba vadit mast sindikalistima kad su cijene dionica niske i kupovati ih jer taj sindikat novca teoretski može imat beskonačno dok dionica bome ne može a ne može ih ni posuduti od nekoga za svoju igricu. Isti taj sindikat jednom kad završi sa rušenjem cijena i akumulacijom okernuti će stranu i počet će igrat za tvoju momčad i napucavat tvoju dionicu. Naprosto moraš igrat drugačije od stada ili naprosto biti brži od ostalih.
Uzmimo u obzir gluposti koje je netko radio na JANAFU, očekujući velik rast cijene po očekivano
dobrom FI, a rast cijene je izostao.
Cijena je bila tjednima zakočea u rasponu od 1620,00- 16780,00 recimo … očekujući rast-
cijena se JEDVA malo podigla na 2700, -max par dionica na 2725,00
Evo, sad čitamo, kako ju neki RUŠE… Niti su je kupovali kako spada- niti su zaradili na njoj
jer porasta cijene – gotovo da i nije bilo- I SAD JE BITNO DA JE RUŠE…. To su neopisive gluposti!
ZABA-R-A
ULazak horde investitora radi dividende. Pad cijene….stigla dividenda- ali je MINUS – OSTAO!
Gdje Vam je logika?
..ima tako dosta bisera….ali, to SU BROKERI- ekonomisti…analitičari.
I dok s jedne strane – napuhavaju balone – čekajući INVESTITORE -štetno pozivajući na kupnju
na visokim cijenama – prije podmirenja obaveza – / jel tako, Plavi/ s druge strane- rušeći cijene
na ostalim dionicama – stvaraju prividnu sliku propasti…
Zašto ne nađete nove investitore? Pozovite ih na ulaganja, objasnite im u koje je dionice
dobro uložiti- uputiti ih na fondove, obveznice / dionice nisu baš pametne, ne ? …????
Pozovite ih u svoje brokeraje ili male fondove i visokim prinosima – uvjerite RAJU da je
ulaganje u tržište kapitala unosnije i bolje od oročenja—!
Jel ima kod vas nešto…nešto na biljnoj bazi, ali bez recepta??? [huh]
još jedan zelen dan [thumbsup]