AUHR
povlače 24,4 % dionica čime svaka postojeća vrijedi cca 32% više a na burzi se za sad pomakla tek sitno
Taj dio price ne kuze nasi dionicari. Cak je i kupovanje trezora u nekim knjigama objasnjeno da je to jednako dividendi, ali sta se tu moze kad smo neuki.
B.B.( jed) INA ,zesca akumulacija na djelu [cool]
B.B.( jed) INA ,zesca akumulacija na djelu [cool]
slažem se. pustimo sad na stranu resurse INE i poslovanje koje je sve bolje, ajmo pogledati prva 2 u top 10 koji drže skoro 90%
jedino što je nejasno je zašto osim AZ-a nitko drugi od fondova nema dovoljno mozga da se krca INA-om jer onaj tko skupi neku solidnu količinu 5-10% bio bi car jer bi držao u u šaci prva 2 najveća dioničara….. još ako MOL proda INU Rusima o čemu se šuška [wink]
p.s. DLKV sve gore izgleda , što se tamo zbiva?!
slažem se. pustimo sad na stranu resurse INE i poslovanje koje je sve bolje, ajmo pogledati prva 2 u top 10 koji drže skoro 90%
jedino što je nejasno je zašto osim AZ-a nitko drugi od fondova nema dovoljno mozga da se krca INA-om jer onaj tko skupi neku solidnu količinu 5-10% bio bi car jer bi držao u u šaci prva 2 najveća dioničara….. još ako MOL proda INU Rusima o čemu se šuška [wink]
p.s. DLKV sve gore izgleda , što se tamo zbiva?!
[/quote]
Dogovor je davno pao, jedni HT, drugi ATGR i treči INA.
Evoi i Istra turist Umag ima bolje poslovanje nego lani.Turisti rasturaju.
Ipak…
Netto dobit puno manja.Ubio ih forex,zadužili se u švicarcima radi manje kamate,a spušili na tećaju.
bitno je da su ostvarili dobre rezultate iz oosnovnog poslovanja.
Možda dogodine bude dvostruka dobit,ako švicarac tresne.
AUHR
povlače 24,4 % dionica čime svaka postojeća vrijedi cca 32% više a na burzi se za sad pomakla tek sitno
Taj dio price ne kuze nasi dionicari. Cak je i kupovanje trezora u nekim knjigama objasnjeno da je to jednako dividendi, ali sta se tu moze kad smo neuki.
[/quote]
Nevjerovatno, ovom odlukom vrijednost udjela se povećava za 30% a na burzi nikakva reakcija. A da je pisalo AUHR dobila posao u Alžiru od 10 mil Eura bar bi završila u blokadi! [lol]
AUHR
da, a prvi dioničar ujedno i predsjednik uprave istresao svoje dionice trezoru [lol]
ne znam zašto, ali pada mi na pamet F. Luković, V. Lonza, M. Kostrenčić…nastavi niz.
jako ohrabrujuće i best buy! [thumbsup]
p.s. kod vas sam primjetila više ovisnosti i opsjednutosti np. kockom, sexom i burzom.
– a sve se to da lijepo izliječiti.
– i više nećete biti bolesni.
[/quote]
Većinu love sam potoršio na kocku, žene i alkohol…ostalo sam spiskao. [thumbsup]
[/quote]
Za mene je lova ono što skupljam za sebe , a višak za dobrotvorne svrhe.
Caterpillar na ATH… evo ga na 80 dolara, prošle godine na dnu se mogao kupovati po 20$… to je bio dobar buy
Caterpillar na ATH… evo ga na 80 dolara, prošle godine na dnu se mogao kupovati po 20$… to je bio dobar buy
porasla je potražnja za bulldozer-ima i onim kuglama za rušenje.
– trnovit je put do te svijetle budućnosti.
– izvrsnu priliku je vidio i naš Splićo…….Baron, Cartman, Vlad…..niz je stvarno previše dug.
– ovo su samo neki od mojih prijatelja.
Kolegice Ivana, da samo podsjetim na Vaše trgovanje, INGRA izlaz s minusom, a mogli ste kao i ja napraviti plus, nadalje ulazak u Validus i Varteks, novi gubici,…
Kolegice Ivana, koliko puta ćemo Vas još morati ošišati da shvatite kako burza funkcionira????
Meni više i ne treba graf, jer je osjećaj predobar da se pogriješi.
Lijepo recite običnom puku koliko ste zaglibili u JUNK dionicama tipa Varteks.
– trnovit je put do te svijetle budućnosti.
– izvrsnu priliku je vidio i naš Splićo…….Baron, Cartman, Vlad…..niz je stvarno previše dug.
– ovo su samo neki od mojih prijatelja.
Kolegice Ivana, da samo podsjetim na Vaše trgovanje, INGRA izlaz s minusom, a mogli ste kao i ja napraviti plus, nadalje ulazak u Validus i Varteks, novi gubici,…
Kolegice Ivana, koliko puta ćemo Vas još morati ošišati da shvatite kako burza funkcionira????
Meni više i ne treba graf, jer je osjećaj predobar da se pogriješi.
Lijepo recite običnom puku koliko ste zaglibili u JUNK dionicama tipa Varteks.
[/quote]
Evo nam ponovno Spliće !!!!
– a neki zlonamjernici su pisali kako ga je auto zgazilo dok je po kontejnerima skupljao boce.
– nema veze što si ti nama bankrotirao, pa to je samo lova i ništa više.
– glavno da si ti nama živ i zdrav, a onda će biti i dionica, neće one nigdje pobjeći.
– a možemo tu napisati kako si bio u Las Vegasu i spiskao lovu, neka ekipa pati.
– drugom prilikom ćemo se svađati oko dionica i tko je izgubio više love.
– I love this game.
Pozdrav !