Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

KOES
najpodcijenjeniji konditor_fundamentalno
pred dvije godine isplačena dividenda od 153 kn po dionici

glavni razlog ulaska u ovu dionicu je što je kratkoročna financijska imovina preko 30 mil kn.tj.
koliko i MCAP.A tu leži veliki potencijalni rast imovine.
core biznis je poklon bon-poslovanje-vrijedi barem 1000 kn s obzirom na veličinu prometa
-ako kapne velika dobit možda ponovno dividenda bude ogromna

nelikvidna,ali za mene i prelikvidna-30 do 40 kom meni dosta
danas mi je u igri najbrži prst neko ispred nosa pokupio 20 km,ja sam kupovao 10

kolegice, Vas stil investiranja nije dorastao efikasnosti Brutalnog Kapitala…
kao sto sam obecao – Brutalni Kapital je otisao u USA.

gospon Tigrus.

– evo kako vidite vi spadate po ocjenama u samo dno dna ovoga foruma, isto kao i ja.
– ali moderatori mrvicu više cijene vaše pisanje, ili im je pobjegla jedinica što se i meni često dogodi pa ste dobili trojku, ali i tri je solidna ocjena, ne spadate u tolike negativce kao ja.
– osim vas još vrijedi pročitati što pišu gospon Plavi i Delux.
– ali kako je očito da mi ne gubimo lovu na burzi, a ja i vi volimo malo i zahebavati naše drage investitore, te nas isti pune jedinicama.
– ja, tigrus, plavi i delux očito radimo i s malo većom lovom te možemo malo i manipulirati tržištem.

– ali moram spomenuti i gospon Lopinu koji odlično radi s manjom lovom na nelikvidušama, i njega su u zadnje vrijeme počeli puniti jedinicama.

– zanimljiv lik mi je i Loris, ne znam zbog čega ne volite njegov stil pisanja i investiranja.

– cijenim i gospon Antišu, iako ga ponekad zahebavam, jer vjeruje u svoju investiciju, evo da nije bilo njega ja prošli tjedan ne bi po dionici opte zaradila 4kn.

– a svi ti likovi su po ocjenama najveći negativci ovoga foruma.
– ali ja jedino od tih likova mogu uočiti koju dobru investiciju.
– iz zbog toga im hvala.

– I love this game.
Pozdrav !

pa vi ste ko družba pere kvržice

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

na crobexu sam malo pobro vrhnje sa ptkm i ingrom i sada idem dalje zariti i paliti.

– o.k. zaradilo se.
– ali ne kužim zbog čega idete lagati na temi što smo tržili ????????

– I love this game.
Pozdrav !

to s ptkm na 161,99 kn je bio zaheb.
lapsus – nisam gledao svoje naloge jer su postavljeni jos dok je ptkm bila 136kn…

najvisa cijena sto sam prodao je bilo po 161,77kn
odmah sam to napisao nakon sto me branikca upozorila.

Ako sebe tako vrednujete, a narcisi su , valjda, cijeće ko i ostalo..otkud naslovi..
..MALI ŠPEKULANTI PODIGLI INGRINU DIONICU…?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

KOES
najpodcijenjeniji konditor_fundamentalno
pred dvije godine isplačena dividenda od 153 kn po dionici
….
-ako kapne velika dobit možda ponovno dividenda bude ogromna

Pa dobro, kolega, do kad ćete ignorirati činjenice? [smiley]
Kao što rekoh, KOES je u 2008. isplatio 153kn dividende zato jer je u 2007. prodao najveći dio svog udjela u IPKK (ostatak je prodao ovih dana po Termesovoj ponudi) na kojem je jako dobro zaradio.

Best Buy ? Kome ?
Čini mi se da je na našoj burzi pitanje sam best lose or just lose.

Izgubio sam puno novaca na burzi, ali ne krivim ulaganjem ( osim DKVS koji i dalje smatram prijevarom zbog rupe u zakonu ) već udruženim lobijima brokera i „povlaštenih ulagatelja“ ili PU

Zaradite se može samo slučajno ili na vrlo očit način kod duboko podcijenjene dionice i sl…, ali u principu zaradu nose dogovorne igre i transakcije u kojima ukoliko nisi član PU-a osuđen si za protivnika ili mužnju novaca i lagani propast bez iznimke.
Informacije koje nisu objavljene za javnost već ih poznaju samo odabrani i koriste u cilju svoje malverzacije nije spekulacija nego kriminalno djelo.
Očitih primjera je bilo puno, a kao i mojeg vremena za promatranje i video snimanje istog, a zadnji je IGH. Za razliku od IGH npr. INGRA nema tih problema iako zvuči apsurdno.
Kada bi tako bilo i na velikim zapadnim burzama naši fondovi ne bi imali nikakve šanse za plus situaciju, te ne tvrdim da na zapadu toga nema, ali očito u samo najvećim igrama i malo. Kod nas se cijede najmanji dioničari, te kad se iscijede čekaju se novi naivci kojima će se nešto učinit povoljnim ili primamljivim za ulazak i tako stalno u krug.
Ideja povlašteni: brokeri skrbničkih računa unutar prvih 10 ili 20 dioničara pojedine dionice odrede datum uglavnom početka rušenja cijene dionica kao i donji limit, a PU znajući info preko ovog moćnog foruma dodatno potpiruju nervozu i paniku s ciljem povlačenja malih dioničara u rasprodaju . ILi obratno, a ima situacije gdje isti toliko forsiraju pad cijene da na kraju u cijelosti izđu iz dionice, te istu ostave bez prometa, a što samom inercijom ona nastavlja pad i ostvaruje extra profit kod naknadnog ulaska ulagatelja i PU informacija.
Broker spusti dovoljno cijenu pojedine dionice koju može pravdati tzv. poslovnim okolnostima tvrtke koju zastupa po skrbničkom računu, a dovoljnim brojem dionica cijenu ruši na njemu prihvatljiv margin i napuni svoje kolege jeftinim dionicama. Njegov ulazak je uvijek isplativ jer prosjek rušenja cijene i novčane zarade kroz prodaju uvijek mu otvara mogućnost zarade u dizanju cijene ili sada kupnju dionica za njen rast. Počne kupovati praktično od nule, a sve kupljene dionice postavlja na ask kao pritisak prodaje dok se ne napuni dovoljnim brojem jeftinih dionica Ukratko – prekršeno je previše zakona s ciljem ostvarenja dobiti u zlouporabi položaja.
Ove neprirodne situacije zaslužile su moju pažnju i kao takove otišle na daljnju analizu jer sam siguran da je ovo gotovo jednako djelo kao i virtualna oružana pljačka sa stvarnim posljedicama .
Već sam dobio niz primjedbi da je to i javna tajna, te lobi istih je nedodirljiv pa izgleda da sam pucao u prazno ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

loris @ malo ulozit u znanje nebi skodilo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovaj poziv je korektan na korektnom tržištu.
Neznam u koju grupu ulagatelja spadate, ali ako niste u PU nikakvo znanje vam neće pomoći. Možda iskustvo i dovoljno opreza ako ste uspijeli to na vrijeme uočiti.
Pitanje je zašto bi netko nas "legalno" osiromašio izvan zakonskih okvira, a to je moja misija.
Znanja imam puno, ali na drugim područima društvenih djelovanja i kao takav platio sam mnoge TA analize i ukratko došao do zaključka da se ne radi o tehničkim nego telefonskim analizama.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ovaj poziv je korektan na korektnom tržištu.
Neznam u koju grupu ulagatelja spadate, ali ako niste u PU nikakvo znanje vam neće pomoći. Možda iskustvo i dovoljno opreza ako ste uspijeli to na vrijeme uočiti.
Pitanje je zašto bi netko nas "legalno" osiromašio izvan zakonskih okvira, a to je moja misija.
Znanja imam puno, ali na drugim područima društvenih djelovanja i kao takav platio sam mnoge TA analize i ukratko došao do zaključka da se ne radi o tehničkim nego telefonskim analizama.
[/quote]
sa dovoljnom razinom znanja moze se i preduhitrit telefonska analiza….placanjem ta analize tamo nekim brokerima kojima je dosadno pa krenuli naplacivati 50 kn po tickeru,puno govori o tvojoj razini znanja ,ali boze moj ,takvi su uvjek dobrodosli na tk.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Best Buy ? Kome ?
Čini mi se da je na našoj burzi pitanje sam best lose or just lose.

Izgubio sam puno novaca na burzi, ali ne krivim ulaganjem ( osim DKVS koji i dalje smatram prijevarom zbog rupe u zakonu ) već udruženim lobijima brokera i „povlaštenih ulagatelja“ ili PU

Zaradite se može samo slučajno ili na vrlo očit način kod duboko podcijenjene dionice i sl…, ali u principu zaradu nose dogovorne igre i transakcije u kojima ukoliko nisi član PU-a osuđen si za protivnika ili mužnju novaca i lagani propast bez iznimke.
Informacije koje nisu objavljene za javnost već ih poznaju samo odabrani i koriste u cilju svoje malverzacije nije spekulacija nego kriminalno djelo.
Očitih primjera je bilo puno, a kao i mojeg vremena za promatranje i video snimanje istog, a zadnji je IGH. Za razliku od IGH npr. INGRA nema tih problema iako zvuči apsurdno.
Kada bi tako bilo i na velikim zapadnim burzama naši fondovi ne bi imali nikakve šanse za plus situaciju, te ne tvrdim da na zapadu toga nema, ali očito u samo najvećim igrama i malo. Kod nas se cijede najmanji dioničari, te kad se iscijede čekaju se novi naivci kojima će se nešto učinit povoljnim ili primamljivim za ulazak i tako stalno u krug.
Ideja povlašteni: brokeri skrbničkih računa unutar prvih 10 ili 20 dioničara pojedine dionice odrede datum uglavnom početka rušenja cijene dionica kao i donji limit, a PU znajući info preko ovog moćnog foruma dodatno potpiruju nervozu i paniku s ciljem povlačenja malih dioničara u rasprodaju . ILi obratno, a ima situacije gdje isti toliko forsiraju pad cijene da na kraju u cijelosti izđu iz dionice, te istu ostave bez prometa, a što samom inercijom ona nastavlja pad i ostvaruje extra profit kod naknadnog ulaska ulagatelja i PU informacija.
Broker spusti dovoljno cijenu pojedine dionice koju može pravdati tzv. poslovnim okolnostima tvrtke koju zastupa po skrbničkom računu, a dovoljnim brojem dionica cijenu ruši na njemu prihvatljiv margin i napuni svoje kolege jeftinim dionicama. Njegov ulazak je uvijek isplativ jer prosjek rušenja cijene i novčane zarade kroz prodaju uvijek mu otvara mogućnost zarade u dizanju cijene ili sada kupnju dionica za njen rast. Počne kupovati praktično od nule, a sve kupljene dionice postavlja na ask kao pritisak prodaje dok se ne napuni dovoljnim brojem jeftinih dionica Ukratko – prekršeno je previše zakona s ciljem ostvarenja dobiti u zlouporabi položaja.
Ove neprirodne situacije zaslužile su moju pažnju i kao takove otišle na daljnju analizu jer sam siguran da je ovo gotovo jednako djelo kao i virtualna oružana pljačka sa stvarnim posljedicama .
Već sam dobio niz primjedbi da je to i javna tajna, te lobi istih je nedodirljiv pa izgleda da sam pucao u prazno ?

Kolega pa vidite li vi promet,pravac NYSE još koji tjedan krenite po zaradu,kupite si AAPL evo target 390$,pa to je kompanija(stena),kakav igh,ingra itd. [wink]

New Report

Close