Ko kaže da ne pišem. TNPL će se vidjeti u petak tko se krca i ona je jedna od najtrženijih dionica.
Što da pišem kad nema novih informacija ???
A kod FNVC-a ovaj izvještaj je nova informacija a dionica u fokusu.
SLPF je pao jer mu padaju vrijednosti dionice iz portfelja a ljude je izgleda nemoguće uvjeriti da je diskont od
30% užasno velik.
Kad se krene sa rješavanjem duga PIF-ovima doći će i to na red.
Pozdrav !
Jel ti to još grickaš ????
Nekako mi se čini da bi FNVC mogo tebe sutra dobro izgristi. Recimo do 610 kuna. Za početak.
Evo da se zna, danas sam prodao dio TNPL-a moje ljubimice isključivo da zatvorim fin. konstrukciju
građevinskih radove i razliku za kupnju FNVC-a.
A žao mi ko psu !!!!![smiley16]
Gospodine znanac.
– kad isključite ljubimice i ljubav u pojedinu dionicu sigurno će biti i bolji rezultati na burzi.
– jeste li barem uhvatili dobru cijenu.
– a ako se ljubav opet vrati, pa ako imate novaca, vrlo lako ćete Vi doći opet do vaše ljubimice.
– tu Vam je dosta slična situacija kao s lakim ženama, ali ipak je ovo ozbiljan forum o investiranju.
Pozdrav od Ivane !
Evo da se zna, danas sam prodao dio TNPL-a moje ljubimice isključivo da zatvorim fin. konstrukciju građevinskih radove i razliku za kupnju FNVC-a. A žao mi ko psu !!!!![smiley16]
I ja rasprodao cijelu TNPL i DDJH!!!
Trebalo mi za toaletni papir!!! Hihihihihi
Rasprodao cijelu TNPL, sta ce mi kad nist ne vrijedi a trebalo mi za bozicnu jelku i darove ekipi navlakaca [smiley2]
Ko sto rekoh dragi korisnici ako zelite profitirati radite suprotno od kolege znanca NHF
N47
Nisam prodao TNPL.
[smiley1]
Proda TNSA, kupio TNSA. Danas je bilo dobro. Brokeri sretni, ja sretan.
Čestit Božić svima.[smiley2]
samo vi prodajite TNPL koja ima godišnju dobit cca 20% u odnosu na ukupan prihod i kupujte FNVC koji ima dobit cca 5%, ili su možda još bolje dionice onih poduzeća koje nikada nisu iskazale dobit a uz to isplaćuju samo neto plaće cca 2000 kuna i ne mogu radnicima uplatiti ni mirovinsko i zdravstveno osiguranje,ove zadnje se kreću oko 50 kuna na burzi ,pa navali narode.