Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Presmiješni ste kolegice Ivana, s obzirom da je cijela kupnja na Validusu od 10,5 do 11,9kn bila moja i gospodina Lopine. Što ste mogli zaraditi? Od 12,2 do 12,5kn????
A joj kolegice, ne igrajte se s valovima kad Vas ne ide.

– radilo se o maloj investiciji, cca nešto preko tisuću dionica, ulaz na cca 12,7 izlaz na cca 13.
– sitna zarada koja nije vrijedna spomena.
– da sam bila pametnija moglo je to otići danas i po 14kn.

– I love this game.
Pozdrav !

gospon Modrobradi.

– da se upoznamo, ja sam Ivana, a tko ste vi ?????????????
– vidim dolazite iz Mikronezije, vjerovatno s nekim mikroportfeljom.
– vidim da znate sve i o Varteksu…..

– I love this game.
Pozdrav !

kolegice dobro sto ste me poslusali i niste kupili na 30kn kad su ga svi hvalili
sad kad je varktesk IN su svi u njemu
al bice prilike zaraditi

[bye] [bye]
[/quote]

nisu ga svi hvalili, nego samo split009jr koji se dobrahno s VART nakrcao na tim razinama [thumbsup]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

gospon Modrobradi.

– da se upoznamo, ja sam Ivana, a tko ste vi ?????????????
vidim dolazite iz Mikronezije, vjerovatno s nekim mikroportfeljom.
– vidim da znate sve i o Varteksu…..

– I love this game.
Pozdrav !

kolegice dobro sto ste me poslusali i niste kupili na 30kn kad su ga svi hvalili
sad kad je varktesk IN su svi u njemu
al bice prilike zaraditi

[bye] [bye]
[/quote]

Pa kaj nije najjača ta Ivana!!!
Pokušavate joj stati na rep, ali je ona bar 42 koraka ispred vas. Svih vas, dragi kolege. Takva se rijetko rađa. Inače se iza raspisane i virtualno jake žene obićno krije nesigurna i bljedunjava neurotična žena sa mačkom, ali Ivana sigurno nije to. Ja joj se malo divim, a i vi samo to muški ponos ne dozvoljava pa zato kreću uvrede, podsmjeh i jedinice. Vjerojatno će i mene netko napasti "jer joj se upucavam" i sl. Ali dragi kolege treba imati kohonese pa priznati da je žena za klasu-dvije ispred nas i da je vrijedna divljenja. Ivana, evo došlo mi nemoj zamjeriti… [kiss]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

@ vatreni
Priznaj da je ovo plačeno !?

du du du .. nema nam pomoći

Nije, ali ako mi Ivana plati kavu biti će [thumbsup] [thumbsup] [cool]

Javi se se dojmovima uživo! [wink]

Javi se se dojmovima uživo! [wink]
[/quote]
Ma nema ona vremena za obične smrtnike. ona mlati pare ko drugi praznu slamu…kod nje bi i Bred Pit čekao na prijem [smiley]
Ne nadam se preveć, ali… [pray]

Ipak i danas je protgovano 6.000 dionica,uz iste cijenu kao i dan ranije.A prije bi za tih 6.000 kom trebalo dvije sedmice.Izvrsna likvidnost za ovu mrtvu dionicu.Pa sve je dobro,a Varteks je danas bio stabilan.

VART
Bez Ivane!
Danas je bio još stabilniji.Promet zero,protgovano dionica zero.
Postajem dugoročni tj.moga bi biti u dionici više od sedmice dana.
Bez Ivane

Možda Ivana čeka na 11kn Lopina?

26.11.2010 - Dan D

– pa tko je kupovao VART na 30kn ja ili vi ?????????

Kolegice, kako dođe tako i ode, kod mene se barem sve zna…. prisjetite se mog pisanja, Varteks je bio na 28kn i otišao na 36kn. Evo pitajte kolegu Ivana tko je utrpavao kad je bilo jasno da nema potpore??? On, ja i naravno par njih još. Kupovao opet na 25,26 i 27, isto istovario na 27 i 28kn, nakon toga ulazio na 17,xx i prodao na 19kn,… i sad se još mislim, iako sam nešto mezio na 17kn. Doduše nisam sve prodao.

26.11.2010 - Dan D

Kolegice, kako dođe tako i ode, kod mene se barem sve zna…. prisjetite se mog pisanja, Varteks je bio na 28kn i otišao na 36kn. Evo pitajte kolegu Ivana tko je utrpavao kad je bilo jasno da nema potpore??? On, ja i naravno par njih još.

Koji imaginarni lik! Opet je zaboravija šta je pisa.[shocked]
Prisjetimo se tvog pisanja i manitog drukanja (dnevno 10ak postova na VART) taman pred vrh par dana kasnije (36,4) i klizanje cijene:

19.02.10.
Par kolega mi je pisalo dokle može Varteks, osobno nemam niti 1 komad, ako krene impuls i ostvari se proboj preko 33,5-34kn mislim kupovati i ući u poziciju.

Ja nisam Varteks zabio u blokadu!
Dapače htio sam kupiti još po 30kn pa molim prodavača da postavi sutra nove naloge dok još nudimo 30kn.

Pa ipak 37kn je realno već u ponedjeljak ili utorak!
To pokazuje i prodaja koja se počima sklanjati.
Ovdje već dugo vlada OVERSOLD. Potencijal rasta je minimum 100%.
Gotova je faza akumulacije na ovim razinama, ide se skala gore. A zasad mi jedino zvone targeti 60kn i 80kn.

Za ponedjeljak mislim da će se cijena stabilizirati oko 39kn, iako mislim da može i preko 46kn u naletu čišćenja.

Nadalje, kakav je to ozbiljni prodavač koji kad mu je sve skupljeno sa 30kn nije postavio još?

Kad se pogleda bilanca i zbroji sve, ovdje stvari postaju jako zanimljive. 30kn – debela podcijenjenost.

Moram priznati da sam bio u napasti podići skalu na 35kn, svejedno nisam. Nek prodaja još malo daje u OVERSOLDU

Silne jedinice znače meni BINGO! Iliti pogodak!

Na kraju šta reć, nego ti zaželit još više silnih jedinica i ovakvih pogodaka!

Kolega ok samo ako je Vjesnik cca 20 kn zašto nebi mogaoi vartex i ljudi su prije bili zadovoljniji bolja cijena i bolja prodaja kao na večini dionica,vidim da baš na forumu teško ide drugarstvo prijateljstvo
napadase svakog i za pametnjakoviče svi su u krivu ,kad bi svi znali šta če biti i bili sigurni nebi niko radio i svi bi bili na burzi,evo kolega Split i lopina bar me nekad dobro nasmiju i pravi su špekulanti ali i znaju dosta i siguran sam da imaju dionice Vartexa za razliku od drugih koji im žele nametniti svoje idelogije i prateči ja nebi ulazio sa puno njih u polemiku jer iskreno nemam živce da neko ispaljuje svoje
bube namene,meni su važniji valovi i dobar promet a bilo je na poslovnom ljepih informacija i iz prve ruke,ako se nekom nesviđa pisanje ili komentiranje neka me slobodno ignorira i neocijenjuje,primjeti sam kad neka dionica raste da veči dio koji nemaju tu dionicu komentiraju svašta to se kolega zove ZAVIDNOST,opet čast izuzecima bok

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close