Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo samo za gospon Lorisa.

– ako ne vidite perspektive na našem tržištu te novce želite vratiti u banku,
– ima jedna dionica koja je kao da ste novce uložili u banku.

– CEBA-p-a, nemojte se zahebati pa kupiti r-a.
– eto ta dionica vam nosi, ako ju sutra kupite na burzi po izloženoj cijeni 9.6% sigurnog godišnjeg prinosa, toliko niti jedna banka ne daje.
– tu je jedina opasnost bankrot banke iliti stečaj, a kakav ste vi srečković moglo bi to u bankrot ako vi tu i uđete.
– nije puno, ali je ipak puno bolje nego pušiti lovu na DKVS ili INGR.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo i prilog za dionicu koja definitivno NIJE BEST BUY,

gospon Splićo.

– koliko pratim ovaj forum pa doslovno sve vaše investicije su NIJE BEST BUY.
– nema dionice na kojoj ste drukali a da nije pala barem 50%.

– ali da mi ovdje ne bi nagađali,
– molila bih vas da napište cijeli svoj portfelj s postocima koliko koja investicija.
– ne trebate pisati i koliko kojih dionica, neka ostane tajna veličina vašeg brutalnog portfelja.

– to bi mi puno značilo jer bi za 3 ili 6 mjeseci mogla napisati točan postotak vašeg gubitka.
– jer ovakva odokativna ocjena ne vodi ničemu,
– napisala sam 50%, iako mi se čini da bi taj gubitak mogao biti i veći.

– I love thih game.
Pozdrav !

Evo i prilog za dionicu koja definitivno NIJE BEST BUY, točnije za Konzum!

Vrijeme je za ulaz uz Konzum.Uvijek obrnuto od prognoza Splita .Ne uvijek,ali uglavnom.
[/quote]

– evo konačno,
– ovakve situacije obožavam,
– tu imamo dva drukera i dvije različite preporuke.
– obojici sam dala stotke.

[/quote]

Ovo je za mene velika uvreda.Usporedba sa Splitom je neprimjerena.Bitna razlika između mene
i Splita što on kada izađe iz dionice počme blatiti dionicu,a je šutim.Netko će reći mudro šutim.
a neko da pokvareno šutim.

– eto ta dionica vam nosi, ako ju sutra kupite na burzi po izloženoj cijeni 9.6% sigurnog godišnjeg prinosa, toliko niti jedna banka ne daje.
– tu je jedina opasnost bankrot banke iliti stečaj, a kakav ste vi srečković moglo bi to u bankrot ako vi tu i uđete.

Priča se,priča.
Goldman sachs bi kupio NLB.A Belgijanci_KBC bi to isto kupili.
A OTP banka bi povečala tržišni udio na Balkanu.
Zaključak:Male banke postaju vrijedna lovina.
A Validus ima znaćajne uloge/preko 25% u BPBA i Fima banka BiH.Da li će doći princ na konju i kupiti te udjele.
Validus_ako ne bude stečaja potencijalno najbolja kupnja./100% u mjesc dva /
A kao siguran znak da Validus ide up je izlazak Splita pred neki dan.
Nadam se da se SPLIT ne ljuti iako mislim ozbiljno.Ali možda se i vrati još danas.

ivana
to je malo strogo [huh]

Evo samo za gospon Lorisa.

– ako ne vidite perspektive na našem tržištu te novce želite vratiti u banku,
– ima jedna dionica koja je kao da ste novce uložili u banku.

– nije puno, ali je ipak puno bolje nego pušiti lovu na DKVS ili INGR.

– I love this game.
Pozdrav !

ja bi rekao bolje je ovo…
http://www.goldprice.org/spot-gold.html

Best buy-banke,ali i trgovina i turističke usluge.Zašto?
Priča se sa udružene sindikalne podružnice organiziraju veliki međunarodni seminar,a tema će biti:
Kako uništiti nacionalnzu ekonomiju.
Svi sudionici plaćaju,a jedino sedmodnevni besplatni boravak imaju najbrojniji gosti grčki šoferi
i prevoznici nafte.
Jedini uvijet da bi bilo besplatno,a po preporuci ministra Damira Bajsa ,je da dođu sa praznim cisternama i po cisterni imaju pravo na četiri gratis smještaja.
Seminar bi se trebao održati početkom devet mjeseca kada sindikalistima prestaje godišnji odmor,
pa bi im se na ovaj način dodatno produžio.
Očekuje se da će iz Grčke krenuti 10.000 cisterni što bi cijenu benzina trebalo podići na barem
4 EUR.Pet bi bilo previše.Naravno u Grčkoj.Kada završi seminar cisterne će se napuniti sa benzinom u Hrvatskoj po 1 EUR,a ovu razliku
od 3 EUR će podijeliti grčki kamionđije i sindikat po trećinu,a ostala trećina služi za pokriće troškova
hotela,tako da bi i hoteli nešto zaradili.
Ako se napravi dobar tajming za ovu akciju,a priča se da bi to trebalo biti početkom rujna,moglo bi
se dogoditi da se overbuking u turističkom smještaju produži i na rujan.
Dakle,napokon da se sindikati i ministarstva dogovore u zajedničkom interesu.
Pa nije li vrijeme da se pojavi i malo optimizma.Zajdništvo i koordinacija nas izvlaće iz krize.

Ivana,kada sam ti dao 100 cijena je sa 17 skočila na 27.Znaći da na jednu stotku imaš tri asa.Nisi baš
omiljena.Umjesto da te slijede i kite sa stotkama jer ih pametno savjetuješ,a oni kulje..Za tvoja nedjela u trgovanju ćeš odgovarati pred Bogom.To je jasno.A ja ću biti barem u čistilištu.

– np. imate i mineralnu Studenac, nemam pojma tko ju proizvodi ali se jednostavno ne može piti koliko je loša.

Ivana ,

Jedna anketa je nedavno pokazala da je Studenac najbolja voda za gemište .

– np. imate i mineralnu Studenac, nemam pojma tko ju proizvodi ali se jednostavno ne može piti koliko je loša.

?

meni osobno najboji je sarajevski kiseljak…sto ljudi, sto čudi
de gustibus non est disputandum

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Ivana ,

Podravka proizvodi Studenac, najgora mineralna je definitivno Bistra by Coca – Cola beverages Hrvatska. Otrov živi….

Ivana ,

Podravka proizvodi Studenac, najgora mineralna je definitivno Bistra by Coca – Cola beverages Hrvatska. Otrov živi….
[/quote]
ALLO gotovac bistra je odlična voda!! i nije više beverages nego CC HELLENIC lp J Đ

New Report

Close