– tu se sigurno ne radi o nikakvim drogama jer ti ni za to nemaju love.
– po meni tu se radi o sindromu većeg gubitka love na burzi.
– stvar se još bolje može uočiti kod gospode Antiše i Lorisa.
Ne uzimam nikakve droge niti sam ikad uzimao, za Splita009 i Lorisa ne znam, ali priča se po forumu da je kolega Split009jr navodno na ludima gljivama [shocked] u što ne vjerujem.
Vidim da pišete kako drukam na lividnim dionicama i pokušavam privući kapital na OPTE, što nije istina.
Na HT-u drukam čisto iz zahebancije a na JNAF-u radi vas.
Što reći za investitoricu koja jedan dan JNAF pretstavlja kao best buy na 3000 kn pa za pet dana priznaje da je na 3000 kn prodavala.
JNAF državna firma
– p/b 0,87, p/e ttm 24, ROE 3%, ROA 3%, P/S 6,5
-malo mi se čini skupo uz:
ADPL
– P/B 0,57, P/E ttm 9,73
– rast prihoda od više od 30% u kriznoj godini, drugi kvartal nastavljaju s odličnim rezulatatima, dobro se snalaze u Rusiji tržištu s 140 mil stanovnika
ULPL
– P/B 0,44, P/E ttm 4,92
Iako im sljedeće godine ističu neki od ugovora koje su potpisali 2006g dok su tankerske vozarine bile na vrhuncu mislim da ovo investitori neće moći ignorirati. Nije dionica za hold dvije godine ali vjerujem da će se u narednim mjesecima lijepo zaraditi ovdje.
Nisam ni pogledao sva izvješća ali trenutno od JNAF-a ima bar deset boljih pickova među kojima je i OPTE.
nikakav jeftin druk……imam još podosta jednog i drugog draga moja….
Čisto tehnički…..malo trejda……
Ako sam se prevario ništa zato…..
U svako slučaju zarada za 5 – 6 dobrih večerica što i nije loše zar ne….
– za mene je to jedan jeftin druk i ništa više.
– evo i ja sam isto drukala za JNAF, ali sam i napisala više puta, kako sam na toj dionici trenutno veća opasnost ja nego SLPF.
– pa sam pisala isto kako cijena možda neće ići gore jer ću je ja štopati, odnosno zaustaviti.
– ali sam uvijek dodala da toga imam previše i da je to i dalje o.k. investicija.
– jer kada mi neka dionica u portfelju koje imam previše, zbog rasta cijene prijeđe određeni postotak u portfelju jednostavno ju moram prodavati.
– ali samo onaj dio koji je izišao iz zacrtanih postotaka.
– mnogima to neće biti jasno ali nema veze.
– I love this game.
Pozdrav !
nikakav jeftin druk……imam još podosta jednog i drugog draga moja….
Čisto tehnički…..malo trejda……
Ako sam se prevario ništa zato…..
U svako slučaju zarada za 5 – 6 dobrih večerica što i nije loše zar ne….
– za mene je to jedan jeftin druk i ništa više.
– evo i ja sam isto drukala za JNAF, ali sam i napisala više puta, kako sam na toj dionici trenutno veća opasnost ja nego SLPF.
– pa sam pisala isto kako cijena možda neće ići gore jer ću je ja štopati, odnosno zaustaviti.
– ali sam uvijek dodala da toga imam previše i da je to i dalje o.k. investicija.
– jer kada mi neka dionica u portfelju koje imam previše, zbog rasta cijene prijeđe određeni postotak u portfelju jednostavno ju moram prodavati.
– ali samo onaj dio koji je izišao iz zacrtanih postotaka.
– mnogima to neće biti jasno ali nema veze.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ja i dalje mislim isto………….
ako je to druk onda neka bude druk……..
oslobodio samo 25% ulpl i 20% jdpl…………..
i dalje sam izložen jako……….
ali ubuduće više neću pisati što sam kupio a što prodao………
u svakom slučaju čeka nas vrlo zanimljiv tjedan……osjećam to……… [kiss]
dolar mi je nekako privlačniji……….
Daj ivana postala si gora od cromana ovi stavi mogućnust ako neće rasti onda će padati ( 50 % šanse za uspjeh), a brate mili ti sad cjeli sektor zatajuješ [angry] a non stop se žicaš da nabacimo koji best buy pih više ni u ludilu ovdje ne djelim besplatne savjete. [angry]
– gospodin Croman je za mene više nego o.k. lik na ovom forumu.
– a počeo je sve bolje pisati hrvatski,svladao je pravila ovoga foruma, najbolji je kada vas šalje u hurac.
– a vi gospon Nikson kako pišete na ovoj temi odavno, jednostavno imam potrebu na ovo odgovoriti,
– probala sam već dva puta, pa sve pobrišem.
– neću ni sada, ali u sljedećem postu ću citirati gospodina Lopinu, a tu će biti i odgovor na vaš post.
– I love this game.
Pozdrav !
Međutim,ipak ću je i pohvaliti radi jedne odlične investicije,a to je TNPL.Izvješće će biti vjerovatno vrlo dobro,a može biti i odlično pa bi TNPL mogla dobro povući.Mislim da je vrijeme za povratak na 1.500.Nakon dugog vremena sam danas pokušao malo kupiti TNPL na 1300 do 1350 ali nije išlo.
– evo kako vidite nekima sam i pisala što kupujem.
– samo vic je u tome da možete zaraditi samo ako jeftino kupite.
– dionica je previše nelikvidna.
– tu je bilo prometa, ali dogovorenih lopovskih blok transakcija.
– gdje fondovi koji su skupo platili tu dionicu sada to prodaju jeftino svojim kućnim ljubimcima pa će opet vama kada cijena poraste.
– moja EWT analiza mi je ukazala kako će to za par mjeseci rasti.
– pa je par mjeseci na sitno i kupujem.
– cilj mi je bio kupiti cca 1.000 – 1.500 dionica.
– ali samo mali dio od toga plana je ostvaren.
– opet mogu biti i zadovoljna jer sam relativno dosta toga jeftinog i nakupovala.
– evo ovaj tjedan stavim 50 kom na kupnju i odmah ispred mene 5 naloga.
– pisala sam i na temi TNPL da ne dižu bezveze cijenu na kupnji sa sitnim nalozima.
– dionica tu ima jer neki fondovi tu izlaze.
– ali sada je cijena išla gore, na zadovoljstvo fondova.
– neke količine se stvarno ne mogu skupiti.
– zbog toga sam se prebacila na kupnju nekih drugih dionica.
– ali rast od +8.61% me svakako veseli u situaciji kada imamo pad crobexa -0.35%.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolega jesu li u pitanju bunike ili teške droge?
[/quote]
gospon Plavi.
– tu se sigurno ne radi o nikakvim drogama jer ti ni za to nemaju love.
– po meni tu se radi o sindromu većeg gubitka love na burzi.
– stvar se još bolje može uočiti kod gospode Antiše i Lorisa.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ja znam da je spličoJJ izgubio ponu novaca, vidi se po dionicama koje je kupovao, ali da je stanje tako teško, nisam znao.
Možda da uloži u jedan od Vaših fondova kako bi smanjio minuse?
lp
dolar mi je nekako privlačniji……….
– ne trgujem valutama.
– ali me zanima je li ulažete u kakav dolar fond, ili kupujete dolare.
– ako ih kupujete, gdje su najjeftiniji ????????????????
– I love this game.
Pozdrav !
Nisam ni pogledao sva izvješća ali trenutno od JNAF-a ima bar deset boljih pickova među kojima je i OPTE.
– nisam ni pogledala detaljno izvješće JNAF-a, jer i dalje stvaraju milijune.
– ali sam pogledala izvješće OPTE, i to unazad 5 god.
– ti prosijećno godišnje naprave nešto preko 100 milijuna kuna gubitka.
– plus pusti kredtiti koje imaju.
– zašto je onda cijena OPTE pala 4%, kad imaju tako dobro izvješće.
– zašto ne budete frajer i skinete one dionice koje se prodaju po 30kn.
– ali evo dobar savjet za vas i gospon Lorisa.
– što više pisati na temi HT-a kako oni ove godine neće zaraditi čiste dobiti 2 milijarde ili 2.000.000.000,oo kn.
– ili pogledajmo kao taj broj izgleda kod OPTE, samo što je taj broj u minusu 100.000.000,oo kn.
– puno tu ima nula je li tako gospon Antiša.
– I love this game.
Pozdrav !
DKVS.
– Đakovština je apsolutni pobjednik s rastom od +21.02%.
– gospon Loris kako komentirate ove postotke rasta.
– na žalost nemam tih dionica.
– gospon Loris je i dalje previše zaposlen na temi HT-a, te ne vidi kako gubi lovu na Ingri.
– najvjerojatnije će prodati i Ingru, ali čeka da dovoljno padne.
– nego gospon Loris, molila bih vas da mi dojavite dan dva prije nego se odlučite na prodaju Ingre.
– ipak sam nekako uvjerena da bi to moglo biti nekakvo dno dna na Ingri.
– I love this game.
Pozdrav !
Zahvaljujem Ivani što me nije razapela zbog loših komentara za JANAFa i HTa.Za HT sam očekivao da će zaboraviti,ali da će dočekati priliku da mi se osveti radi JANAFa.
– HT, trenutno mi je cca 15% portfelja, nešto prodala, pa ponovno kupovala, na ovim cijenama nosi sigurnih 10%, kontrolirana dionica od fondova, nije ni za trejdanje i stvarno nema potrebe išta pisati za tu dionicu, pa vidite da tamo pišu samo dva gospodina koja se baš previše i ne kuže u dionice, a to su već pogađate gospon Loris i gospon Antiša.
– JNAF, pa pogledajte tu temu, napisala sam im da me tamo ne spominju jer nemam namjeru tamo pisati, dionica je o.k., slobodnih dionica ima stvarno premalo na tržištu, i dalje stvaraju milijune, trejdera također jako malo ili ih trenutno nema, igricu vode neki fondovi i ja s njima.
– ipak mi je tamo najbolji gospon DELUX, piše kako to ide na 2.000kn pa vidi vraga kupio na 2.500 i prodao po 2.700kn, pa ponovno ovaj put na 2.400 i prodao na 2.700kn, za vas to ide na ispod 2.000kn a njemu je dobra na 2.400kn i 2.500kn, pametan tip, ali očito za sebe i svoj portfelj, nema veze čestitam mu na dobrom radu i zaradi.
– ili naš Splićo koji JNAF čeka na optimističnih 500kn.
– eto JNAF je jednostavno predobra investicija i zbog tih čekača koji ju čekaju, nema veze je li sada to 500kn ili 2.000kn, ali ju čekaju, a to su sve potencijalni kupci koji jako dobro prate i poslovanje JNAF-a.
– pišite što god vam drago za te dionice,
– samo nemojte se ljutiti kada vas zahebavam za investicije tipa DKVS, OPTE, INGR ….
– I love this game.
Pozdrav !
– ne trgujem valutama.
– ali me zanima je li ulažete u kakav dolar fond, ili kupujete dolare.
– ako ih kupujete, gdje su najjeftiniji ????????????????
– I love this game.
Pozdrav !
[t/quote]
Kod prijatelja koji ima mjenjačnicu….isključivo jer sam stalna muđterija…
Smo javim da ostavi a ja cifru uplatim preko interneta…
Evo danas kupio po 5,55…….
Jeli vam sada jasnije zašto sam prodao 100 ULPL….prosijek je bio na 545,,,,,,prodao da bih kupio još 10 000 doloresa….tako da je kupovina ovih zadnjih doloresa napravljena..na 545…
Eto nisam mislio ali eto kad me već potežete za jezik………
Ukupno 50 000 tisuća a trenutno mi se ćini da će brže do 6 nego ulpl do 600 mada nemoram biti u pravu…