ZABA gora nego lani,kvartalno izvješće još lošije,dobit sve manja,dividende nema_dionica raste
ULPL_izvrsno izvješće ,velika dobit,dionica stagnira
ATPL_puno lošija od ULPL dionica raste
JDPL-BV skočio na 468,napokon i dobit u poslovanju,dionica stagnira
KNZM _bolji nego lani ,veća dobit i bolje poslovanje i pored malog pada prometa,stagnacija
PODR-napokon da i oni počmu zarađivati,dionica raste_pošteno
HT-pad dobiti ,jedini argument P/E oko 13,loše loše,a dionica raste,fondovi pokazuju tko je gazda
JNAF,loše,rast US$ ,veći broj dionica radi dokapitalizacije,najveći gubitni od svih gore navedenih
THNK,ugodno iznenađenje ,veća dobit nego lani ,bravo,dionica ne reagira
ERNT bi trebao u prah i pepeo
Fondovi plešu svoju igru i tu nema pomoći.
IGH i INA ista cijena u lipu, 1660 HRK.
Šta je bolji buy ili sell?
Meni IGH je bolji buy.
Meni IGH je bolji buy.
Mislim da treba pričekati izvješće INE,pa je prodati i kupiti IGH.
Meni IGH je bolji buy.
Prije manje od 6 mjeseci su TISK i KRAS bili na istoj cijeni, danas je omjer preko 2:1. Market nam postao vrlo selektivan
ULPL trenutno po meni najbolji brodar za investiciju…….uz jdpl naravno ali jdpl izvlači samo privatizacija….uprava im je skup retarddusa i šupkolizaca………
Ulpl se brine za sebe i svoje vlasnike a uzročno-poslijedično i za dioničare……….
Uprava je puna dionica i u interesu im je da se nagrade na ovaj ili onaj način………
i to je uredu sviđalo se to nekom ili ne…….
Osim toga imat će i vlastiti škver u skorašnje vrijeme………..
A tek dividenda pa približila se HT-u skoro……….a koji to brodar daje..????????
A market maheri su tu da daju sigurnost dionici………..
Mislim da je sve jasno…..uz potpisane dugoročne ugovore tako da im promjene vozarina ne znače ništa………
Uredno servisiraju sve kredite ……a kredite su uložili u povećanje flote za razliku od JDPL koji trož na pizdarije……….
lp
Prije manje od 6 mjeseci su TISK i KRAS bili na istoj cijeni, danas je omjer preko 2:1. Market nam postao vrlo selektivan
[/quote]
Hoćeš reći zdrav……..pa to se traži………..
Mislim da mi ne govorima koja je dionica najbolja nego manje loša, ali zato skrečem pažnju na moguće dobre poslove, a one su u krugu akvizicija kao i njihove dionice.
Kako sve dionice imaju problem, manji ili veći, biti će da nešto u državi ne štima ?
Meni IGH je bolji buy.
ili LKPC na 1623……..
Prodati lkpc i kupiti igh………
Meni IGH je bolji buy.
Ina bolji buy
IGH bolji sell
REAKCIJA NA PRETCHERA
Marc Faber: Pad Dow Jonesa na 1.000 bodova nije nemoguć, ali…
Vrlo je vjerojatno da bi, ako Dow Jones padne dodatnih 20 posto, svjetske vlade reagirale još jednim veliki paketom fiskalnih i monetarnih poticaja, kaže Faber.
http://seebiz.eu/hr/burze/faber-pad-dow-jonesa-na-1.000-bodova-nije-nemoguc%2c-ali…,87199.html