Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to je preduzeće, trošak sirovine 0 kn

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/jamnica-dobit-u-pola-godine-skocila-35%25,87083.html

– pa što ovo ne kupite, imam dionica JMNC.

– uvijek se morate zapitati kada kupujete dionicu je li i u vaše preduzeće cveta cveće.
– ali na žalost ovi investitori ili kockari na našoj burzi ne obožavaju preduzeće u kojem cveta cveće.

– I love this game.
Pozdrav !

Brodari definitivno best buy………..
Posluju sa dobiti…….dolar će raasti..nafta će rasti,….kupio i dolorese jutros po 5,57…….zadnje prodao po 6,05….

vidit ćemo…………

još sam 15 dana na najlipšem mistu na svitu….pa malo aktivnije počinjem pratit……..

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Informira vas informanka.

– danas prezadovoljna.
– portfelj u lijepom plusu, od mene je bolji crobex ali nećemo sada analizirati sitnice.
– promet je također i više nego dobar.
– dionice su se skidale s prodaje.
– imamo i neka i više nego dobra financijska izvješća, a ima i razočaravajućih, građevinari, ali to je bilo i za pretpostaviti, o tome smo odavno pisali na ovoj temi.

– i sada imamo barem neki rast i optimizam na burzi.
– a sutra nam stižu izvješća HT-a i JNAF-a.
– a sutra je i zadnji dan srpnja tako da bi i fondovi mogli malo podići tržište.
– evo već tri dana rastemo, za ne povjerovati.
– a kako stoje stvari mogli bi i sutra rasti.

– I love this game.
Pozdrav !

– to je bilo bar za mene očito.
– nedavno sam vam u par postova i napisala kako će jedan cijeli sektor rasti.
– ali nisam napisala i koji, jer mi je bilo draže u miru i na jeftinim cijenama dokupljivati.
– a vama je bilo važnije meni dijeliti jedinice nego pitati koji je to sektor.
– ali nema veze opet ću ja vama prodati te dionice kada vi uočite kako će to rasti.

– gospn Ivano čestitke od mene.
– vidite kako se i na dopustu mogu zaraditi novci na relativno laki način.

– I love this game.
Pozdrav !

– ali nisam napisala i koji, jer mi je bilo draže u miru i na jeftinim cijenama dokupljivati.
– ali nema veze opet ću ja vama prodati te dionice kada vi uočite kako će to rasti.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Daj ivana postala si gora od cromana ovi stavi mogućnust ako neće rasti onda će padati ( 50 % šanse za uspjeh), a brate mili ti sad cjeli sektor zatajuješ [angry] a non stop se žicaš da nabacimo koji best buy pih više ni u ludilu ovdje ne djelim besplatne savjete. [angry]

jasno ako će brodari nešto ove godine zaraditi to će biti sad u 2Q, treći opet minus i onda će ić istovaranje [wink]

ADPL, VIRO, JMNC, ULPL pozitivna iznenađenja dosad. [thumbsup]

James….!!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Nemoj tako…..ovo je prva pohvala od tebe………moga bi se zaljubit……hormoni mi rade na ovom otoku kao da imam 16……..

[wink] [proud] [kiss] [embarass]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

James….!!!!

molim?

Daj ivana postala si gora od cromana ovi stavi mogućnust ako neće rasti onda će padati ( 50 % šanse za uspjeh), ….

nikson…to si ti sto je upotrebljavao moj graf… a sada ivana je gora od Cromana…

bra att veta…för fler blir det inte…

[thumbsup]

i ferie se nastavljaju…………….. [bye]

jasno ako će brodari nešto ove godine zaraditi to će biti sad u 2Q, treći opet minus i onda će ić istovaranje [wink]

Mustač je najavio dobar 2q i 3q , ali naravno ti znaš bolje [cool]

New Report

Close