Kako me je zahebala jedna budala.
– gledam jednu dionicu,
– osjetim kako će to jednostavno poletjeti.
– i ja odem malo proučavati tu dionicu na ovom forumu.
– čitam što piše jedna budala, i stvarno je jako dobro napisao kako tu dionicu ne treba kupiti.
– a bilo dosta toga jako jeftinog za kupiti, a ja imala i lovu, i mislim se hoću neću.
– na koncu nisam kupila tu dionicu zbog savjeta jedne budale.
– a znala sam 100% kako je taj tip i više nego budala.
– ali sam na kraju ja ispala najveća budalašica kada sam ozbiljno shvatila savjet jedne budale.
– a nije ni da ih nema na ovom forumu.
– samo mi je stvarno žao što mi je propala dobit od više nego sigurnih 30.000kn u par dana.
– zbog toga malo duži perid nisam ni pisala ni čitala ovaj forum.
– lijepo sam zaradila na nekim drugim dionicama, ali sam mogla zaraditi i još više.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
– Vaše pisanje ne vodi ničemu.
– Niti drukate… ništa.
-‘Vi proučavate neku dionciu na ovom forumu’ . Ma molim Vas Ivana ?!
– pa propuštate veliku zaradu ? zbog nekog budalaša na forumu..
– ‘mogao bi jedan sektor porasti’
I na kraju kako vi kažete da nas nije briga u kojim dionicama zarađujete, onda nas nije ni briga da vi uopće zarađujete, pa ćemu ovo bezgranično piskaranje i vrijeđanje nekih sudionika u ovom forumu. (doduše ovaj put niste nikoga naveli)
Lopina kad piše … ima početak i kraj. Ako druka vidiš da druka neku dionicu. I to otvoreno piše.
Vi nikad niste ništa konkretno rekli.
Na kraju sedmice hvalite se da ste bolji od nekog fonda, da vam je portfelj u plusu…
Pa koga je to briga jeste li u plusu ili niste, kad nema konkretno gdje ste to zaradili, a gdje popušili.
Oprostite Ivana, ali morao sam to napisati
Ne ljutite se !!
evo je opet … svoj vlastiti pedigre budalašice prebacuje na druge … :-))
kao što rekoh dosta već puta – ošišao bih ja nju rado poput toliko joj dragih ovčica, ali in prive ;-))
inače – kako to dotična zamišlja da samo ona kupuje two-days running up dionice koje onda prodaje!?
na hgsp se zaradilo lako >30%, jer se podrazumijevalo da će opet dolje … dugoročni međutim nemaju problema jer core biz te firme nemože propasti …
podsjećam nadobudnu damicu da mi je nick na iskrici istovjetan ;-)))
pozz zajednici
evo je opet … svoj vlastiti pedigre budalašice prebacuje na druge … :-))
inače – kako to dotična zamišlja da samo ona kupuje two-days running up dionice koje onda prodaje!?
na hgsp se zaradilo lako >30%, jer se podrazumijevalo da će opet dolje …
– za razliku od većine vas ja i napišem kada se zahebem na nekoj dionici.
– o.k. ja sam budalašica, nema problema.
– a svi vi pametni da pametniji ne možete biti.
– ma sve je logično, kada padamo svi vi u kešu, kada rastemo svi vi pokupovali sve one dionice na dnu.
– sve logično da ne može biti logičnije za HGSP, INGRU, ali o pravim investicijama ni riječi, barem na ovoj temi.
– samo su mi čudni ti vaši portfelji kada se 100-200 vas može iskrcati na vrhu ili ukrcati na dnu.
– na dnu bilo prometa 100-200.000kn i svi se vi ukrcali, malo čudno ili još čudniji portfelji.
– a snagu i moć moga portfelja u petak su na jednoj dionici mogli neki i osjetiti.
– krenuli se trejderi iskrcavati.
– a ja izložila prodaju ko u prići, rušila sam cijenu nego tako.
– stvarno sam i više nego uživala rušeći vam cijenu dionice.
– moja namjera niti nije bila prodati dionice.
– ali sam uspijela većinu vas prisiliti da vam zarada ne bude veća od cijene jednog bureka.
– a što će biti na toj dionici idući tjedan zbilja nemam pojma,
– neće vam puno pomoći ni vaši grafovi, jer tu ja odlučujem hoće li cijena ići gore ili dolje, a sve ovisno o mom raspoloženju.
– ipak sam ja u ovoj igrici mačkica a vi mali mišići.
– a more je nakon ovih ubitačnih vrućina napokon ugodno osvježavajuće.
– I love this game.
Pozdrav !
Paštete.
– jedan dan ste se na temi komentari trgovanja raspisali o paštetama.
– odnosno o turizmu, što jedu i koliko troše naši turisti.
– evo nedavno sam bila u restoranu na jednom otočiću blizu Hvara.
– bilo nas je 6, i te paštetice su nas koštale 4.500kn, je malo skupo ali smo bili zadovoljni.
– evo i jučer sam bila u restoranu, skoro pun, svi jedu paštetice.
– i ja sam jela pašteticu predjelo, pa pečeni kovač 2kg, pa školjke, piće i račun samo nešto preko tisuću kuna.
– htjela sam za desert i jednog jastogića, ali nema, sve pojeli ovi što obožavaju paštete.
– eto to vam pišem ne da se hvalim, nego da kužite kako su neki uvijek u krizi, a kod nekih krize nikad nema.
– a zašto ne bi trošila, pa ja sam prošli tjedan zaradila nečiju godišnju plaću.
– a što ste ono pisali, ne može se na našem tržištu zaraditi.
– I love this game.
Pozdrav !
– a zašto ne bi trošila, pa ja sam prošli tjedan zaradila nečiju godišnju plaću.
– a što ste ono pisali, ne može se na našem tržištu zaraditi.
– I love this game.
Pozdrav !
Lipo sam vam govorija da na ZSE teče med i punomasno mlijeko.
Naravno ne za tehničare koji će se krcati kada se ja budem iskrcava.
To bi se moglo već dogoditi u ponedjeljak.Oni čekaju sigurne signale za rast.
Biti u kešu uz ovoliko jeftinog blaga na zse je u najmanju ruku stupidno.
Vi kešoljupci,bilo da ste u kunama ili eurima ili US$ ne trebate se ljutiti.
Ja sam prošle sedmice skinija jednu prosječnu hrvatsku plaću,ali relativno nekoliko puta više od
Ivane i nisam prezadovoljan,jer sam u petak imao promašaj.Požurio sa kupnjom jer sam očekivao da
ćemo rasti s obzirom na svjetske signale i u deset sati bio 100% u dionicama jer sam mislio da ću uspjeti nešto prodati i istrejdati 1.000 kn ,a već sam bio uhvatio ruku.I cijeli dan uz gledalicu i promet zero.desno nije tuklo po meni,a livo mi je izgledalo prejeftino.
Tako da sam i sada 100% u dionicama.Ma ja sam uvijek 100 % u dionicama,a ovi drugi 100% u kešu.
Super, ja kupujem jeftinije.
Bez obzira na promašaj zadovoljan sam,jer sam bio dosljedan postavljenoj strategiji.A vjerovali ili ne ovih 1.000 kn sam skidao sam sa samo desetak tisuća kuna kešovine.Veliki spread veliki zub,velika zarada.
Samo da ovako potraje,a da likvidnost bude što manja.Tući ćete niže ,a ja sam tu.
I kada vidite da je nešto skočilo 30 ili 40% istina na malom prometu računajte da je Lopina bio na
prodaji,a kada je nešto palo za 20 i više postotaka računajte da sam i tu bio na kupnji.
A pad ili rast bez ikakvog bitnog razloga.Pasivni investitori su najbolji investitori.Ne za sebe nego za nas aktivne.
Samo da ovako potraje što je moguće duže.
Možda LRH I SNHO budu best sell.Kasno za ulaz po sadašnjim cijenama,a možda prekasno za ulaz
po budućim većim.Ali pokloniti ćemo im punu trejdersku pažnju.Moglo bi biti živo,a to je bitno za
špelulante.
– evo nedavno sam bila u restoranu na jednom otočiću blizu Hvara.
– bilo nas je 6, i te paštetice su nas koštale 4.500kn, je malo skupo ali smo bili zadovoljni.
– evo i jučer sam bila u restoranu, skoro pun, svi jedu paštetice.
– i ja sam jela pašteticu predjelo, pa pečeni kovač 2kg, pa školjke, piće i račun samo nešto preko tisuću kuna.
– htjela sam za desert i jednog jastogića, ali nema, sve pojeli ovi što obožavaju paštete.
– eto to vam pišem ne da se hvalim, nego da kužite kako su neki uvijek u krizi, a kod nekih krize nikad nema.
To ti uopce nista ne znaci. Neki klinac koji ima 20 kuna u dzepu i podjeli burek u parku sa curom koju voli je sretniji nego vas 6 sa tim pastetama zajedno. Na kraju i burek i pasteta i jastog ce se pretvoriti u isto. Da li je netko u krizi ne ovisi toliko o tome sto jede, nego s kim jede.
moram se ubaciti kad spominjete budžete za klopu
moja baka je znala reći:nije bogat onaj koji puno ima,nego onaj kome malo treba
Twixer,je stoji što Vi pišete,čovjek može biti zadovoljniji s malo ,a slatko nego s raznim bakanalijama.
No,opet trebali bismo vjerovat Ivani,izgleda da je ona zadovoljna s provodom.
Na kraju krajeva mi smo ovdje ,na tržištu kapitala da bi uzeli novce,a ne da bi se socijalizirali.
Ovdje je netko spomenuo da nijedan izvještaj koji je dosad izašao ne valja.Pa je li netko uopće
pogledao izvještaj VERN koji osim što je izvrstan ima i promjenu smjera odnosno puno bolju situaciju nego kod prošlogodišnjeg izvještaja.Fundamenti vrlo dobri,zarada raste,perspektiva izvrsna(otkriće novog lijeka,potpisan ugovor s PHIZER-om) i još su prvi dali izvještaj(znači rade na transparentnosti).
Pokušavam bit kratak,ne ići u detalje.
Prije par mjeseci savjetovao sam jednu dionicu ( upozoren sam od Ivane da ne drukam na svoj portfelje)
a vidi čuda dionica u međuvremenu narasla isplatila dividendu prinos od skoro 26% u 3 mjeseca nije prinos kao u Ivane ali nije ni loše [lol]
Prije par mjeseci savjetovao sam jednu dionicu ( upozoren sam od Ivane da ne drukam na svoj portfelje)
a vidi čuda dionica u međuvremenu narasla isplatila dividendu prinos od skoro 26% u 3 mjeseca nije prinos kao u Ivane ali nije ni loše [lol]
– samo nemojte ozbiljno shvatiti sve moje zahebancije i biti će sve o.k.
– a čujte i slijepa kokoš ponekad ubode pokoje zrno.
– ne znam o kojoj se dionicu radi, ali ako već na ovoj temi drukate molim vas da to radite profesionalno barem na razini gospodina Lopine.
– i o kojoj se to dionici radilo ?????????????
– I love this game.
Pozdrav !