Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nek vas informira Informanka.

– nikad nisam manje radila a tako puno zaradila.
– ovaj tjedan virtualna zarada (jer ju nisam unavčila) jedan novi auto srednje klase.
– znam kako postove ovoga tipa jednostavno ne podnosite.
– ali stvarno već dugo veremena ništa ne zarađujem.

– ovaj tjedan sam se riješila jedne nelikvidne dionice na dobroj cijeni, zadovoljstvo mi je i veće jer je nakon toga cijena ponovno pala.
– stvarno je predivan osjećaj kada vam glavna investicija, ono čega imam najviše, najviše poraste.
– a još se ljepše osjećam kada vidim kako će dionice jednog cijelog sektora idući tjedan rasti, a nije da nemam i tih dionica.
– a mogle bi idući tjedan dobro povući i još dvije dionice koje nisu u tom sektoru.
– ali da sve ne bude tako bajno pobrinule su se dionice u mom portfelju koje nisu rasle ili su malo i pale zbog nekakvih dividendi, ali jednog dana će i njima porasti vrijednost.

– kao što i sami možete primijetiti nigdje ne spominjem imena dionica, to je više da izbjegnem bilo kakvo drukanje, a ne znam ni sama kako vama može pomoći to što sam ja zaradila.

– I love this game.
Pozdrav !

Kolegice Ivana, o kakavoj zaradi Vi pričate?
Pa Vaš portfelj s obzirom na veličinu svakim danoj je sve manji i manji.

26.11.2010 - Dan D

Od pristiglih izvješća na ZSE nijedno pozitivno iznenađenje.
Dobre firme stagniraju, loše posluju još malo lošije nego prvo polugodište prošle godine kad je svijetsko gospodarstvo bilo na dnu i krenulo u oporavak.

kakvo je vaše mišljenje dokle ovako ja sam prešušio s idejom šta kupiti itrampiti

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

kakvo je vaše mišljenje dokle ovako ja sam prešušio s idejom šta kupiti itrampiti

Kako me je zahebala jedna budala.

– gledam jednu dionicu,
– osjetim kako će to jednostavno poletjeti.
– i ja odem malo proučavati tu dionicu na ovom forumu.
– čitam što piše jedna budala, i stvarno je jako dobro napisao kako tu dionicu ne treba kupiti.
– a bilo dosta toga jako jeftinog za kupiti, a ja imala i lovu, i mislim se hoću neću.
– na koncu nisam kupila tu dionicu zbog savjeta jedne budale.
– a znala sam 100% kako je taj tip i više nego budala.
– ali sam na kraju ja ispala najveća budalašica kada sam ozbiljno shvatila savjet jedne budale.
– a nije ni da ih nema na ovom forumu.
– samo mi je stvarno žao što mi je propala dobit od više nego sigurnih 30.000kn u par dana.
– zbog toga malo duži perid nisam ni pisala ni čitala ovaj forum.
– lijepo sam zaradila na nekim drugim dionicama, ali sam mogla zaraditi i još više.

– I love this game.
Pozdrav !

Dobre firme stagniraju, loše posluju još malo lošije nego prvo polugodište prošle godine kad je svijetsko gospodarstvo bilo na dnu i krenulo u oporavak.

Za mene je LVCV ugodno iznenađenje jer nema pad prihoda u odnosu na drugi kvartal prošle godine.
Građevinar i poslovanje sa dobiti.
To izgleda nemoguće.Mala kratkoročna zaduženost,dugoročna još i manja.Stabilna firma i u krizi.
Ali totalno nelikvidna i kao takva neinteresantna ozbiljnim investitorima.
Dividenda za 2008. 26,50 kn
za 2009. 15 kn pravo na dividendu na dan Glavne skupštine

Kako sam napravila zaheb za koji sam sama kriva.

– gledam dionicu INGR, znam da je to jedno smeće od dionice.
– tržište neodlučno, dva velika naloga na niskoj prodaji.
– osjećam kako će i ta dionica poletjeti.
– ali nedavno sam budalama uvalila tu dionicu po lijepim cijenama.
– i mislim se mislim, trebalo je skinuti cca 150.000kn na cca 23kn.
– i tako dok se ja mislim hoću neću više nema toga velikog naloga na prodaji.
– kasnije sam se uključila u igricu, ali s punoooo manje love i nešto sitnog i zaradila.
– a stvarno je šteta ne kupiti jeftino dionicu i uvaliti je tim budalašima koji ju puno cijene.

– I love this game.
Pozdrav !

HGtipSportivo.

– evo još jedna i više nego zabavna dionica.
– žao mi je što se ovaj put nisam uključila u igricu.
– a navalile budale na ovu dionicu, čuli kako je uspijela jedan dan u zadnjih pet godina poslovati pozitivno.
– a i sam promet me je stvarno iznenadio.
– i što sada ???????’
– režete li minuse ili ste postali dugoročni ?????????’
– stvarno mi je i više nego žao što nisam svoje ovćice ošišala i na tom HGtipSportivu.
– ali imam neki osjećaj da što gluplja i gora investicije to je interes mojih ovćica veći.

– I love this game.
Pozdrav !

– zbog toga imate i diskontne cijene na tržištu, koje mogu biti i još jeftinije.
– a vi i ja znamo kako će idući tjedan dvije dionice lijepo porasti.
– a mogao bi i jedan cijeli sektor lijepo potegnuti gore.
– ali zašto o tim glupostima pisati ?????????????
– pogotovo ako niti nemamo tih dionica, a znamo kako će sigurno rasti.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana ipak si ti guru ovog foruma, zanima me Tvoje mišljenje o sagi SNHO, LRH i kako će se to razvijati?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Za mene je LVCV ugodno iznenađenje jer nema pad prihoda u odnosu na drugi kvartal prošle godine.
Građevinar i poslovanje sa dobiti.

gospon Lopina.

– ma hebe se meni, a i vama za taj LVCV.
– cilj nam ga je uvaliti po 300kn, ako ne ide po 300kn dati ćemo ga i malo jeftinije.
– gospon Lopina uživa drukati, ali ovo vam i nije drukanje.
– ova dionica vam stvarno vrijedi ove novce.

– I love this game.
Pozdrav !

– odoh ja na kupanje,
– i molim vas kada se vratim s kupanja da mi ispravite te jedinice.
– i nemojte mi zamjeriti na stilu pisanja,
– ipak sam ovaj tjedan previše zaradila pa se i raspoloženje malo promjenilo.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close