Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lopina, obojica smo trgovali najveća smeća od dionica na ZSE, ali ja ni u jendom trenutku nisam vjerovao da to nešto fundamentlano vrijedi. Moraš pod hitno prestat gledat taj book kod netransparentih junk dionica tipa DKVS, VLDS, DDJH… itd.

Inače me junk iznenadio ovaj krug, mislio sam da će kvalitetnije dionice više potegnut, a junk je i treći put odigro bolje.

James i opet ćemo, i sa još većim smećem. To nam je karma!
HGSP se pokrio jedan dan sa pozitivom, kaže Papić, i skaće 50%. Uvijek ista priča. A što će se dogoditi ,ako Validus izađe iz blokade. Vjerovatni skok 100%. I to je pravilo na ZSE. I treba aktivno sudjelovati. Druge nema. Dobro je, počeli su veliki valovi.
[/quote]
Prpić.
Je, naravno. Samo sve to nema nikakve veze s P/BV i kratkotrajna imovina/zaduženost.

Lopina, obojica smo trgovali najveća smeća od dionica na ZSE, ali ja ni u jendom trenutku nisam vjerovao da to nešto fundamentlano vrijedi. Moraš pod hitno prestat gledat taj book kod netransparentih junk dionica tipa DKVS, VLDS, DDJH… itd.

Inače me junk iznenadio ovaj krug, mislio sam da će kvalitetnije dionice više potegnut, a junk je i treći put odigro bolje.

James i opet ćemo, i sa još većim smećem. To nam je karma!
HGSP se pokrio jedan dan sa pozitivom, kaže Papić, i skaće 50%. Uvijek ista priča. A što će se dogoditi ,ako Validus izađe iz blokade. Vjerovatni skok 100%. I to je pravilo na ZSE. I treba aktivno sudjelovati. Druge nema. Dobro je, počeli su veliki valovi.
[/quote]
Prpić.
Je, naravno. Samo sve to nema nikakve veze s P/BV i kratkotrajna imovina/zaduženost.
[/quote]
Ima ,ima sa Validusom.Bolje da je NAV/BV/ 100 kn,jer ako je falsificiran 50% ipak vrijedi 50.Pa neće biti sve kao kof DKVS.A firma koja ima veliki BV,a još ako je i stvaran kad tad dođe na svoju fair vrijednost.Imam ja još kanditata u nelikvidnim bedacima.Tu leži najveći relativni dobitak.
Jučer /petak/najveći skok cijene ATLS 40%,ja prodao.Nije to slućajno.Aktivan pristup.
A što se tiće burze ZSE pa sve je postalo junk.Kvalitetno,likvidno,popularno:nema ih više od 10.
A u ovoj situaciji kvalitetne dionice nisu ni građevinari,a ni brodari.Deset kvalitetnih nema.
Svojevremeno sam trgovao valutom.Najgore sam prolazi na DEM,a tu je bio najveći promet.
Ali na NOK,Švedske krune,španjolske pezete i tu se najbolje zarađivalo-naravno relativno.
Tako i sada,.što nepopularnija dionica veća zarada.

Lopina jako mi je simpatično i zanimljivo tvoje pisanje…..
Ali ne razumjem tvoje pisanje da ne kupuješ brodare kad bdi pada….
Pa pobogu nego kad ćeš poćeti kupovati nego kad je roknija 60%….
Ja sam jdpl skupio već toliko da ako još bude padao malo ću agresivnije kupovati pa mi se čini još tisućica i evo me u top 10…….
Ovo je na malo duži period za mene odlična investicija
Vlds sa skupio isti par tisućica….
Skupljam još dvi i onda prelazim u mirovnje…
Komiža definitivno pozitivno utječe na mene i planiram se jednog dana zauvijek nastanit tu….
Pozdrav

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

best buy USD ZELEMBAĆI [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja sam jdpl skupio već toliko da ako još bude padao malo ću agresivnije kupovati pa mi se čini još tisućica i evo me u top 10…….
Komiža definitivno pozitivno utječe na mene i planiram se jednog dana zauvijek nastanit tu….
Pozdrav

Ivano,ja sam Brzi Gonzales i brzo mjenjam pozicije.
Brodari će za dvije sedmice izaći vjerovatno sa najboljim kvartalnim izvješćem u ovih zadnjih
godinu i pol.I možda bi na to trebali malo reagirati pa bi se moglo dogoditi da zaigram na tu kartu
ali tek u samom finišu,tj neposredno pred kraj mjeseca.Meni ne treba puno pa ja to mogu riješiti i u pet do dvanaest.
A onda slijedi dugo toplo ljeto i uobičajene niske vozarine u kolovozu tj,zadržavanje BDI na ovako
niskim razinama/vjerovatno/,te brodari prije rujna nebi trebali rasti,a onda ćemo vidjeti.
Ja znam da se JDPL trži na trećinu BV,TNPL ispod pola,LPLH gotovo na četvrtinu i da je to sve jeftino,jedino sveta krava ATPL se trži na visokih 80% NAV ,ali to su uobičajene relacije
na ZSE.I zato svi dolaze u obzir osim ATPL i naravno ULPL.
A kupovati brodare i izlaziti iz Validusa ili Verna,ili Božjakovine koju ne mogu prodati bez velikog
gubitka mi izgleda sizipov posao.A keša nemam.U dionicama 98%.Iskoristio sam malo zelenilo
ova dva zadnja dana i u jednom trenutku imao 20% porfelja u kešu,a bio bi i više,ali moje dionice
slabo rade.One udru duboko ili nikako.

Pozdrav

01.07.10. | 15:10 | Što smo danas tržili ?

ivano7 | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 03.03.2009.

ocjena poruke
61%
zajednica

moderatori
Prodao jdpl kupljen na 134,135,135, i dio na 150………….sve po 130 i 131…………

Pušing 6% ………..a šta je tu je………bolje da se nisam zajebavao……..

a sad dugo toplo ljeto….kupanje..ribice……..žene………vino……….

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

best buy USD ZELEMBAĆI [cool]

Koliko znam Ameri vode dionice u USS.
Uđite u dionice ili šortajte kod AMera i multiplicirajte dobit.
Ja ostajem u ovoj bari.Svakog dana sam sve tustiji.
Sve vrlo dobro.Bolje reći ,super!

Na ZSE teče med i punomasno mlijeko.

Pozdrav

01.07.10. | 15:10 | Što smo danas tržili ?

ivano7 | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 03.03.2009.

ocjena poruke
61%
zajednica

moderatori
Prodao jdpl kupljen na 134,135,135, i dio na 150………….sve po 130 i 131…………

Pušing 6% ………..a šta je tu je………bolje da se nisam zajebavao……..

a sad dugo toplo ljeto….kupanje..ribice……..žene………vino……….
[/quote]

e i ??????????????????????????????

Pa ja sve brzo okrenem so vot….

Pročitaj moju zadnju rečenicu a tebi preporučam odmor od foruma i dionica min. 2 mjeseca…. [kiss]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

DJ+107,DAX88+,Kod nas po obićaju mrtvilo. [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

DJ+107,DAX88+,Kod nas po obićaju mrtvilo. [lol]

Drage kolege, dok se nama ne vrati likvidnost nema nam smisla pratiti indekse vani. Pogotovo u slučaju njihovog rasta 🙂

Čekamo da sve pokradu,malo morgen [angry]

New Report

Close