– jeste li primjetili kako Todorić i Tedeschi kupuju firme u inozemstu s lovom koju su tu zaradili, znaći i tu se može zaraditi lova,
Ovo ne dokazuje da se može zaraditi lova, nego da se mogla zaraditi lova.
Dobre vijesti.
– ne kužim zašto svi vidite crno ???????????
– na temi komentari trgovanja sve crno da ne može biti crnije.
svi mediji, analitičari, političari i ostali čari su crni do neba – sjajan psihološki trenutak za pozitivan preokret.
Dobre vijesti.
– ne kužim zašto svi vidite crno ???????????
– na temi komentari trgovanja sve crno da ne može biti crnije.
svi mediji, analitičari, političari i ostali čari su crni do neba – sjajan psihološki trenutak za pozitivan preokret.
[/quote]
tako je! pa da iskrcamo ovo što smo nakupovali na burzi zadnjih 10 dana [thumbsup]
[/quote]
tako je! pa da iskrcamo ovo što smo nakupovali na burzi zadnjih 10 dana [thumbsup]
[/quote]
mislim na realnu ekonomiju, ne burzu.
– porast prometa od cca 100-200% i rast burze od +1.56%.
– moj portfelj već treći dan u plusu.
– i kako se sada osjećate gospon beer kada ste vašom nestručnom prognozom zahebali investitore ????
– čitajte i pratite što na ovoj temi pišu drukeri s drukerskom licencom.
– jer to je jedini pravi put i način da i vi štogod zaradite.
– I love this game.
Pozdrav !
Pozdrav svima iz Komiže……
Evo upravo satrao kokota…..malo vugave i odmah me nešto natjeralo na laganu kupnjicu….
Naravno kupio best buy JDPL a drugo ću otkrit tek kad se nakrcam….
Pozdrav svima i odlipite se od tih monitora i uživajte malo………
Bolje ćete tržiti vjerujte… [lol] [kiss]
Pozdrav svima iz Komiže……
Evo upravo satrao kokota…..malo vugave i odmah me nešto natjeralo na laganu kupnjicu….
Naravno kupio best buy JDPL a drugo ću otkrit tek kad se nakrcam….
Pozdrav svima i odlipite se od tih monitora i uživajte malo………
Bolje ćete tržiti vjerujte… [lol] [kiss]
Brodare još ne kupujem dok BDI ovako pada.
Lopina najkonservative rastura.
Danas je bio dan velikih valova:DKVS sudjelovao,FMPS,ATLS sudjelovao naravno prodao
Kupio po 18 prodao po 28,samo 65 kom dobit 55%.
Jučer i danas skočio velikih 7%.Virtualno.Ma stvarno skinuo 4% u trejdanju.
Jedino VERN nije napravio ono što sam očekivao,jer je izašlo bolje polugodišnje izvješće nego što sam očekivao.
Sve ostalo očekivano i zeru bolje.Čak i Validus osvjetlao obraz.
Danas je bio dan velikih valova:DKVS sudjelovao,FMPS,ATLS sudjelovao naravno prodao
[/quote]
Ma ne DKVS,HGSpot sudjelovao.Napokon malo i brze love.
Friški dođoši u redovno poslovanje gube dah:
ELPR umire,čeka se velika metla,ako ne dođe ide dole,čekam na kupnji.
BZJK još i gore,kupaca nema,tri transakcije,prodaja visoko a kupnje nema pa se ne mogu naći.
LVCV radi,treba skupiti ovih nekoliko stotina komada od 220 do 250 u crvene dane,ali ide solidno.
Tempo za ulazak u redovno trgovanje dobar.
Lopina, obojica smo trgovali najveća smeća od dionica na ZSE, ali ja ni u jendom trenutku nisam vjerovao da to nešto fundamentlano vrijedi. Moraš pod hitno prestat gledat taj book kod netransparentih junk dionica tipa DKVS, VLDS, DDJH… itd. Kod nas ni prvoj kotaciji nije za vjerovati, kamoli tamo nekim virtualnim holdinzima koji ni sami ne znaju čime se bave.
Inače me junk iznenadio ovaj krug, mislio sam da će kvalitetnije dionice više potegnut, a junk je i treći put odigro bolje.
Evo počela i izvješća:
Prvi VERN.
Ugodno iznenađenje.
Konsolidirano izvješče
Promjena smjera.Od gubitaša počeli zarađivati.
BV 93,20
Koef. likvidnosti 161.076:61.357=2,53
zaduženost 36%
kratkotrajna imovina /zaduženost=161.076:96.677=1,67
Veća kratkotrajna imovina od ukupnog zaduženja.
Očito da kriza ne utjeće na VERN.
Za dugoročne investitore izvrsna prilika.
Kratkoročno,dnevni trejd, bolje prolaze firme za koje možemo reći:Što su gore i više ugroženije više rastu.Naravno u igri tko zadnji magarac.
Lopina, obojica smo trgovali najveća smeća od dionica na ZSE, ali ja ni u jendom trenutku nisam vjerovao da to nešto fundamentlano vrijedi. Moraš pod hitno prestat gledat taj book kod netransparentih junk dionica tipa DKVS, VLDS, DDJH… itd.
Inače me junk iznenadio ovaj krug, mislio sam da će kvalitetnije dionice više potegnut, a junk je i treći put odigro bolje.
James i opet ćemo,i sa još većim smećem.
To nam je karma!
Vern izvrsno izvješće,fundamentalno izvrstan,izvješće bolje,a dionica mrtva.
HGSP se pokrio jedan dan sa pozitivom,kaže Papić, i skaće 50%.Uvijek ista priča.A što će se dogoditi ,ako
Validus izađe iz blokade.Vjerovatni skok 100%.I to je pravilo na ZSE.I treba aktivno sudjelovati.
Druge nema.
Dobro je ,počeli su veliki valovi.