Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Antiša,epska opširnost je moj stil.
Ovdje se radi o veličanju Podravke,s namjerom da se Validusu da na važnosti.
U igri je poticaj čitaocima da ne prodavaju Validus ,a čekačima kao što je recimo Tigrus koji je 100% u kešu da ga počme kupovati jer u tome vidi šansu na zaradu.Abrumavanje i privlačenje pažnje.
Za to i služe ove stranice.
Pripremanje terena da bi izaša uz veliki dobitak.
Ako nema argumenata onda je beskrupulozni druk,a ako ima drugačijih mogućnosti,a uvijek ih ima,
nastojim iznijeti pozitivna očekivanja ili tkz.špekulacije.
A za to treba prostora.
A onaj tko ima slabu koncentraciju neka čita u etapama ili preskoći.
Ipak nastojat ću biti kraći,ali pokoji put imam jaku inspiraciju pa se zaigram.

– Guštam čitat lopine epove.
– Epovi su bolji, nego što ih piše Ivana7 !

du du du .. nema nam pomoći

Ilirika Investments pokreće fond za ulaganje u zlato
Objavljeno: 12.07.2010. 15:11
Ilirika Investments d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima, odlučilo je prvo u Hrvatskoj pokrenuti vrlo specifičan fond za ulaganje u zlato.Naime, Ilirika Gold još uvijek čeka odobrenje, licenciranje i dozvolu za rad od Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, a Ivan Ivin, predsjednik Uprave Ilirika Investmenta, nada se da će fond s radom početi najesen.

Otvoreni investicijski fond s javnom ponudom Ilirika Gold svoju će imovinu ulagati u zlato, što kroz kupnju udjela u pasivnim fondovima koji ulažu u zlato, što kroz kupnju dionica rudnika zlata, piše business.hr.

Također, Ilirika DZU iz Sarajeva, u suradnji s katarskim parterom Tathmeerom, pokrenula je novi fond Ilirika Emerging Europe Islamic Fond. Specifičnost tog fonda jest da je zasnovan na principima šerijata.

U ovom slučaju to znači da on neće ulagati u društva koja direktno ili indirektno više od pet posto prihoda ostvaruju prodajom ili proizvodnjom alkohola, duhana, svinjskog mesa, oružja ili se bave zabavom (kockanje, filmovi, glazba ili hotelijerstvo).

who dares, wins

e zanimaju me dionice AGMM…sad mi je kupovna cijena 505 kuna a prodajna 1000…jel se to isplati kupit??

e zanimaju me dionice AGMM…sad mi je kupovna cijena 505 kuna a prodajna 1000…jel se to isplati kupit??

Znaci zarada ti je trenutno skoro 100%.
Za pocetak preformuliraj svoje pitanje u ..jel se to isplati prodati??
Onda si postavi par pitanja.

Da li ce cijena AGMM u dogledno vrijeme ici jos gore?
Da li je bolje vrabac u ruci ili golub na grani? (mislim trenutno ti je mozda i golub u ruci)
Da li postoji dionica(e) koja bi u dogledno vrijeme mogle ostvariti neki rast (veci nego agmm)?

Ovisno o broju DA/NE odgovora odluci sto uraditi.

Nije bolest sve što boli

Definitivno jdpl.

3-4 kandidata kojima treba oduzeti licencu….sprema se prevariti neiskusne ulagače!

Budite oprezni ! VRLO OPREZNI sa dionicama koje hvale na sav glas….spremaju ih uvaliti
budalama…

SRAM VAS BILO !

gospođo Miami.

– i vama smo uvalili dionice.

– na tržištu više sigurno nema neiskusnih,
– većina malih je bankrotirala ili ih više nema na burzi.

– i zašto oduzimati licencu, ili zabraniti bilo kome pisati.
– pa od ta 3-4 kandidata poneki su 100% i u top10.
– znaći spadaju u velike investitore.
– ali i njih i njihovu pohlepu je tržište kaznilo,
– isto kao i vas jer i više nego loše investirate.

– zbog svega toga pratite gdje ulaže Balasni fond.
– normalno da tu nećete zadaditi lovu, ali će vaš gubitak biti podnošljiv.
– np. kod gospon splita taj gubitak već dolazi ili je prešao granicu boli,
– a to je ono najgore što vam se može desiti.
– jer tada idete povratiti gubitak po svaku cijenu, te ulazite u još rizičnije investicije gdje gubite sve više i više love.

– I love this game.
Pozdrav !

Misliš po 505? [lol]

who dares, wins

Ilirika Investments pokreće fond za ulaganje u zlato
Objavljeno: 12.07.2010. 15:11
Ilirika Investments d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima, odlučilo je prvo u Hrvatskoj pokrenuti vrlo specifičan fond za ulaganje u zlato.Naime, Ilirika Gold još uvijek čeka odobrenje, licenciranje i dozvolu za rad od Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, a Ivan Ivin, predsjednik Uprave Ilirika Investmenta, nada se da će fond s radom početi najesen.

Otvoreni investicijski fond s javnom ponudom Ilirika Gold svoju će imovinu ulagati u zlato, što kroz kupnju udjela u pasivnim fondovima koji ulažu u zlato, što kroz kupnju dionica rudnika zlata, piše business.hr.

Također, Ilirika DZU iz Sarajeva, u suradnji s katarskim parterom Tathmeerom, pokrenula je novi fond Ilirika Emerging Europe Islamic Fond. Specifičnost tog fonda jest da je zasnovan na principima šerijata.

U ovom slučaju to znači da on neće ulagati u društva koja direktno ili indirektno više od pet posto prihoda ostvaruju prodajom ili proizvodnjom alkohola, duhana, svinjskog mesa, oružja ili se bave zabavom (kockanje, filmovi, glazba ili hotelijerstvo).

…a rano su se sjetili. [yawn] Možda da otvore fond koji je u shortu prema zlatu. [lol]
Ja se ipak radije držim SPDR-ovog GLD-a nego tamo neke Ilirike.
Neka se samo drže nekretnina, to im bolje ide. [yawn]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Koleginice Ivana, presmiješni ste, tolika sila drukanja od vas dolaze , sjetimo se samo Janafa.
Kad ste i na 3600 govorili kako to ide gore. A vidi čuda Janaf na 2400kn.
Ja sam trejder i definitivno imam stop loss uvijek, tako da ti gubici koje spominjete vrijede za vas i vaš portfelj jer moj je u ovoj godini i dalje u plusu.

26.11.2010 - Dan D

da…po 505… od jdpl imam 100…ostalo mi je nesto neiskoristenog novca pa sam mislio ulozit u nesto drugo.. svidjela mi se ova kupovna cijena od 505 kn a prodajna 1000….nisam bas to shvatio…zar nije to malo prelako?? i kao sto vjerojatno vidite ja sam pocetnik….tako da oni malo iskusniji u ovom poslu izbace sarkazam i malo mi pojasne sve to….unaprijed vam hvala… :)))

da…po 505… od jdpl imam 100…ostalo mi je nesto neiskoristenog novca pa sam mislio ulozit u nesto drugo.. svidjela mi se ova kupovna cijena od 505 kn a prodajna 1000….nisam bas to shvatio…zar nije to malo prelako?? i kao sto vjerojatno vidite ja sam pocetnik….tako da oni malo iskusniji u ovom poslu izbace sarkazam i malo mi pojasne sve to….unaprijed vam hvala… :)))

Daleko ti je 50% ili 100% zavisi sa koje strane gledaš ali po 505 teško da će proći tako da te to ne treba mučiti previše.

who dares, wins

New Report

Close