i uletio u LVCV.A LVCV bi mi trebao donijeti 20 do 30% u tri mjeseca radi dividende od 15 kn i približavanju ulaska u redovno trgovanje.A 30% kvartalno je 700% u dvije godine.Ali kako će biti promašaja vjerujem u sigurnih
300%.Ali za to mi treba naći barem 20 Lavčevića.A uvijek se nađe ako se kopa.Naravno da se to može ostvariti sa manjim ulogom tj.od 20.000 EUR u dvije godine 80.000 EUR.
gospon Lopina.
– LVCV dobitnik dana u plusu +11.36% .
– gospon Lopina stvarno ne kužim što radite.
– jučer ste postavili jednu dionicu na kupnju 260kn.
– danas ste najvjerojatnije ovih pet dionica vi skinuli.
– ali tako se to ne radi, stvarno ste me zahebali na toj dionici.
– ovaj put ste uboli jednu i više nego dobru dinicu jer se ne radi o stečajevima već o jednoj profitabilnoj i dividendnoj firmi.
– a 20 firmi tipa Lavčević stvarno nema šanse pronaći na našoj burzi jer ih jednostavno niti nema toliko.
– i sada kog vraga će mi taj rast kada se toga nisam nakrcala.
– imate moju prodaju u prvih deset naloga po slobodno skinite ako vam se toliko sviđa.
– a niste se mogli ni vi nakrcati jer nekog prometa niti nije bilo.
– drugi put mi dojavite na p.p. pa ćete vidjeti kako se čuda dešavaju i dionica leti gore.
– ali prije toga se mora napraviti i dobra akumulacija, pa tek onda reklama.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Tebi Ivana ne treba sugovornik…ti ih sama izmišljaš.
– joj stvarno mi je žao da vam je PD dao mogućnost udijeljivanja samo 3 jedinice u 24 sata.
– a ja pišem preko 3 posta.
– nego vidim da dionice pretežno kupujete a nitko ne prodaje.
– te sam zbog toga odlučila da i sutra samo za vas moji dragi investitori organiziram još jednu akcijsku rasprodaju mojih dionica od 14 – 16 sati.
– o samim cijenama je još rano govoriti, ali biti će kao i uvijek i više nego povoljno.
– a usput ja kupujem i nekog drugog vraga.
– nešto sam zamislila, možda mi i upali tko će ga znati.
– I love this game.
Pozdrav !
i uletio u LVCV.A LVCV bi mi trebao donijeti 20 do 30% u tri mjeseca radi dividende od 15 kn i približavanju ulaska u redovno trgovanje.A 30% kvartalno je 700% u dvije godine.Ali kako će biti promašaja vjerujem u sigurnih
300%.Ali za to mi treba naći barem 20 Lavčevića.A uvijek se nađe ako se kopa.Naravno da se to može ostvariti sa manjim ulogom tj.od 20.000 EUR u dvije godine 80.000 EUR.
gospon Lopina.
– LVCV dobitnik dana u plusu +11.36% .
– gospon Lopina stvarno ne kužim što radite.
– jučer ste postavili jednu dionicu na kupnju 260kn.
– danas ste najvjerojatnije ovih pet dionica vi skinuli.
– ali tako se to ne radi, stvarno ste me zahebali na toj dionici.
– ovaj put ste uboli jednu i više nego dobru dinicu jer se ne radi o stečajevima već o jednoj profitabilnoj i dividendnoj firmi.
– a 20 firmi tipa Lavčević stvarno nema šanse pronaći na našoj burzi jer ih jednostavno niti nema toliko.
– i sada kog vraga će mi taj rast kada se toga nisam nakrcala.
– imate moju prodaju u prvih deset naloga po slobodno skinite ako vam se toliko sviđa.
– a niste se mogli ni vi nakrcati jer nekog prometa niti nije bilo.
– drugi put mi dojavite na p.p. pa ćete vidjeti kako se čuda dešavaju i dionica leti gore.
– ali prije toga se mora napraviti i dobra akumulacija, pa tek onda reklama.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ovakvo dizanje cijene LVCV nije moj rukopis.Jer kada u bedacima stavljam ovako male naloge uvijek ih dižem puno više radi sigurnog prolaza.A ozbiljni/veći/ nalozi na kupnji se nalaze niže.
Kako sam dekintiran ,a kako mi je ELPR imao očajno lošu kupnju cijelo moje blago je bilo na bidu u toj dionici.Istina nepotrebno jer je došao čistač.
A danas LVCV nije ni dolazio u obzir jer su se pojavili kamikaze na prodaji LCDS i danas bi Jako
bio u prednosti.
Dakle,LVCV je dobra firma za dugoročnog investitora,a za mene tu uvijek ima vremena za ulaz i nigdje mi se ne žuri.100 do 150 kom meni zadovoljava apetite.Ljeto je dugo i ja ću to relativno lako
skupiti.A vi veliki uvijek možete i rušiti ako želite kupiti.Pa danas se ovaj rast LVCV mogao zaustaviti
sa prodajom 6 kom na cijenu blizu 220.Mislim da je onih 86 kom na kupnji /ostatak od 100-14
kupljenih/od Ivane.
Potpuno ste me krivo shvatili kada sam rekao da u tri godine trebam 20 LVCV sa rastom od 30%.
Npr.ELPR sam trgovao kupnjom po 30 i prodavao po 60 i trejdao.To je bio prvi đir.
Nedavno sam odradio i drugi krug kupnjom od 15 do 25,ali sa malim ulazom i na 49 i imao prosječan ulaz od 24 i sa izlaskom na 36 /strah je vrag/_dobit preko 50%.
I sada ulaz na 40 sa planiranim izlazom na 60 do 80.I to je već treći krug u jednoj dionici.A ELPR je smeće od firme,sa lošim rukovdstvom koje kao sumanuto kupuje sve što se pojavi na prodaji.
A kada oni kupuju na desetke tisuća mogu i ja pokoju tisućicu..Bitno je skinuti 30% kvartalno u dobroj ili lošoj dionici.
A sada bi u ovoj žabokrećini od burze trebalo skinuti nekoliko zapostavljenih bisera,a koji bi trebali imati dobra izvješča i biti ugodno uznenađenje sa ostvarenim dobitima.I tu kopam.
@ Ivana7
Mislim da si gadno pogriješila s JDPL, kao i obično izašla s gubicima.
Ja ga vidim na 170 do kraja mjeseca, kao i HT u istom periodu.
Uz ovakvo strmopižđenje BDIa očekivati rast brodara nije realno očekivati.
Istina s obzirom na dugoročne TC ,a tako posluje JDPL,čak i ovaj pad ne bi trebao bitno pogoršati poslovne rezultate,ali ti rezultati već 6 kvartala za redom loši.
A HT je dionica fondova i za sada je on kamen temeljac.Fondovi mogu uvijek spustiti cijenu HT,ali za to i nemaju bitnog razloga jer dividenda od 25 kn je dostatna da opravda ovu cijenu.
A ti splićo se ponašaš kao pijetlić.Rušiš ili dižeš cijene,istina samo riječima.A Ivana to čak radi i sa
lovom,a nije baš ni da je mutava.
Tebi Ivana ne treba sugovornik…ti ih sama izmišljaš.
Ne znam što ju je jače puknulo, vrućina ili pad burze. U svakom slučaju nezgodna kombinacija.
Ali izvući će se ona.
– nešto sam zamislila, možda mi i upali tko će ga znati.
Sve na Urugvaj ?
Da li ste znali da cijena nominale SDA 300 kn, a dividenda isto ?
Da li ste znali da su banke počele otvarati pipu, a prvi na udaru u ovokavim vremenima su građevina i prehrana koji najučinkovitije dižu gospodarstvo, a razlog da Čačić bude u Vladi .
izvor bankmagazin;
NAPOKON RAST KREDITA PODUZEĆIMA
Krediti banaka poduzećima porasli su za 3,56 mlrd kuna u pet mjeseci ove godine. Rast od 3,8 posto veliki je korak u odnosu na lanjsko usporavanje
Ukupni krediti banaka krajem svibnja 2010. iznosili su 256,83 mlrd kuna, odnosno 4,4 mlrd kuna više negoli krajem prošle godine, pokazuje agregirano izvješće koje je objavila Hrvatska narodna banka.
Najviše su porasli krediti poduzećima, za 3,56 mlrd kuna u pet mjeseci 2010., i to prioritetno privatnim poduzećima gdje je zabilježen rast s 86,29 mlrd na 89,49 mlrd kuna. Ukupni krediti kompanijama, dakle uključujući i državna poduzeća, krajem svibnja iznose 98,25 mlrd kuna.
Sad je vidljiv konstantni rast za razliku od prošle godine kada su krediti poduzećima u istom razdoblju porasli samo za 1,13 mlrd kuna i pritom je njihov iznos dosta oscilirao iz mjeseca u mjesec.
U svakom slučaju rast zajmova poduzećima od 3,8 posto u pet mjeseci veliki je korak u usporedbi s lanjskim usporavanjem kreditiranja u Hrvatskoj, što je u privatnom sektoru (građani plus privatne kompanije) završilo čak s minusom oko 1 posto.
Možda bi se na prvi pogled moglo nagađati kako suradnja poslovnih banaka s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak daje rezultate značajno povećavajući kreditni portfelj. No, podaci iz agregiranog izvješća pokazuju da su krediti poduzećima početkom godine, prije starta projekta s HBOR-om, porasli za oko 2 milijarde kuna.
Da li ste znali i da je ivana7 sada zbunjenja i nije sigurna što radi ?
Da li ste znali da je jedan od največih svijetskih gurua iz USA, danas putem seebiz-a, najavio kataklizmu burze nakon što je prodao sve dionice i sada kao ivana7 čeka na bidu ??
Sada znate !
Privatizacija: Mirovinci će dokapitalizirati HPB?
http://seebiz.eu/hr/banke/privatizacija-mirovinci-ce-dokapitalizirati-hpb%3f,84386.html
Mislim da je kraj ili blizu kraj padanja ,nadam se boljim vremenima bar do godišnjih ovo je samo dokapitalizacija index a. Bar što se tiče dj i dax.Zato hrabro i mudro. [cool]
Ovo izgleda kao da nema best buya, samo lost buya.
Kada gledaš Crobex neznaš više koja tvtrka gore posluje.
Ovo izgleda kao da nema best buya, samo lost buya.
Kada gledaš Crobex neznaš više koja tvtrka gore posluje.
Cijenjeni kolega Baron,
slažem se s Vašom cijenjenom konstatacijom.
Imate li ipak koji prijedlog za kupnju? Možda i na nižim razinama?
Hvala
LP