Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niste mogli bolje napisati.
Na većini dionica ovo je neprirodan pad, sve bruje kako ide kataklizma,ja mislim da nema ništa od toga.
Od utorka bi mogao u shoping.

Nedostaje vam mašte,kreacije,optimizma,vjere kada možete biti u kešu kap Tigrus i Antiša.Ljudi
Bez poluge nema velike zarade,a sada je vrijeme za to,samo uz maksimalnu opreznost,ali ne i kukavičluk koje pokazujue Tigrus.

[/quote]

kolega Lopina,

vase znanje nije dostatno za razumijevanje mojih poteza.

pratite poteze kolegice Ivane7, naime kolegica je na vrijeme uocila da je jedino ispravno pratiti kretanja Brutalnog Kapitala.

Na većini dionica ovo je neprirodan pad, sve bruje kako ide kataklizma,ja mislim da nema ništa od toga.

kako izgleda prirodan pad neke dionice?

pratite poteze kolegice Ivane7, naime kolegica je na vrijeme uocila da je jedino ispravno pratiti kretanja Brutalnog Kapitala.

– teška su vremena, zbog toga moramo što više pomagati jedni druge, barem savjetima.
– gledati što manje drukati da ne potjeramo i ovo malo malih investitora što je ostalo.
– ja ih znam i previše koji ne da su bankrotirali, nego pogubili poveću lovu i više ih niti nema na burzi.

– a dosta vam je učiniti par glupih poteza i kod najboljih investitora dolazi do gubitka.
– evo sada znam da je gospon Loris stvareno jeftino prodavao Đakovštinu i rušio cijenu.
– nitko to nije napisao, ali sam 100% sigurna da su tu Đakovštinu kupovali gospda Tigrus i Splićo.
– a cijena poslije te rasprodaje još dolje.
– i kako će se sada hvaliti da su kupili Đakovštinu, malo nezgodno.

– a sada vam je u INGR-u također 100%, uletio Tigrus, ali na 26kn eto njega vani.
– i ja sam također bila na kupnji ingre, ali s velikim nalogom koji se nije realizirao, a nije se realizirao jer sam bila na kupnji i desetak drugih dionica te ne mogu sve pratiti.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Pogledaj Ingru, sve razine moraju biti protrgovane s odbijancima.

[/quote]

– prirodni pad dionice najbolje možete uočiti na Optimi.

– I love this game.
Pozdrav !

trebalo mu je keša da brani ingru

– pazite se na toj INGR-i.
– jer naš gospon Loris je najveći stručnjak za pronaći dionicu koja se muva oko stečaja.

– ja još nikada nisam napisala ništa na temi INGR-e.
– najbolje mi je kada pišu pa tko ovo prodaje na 50, 40, 30 …..
– evo ja sam vam prodavala na svim tim razinama.
– sada sam bila na kupnji, i da je prošla ja bih vam je opet prodavala na 25,50 ili 26kn.

– samo ne pogodim ni ja svaki put,
– ne tako davno sam ju kupovala po 30kn a prodavala one zadnje količine po 28kn, napravila gubitak i bila sretna što više nemam ingre.

– a zašto ulazim u takvu dionicu za koju smatram da je smeće ?????????
– samo da bi je nekoj većoj budali uvalila za 1-2kn skuplje.
– a zgodna je ta ingra jer je i više nego likvidna.
– samo i previše lipara, pa je puno bolje čekati da vas negdje pri dnu počisti koji veliki nalog.
– ako vas ne počisti nitkome ništa, niste kupili smeće i život ide dalje.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
9,81 metara u sekundi na kvadrat [lol]

who dares, wins

– prirodni pad dionice najbolje možete uočiti na Optimi.

– I love this game.
Pozdrav !

Nije ni Janaf puno bolji, iako je najbolja firma.
[rolleyes]

Sljedeći tjedan sam ponovno u lovu na blago. [wink]

[/quote]
9,81 metara u sekundi na kvadrat [lol]
[/quote]
baš sam to mislio odgovorit. [lol]
al mislim da prirodan ili neprirodan pad više ovisi o tome dal je tek želim kupit ili sam već kupio…

Najgori mi je ovaj neprirodni pad tj. kad sam već kupio [lol]

who dares, wins

baš sam to mislio odgovorit. [lol]
al mislim da prirodan ili neprirodan pad više ovisi o tome dal je tek želim kupit ili sam već kupio…

Neozbiljni ste!

Prirodan ili neprirodan.Kupovao sam desetak dana za desetak tisuća EUR , nisam žurija i nisam ništa kupio.Očekivao sam pad i bio strpljiv.Znaći da je to bio prirodan,očekivan pad i dočekao nisko a prije tri četiri dana nije išlo.
A od četvrtka lagano krcanje sa ponekim odbijancem.Ne interesira me crobex.On je prosjek.
Ne želim biti prosječan.I dok nešto ludo pada,nešto i raste.Nakon dugo vremena mi se na ekranu mješaju tamno zelena i tamno crvena boja.Za trejdere med i mliko.
-samo da ne nastupi mir i lagano umiranje

New Report

Close