Strani analitičari prog danas rast DJ. izvor OKO [cool]
Možda i nije neobično da se traderi nakon burne noći provedene u gradu pitaju gdje su putem izgubili sav novac u džepovima, no događaj iz prošle godine kada je pijani trader tijekom noći kupio 520 milijuna dolara vrijedne barele nafte ipak se izdvaja iz prosječnog dana na burzi robe, otkriva Daily Telegraph.
– evo same jedinice.
– ovi tehničari tu dođu samo nas natrpati jedinicama.
– nema vam na ovoj temi grafova tako da tu niti ne trebate dolaziti.
– ali i ja sam sada otišla na tehničku analizu, svima sam izdjelila jedinice.
– ja pišem istinu, a što se neki prepoznaju u toj istini ja im nisam kriva.
– I love this game.
Pozdrav !
evo ti 3 stotke…..ako te to toliko muci [smiley]
[/quote]
evo ja podijelio stotke svima na zadnje dvije stranice!
ja uvijek tako kad mi je dosadno
Strani analitičari prog danas rast DJ. izvor OKO [cool]
[lol]
They are always late….who? ………they
Kol. crom.pomozite im dajte im znanje, informacije, grafove na kraju ,,,,,,,nevaljate nemate pojma itd.
opet čast pojedincima. [undecid]
Informanka.
– u ovom tjednu sam uspjela napraviti fenomenalni minus od -2.44% .
– ali u ovoj godini još u jadnom plusu od +0.46% .
– a prije sam također pisala kako će se ovo ljeto sav plus istopiti.
– za sada 8 fondova ima bolji rad od mene.
– a sada da vidite kako je stanje stvarno jadno.
– svi ostali fondovi osim ovih osam koji radu bolje od mene je u minusima.
– ali tih 8 fondova radi na nekim drugim tržištima, zbog toga su i u plusu.
– prvi je mena +9.93%, a i ostali koji su u plusu su u sitnom plusu.
– OTP indeksni u minusu -5.63% , e sada ako vam je minus do tog indeksnog vaš rad je o.k. iako ste napravili minus u portfelju, jer ste bolji od indeksa, ali opet ne valja jer minus je minus.
– najzanimljiviji mi je AureusUS, i prije sam napisala kako se njega treba pratiti, radi u US, bili su neko vrijeme u plusu +30% , a vidi sada u minusu -2.02% .
– taj Aureus je zanimljiv zbog tržišta US na koje su prešli naši mirovinci, pametnjakovići s ovoga foruma jer tamo se zarađuje i kada burza raste i kada burza pada.
– a kako se zarađuje vidimo po tom Aureusu gdje rade stvarno stručnjaci i imaju moćne strojeve za TA, a kako rade ti strojevi možete lijepo vidjeti.
– šteta što naši mirovinci ne izlaze s tim podacima o zaradama odnosno gubitcima u US.
– ali zato nema onoga s ovog foruma koji je prešao na US tržište da nije zaradio.
– evo tu vam dukanja nema, ovo su zbilja točni i korisni podaci prema kojima možete usporediti i vaš rad.
– te vas lijepo i kulturno molim da mi ne dijelite jedinice za postove ovoga tipa.
– I love this game.
Pozdrav !
– ali u ovoj godini još u jadnom plusu od +0.46% .
Do ponedeljka?
nego,ivana,pitam te kao kraljicu ove teme:što će biti best buy kad sve krene gore?
– što će biti biti će, stvarno nemam neku potrebu za drukanjem.
– koliko je stanje jadno i žalosno napisala sam u prošlom postu.
– a za vas gospon Marijane, ako ste malo stariji, ozbiljni i slobodni investitor svakako je best buy naša premijerka, ali ne mislim na kupnju, mislim da ju osvojite vašim šarmom i znanjem o investicijama te sitnim poklončićima tipa broševi.
– a ako spadate u gey populaciju, ima i tu jedan premijer… malo sam se zanila, ne volim pisati o politici i političarima, ali oni su jedini uzrok da nam je tržište ovako jadno da jadnije ne može biti.
– i još su me ove godine na dividendama ogulili jednu i više nego dobru plaću, smradovi jedni.
– i misle se kako će nama investitorima uvaliti nove poreze jer mi imamo.
– a ja puste sate, tjedne, mjesece pručavam sve ovo, trgujem iz šupljeg u prazno.
– sretni smo kada zaradimo za burek.
– a pitam vas gdje su zarade za ovaj i više nego težak i naporan rad.
– gdje se rizikira sa osobnom lovom.
– gdje su tu zarade ?????????
– tko je ove godine zaradio pristojnu mjesećnu plaću od ovoga posla ???????
– ali barem nije svako zlo za zlo, puno toga sam naučila, učim i dalje.
– možda će jednog dana opet doći ona vremena za brutalne zarade.
– I love this game.
Pozdrav !
Do ponedeljka?
[/quote]
Ne volim kada ugrožavate moje interese.
Lopina konservative je danas 1,5% u plusu,ali samo virtualno.
Špekulativne kupnje od nekoliko komada mi napumpale portfelj.
Tisak napucan sa deset komada na 194_netko mu daje umijetno disanje.
Uletio i u SNHO na 145 a netko ga napuca na 159 sa tisuću kn u pet di dvanaest
Uletio i u VLDS na 12,60 i začudo ga diglo na 13,18.Super.
Otkud lova za nove kupovine.Pa pomelo me na KNZM.Hvala kupcu.
I evo me opet na 101% u dionicama.
Pa valjda je vrijeme da nastupi i pravo zelenilo ,a ne samo virtualno.
A kešoljupci bi se mogli početi vrtiti ako su u kešu.
Jer vikend je dug.Ameri su sposobni u toku vikenda napraviti takvu kampanju da može doći do promjene trenda.Oni su stalno u krizi, ili izlaze ili dublje ulaze,a sve u ovisnosti da li žele kupovati ili prodavati.
Zaista je svijet postao globalno selo.
A Lopina konservative ide svojim zvjezdanim stazama bez obzira što oni muljali.
Pisete svasta,kako kome odgovara…..
Burza pada,sigurno nije nikome ugodno.Osim Cromanu i nekima koji uvijek zaraduju,Cudi me da nisu takvi ljudi na Honolulu ili Durbanu a ne na poslovnim forumima ( i to po 24 sata dnevno i tako svaki dan ).To svima govori da tu nesto smrdi………
Nasa burzaje jako pala ali na malim volumenima,Izgleda da se ceka da se pokupi jos dionica od ovih par malih brokeraja,fondova koji su propali ili propadaju.
Velikim fondovima i bankama je jasno da imaju jako dobre dionice i da su momentalno jako jeftine.Doci ce dani,mjseci,godine kad ce samo ici gore.Kada?
Mozda vec od kraja godine.Doci ce opet fondovi rizicnog kapitala i pokupovati sve u par dana,To treba doci 5,6 fondova i to malih iz Svedske,Austrije,,,,
Ja imam dionice i cekam,mogu cekati godinu,2,3 nije problem.Prodavat mogu i strateskim preuzimateljima firmi,Do toga ce doci takoder kad udemo u EU.A tada se do uduplava puta 2,3!!!!!
Ameri padaju,traze neko novo dno.Ok mozda je to SP 1010,950, ali sigurno da ce zavrsiti godinu preko 1250.Jako puno novaca je ulozeno u oporavak da ne bi funkcioniralo.Nema sanse za dvostruko dno.Nikada.
Sad ce poceti izlaziti samo pozitivne vijesti.Kod nas;
1.Uskoro 100% vrijeme kad ulazimo u EU
2.Sezona ce opet doneti drzavi,pojedincima dobre pare
3.Do novih izbora nije ostalo puno i HDZ mora pridobiti ljude
Tako da se nadam da ce svi normalni ljudi konacno moci imati bolje dane,
Tastatura mi nema c,s….sorry
Nadam se da opet moderator ovo nece izbrisati.