Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A da ni je stečaj za Ingru ipak malo preteška riječ?

who dares, wins

pa nije napisao da je stečaj pokrenut nego da je na pragu…. nego kako bi ti nazvao ingrine enormne teškoće u poslovanju s opasnošću prestanka vraćanja kredita (koji iznose blizu 800 milja kuna)? [cry]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Nisam baš pretjerano upućen u njihovu bilancu ali koja je tamo ekipa nešto ne vjerujem u stečaj.
Ili će im Stipe biti stečajni upravitelj…

who dares, wins

kriza+dugovi=nelikvidnost
nelikvidnost=blokada računa
blokada računa=…….. upištite sami

Realno moguće.Ne vjerujem,ali ne bih se kladio.
Gornji scenario prijeti nizu firmi u Hrvatskoj.Nažalost.Tko preživi biti će jači.

– a TA lijepo kaže probili smo 1.924 i sada ronimo ka 1.880, sve potpore su probijene.
– i koga vraga sada dižete cijene na kupnji.
– postavite se nisko, jer svi tehničari vam sada moraju jako jeftino prodati.
– sada kod tih investitora idu tvz. stop loss nalozi.

– evo kako vidite dragi moji investitori mi zaronili i dublje.
– sada se javljaju i neke druge formacije.
– nadam se kako sam bar netkom ušedjela nešto love.

– ali !!!!!!!!!

– na blogu se više neće objavljivati ewt analize grobija (do daljnjeg).
– analize će dobivati jedino suradnici autorice bloga.

– I love this game.
Pozdrav !

ivke se raspisala danas? sto ce reć????? dokup i samo dokup ,to je prava strategija…stamparija love 24 sata radi …… [yawn]

– a raspisali se i vi na mnogim temama.
– samo vaše pisanje iritira većinu na forumu, i s potpunim pravom vam dijele jedinice, jedino ja na ovoj temi svima pa tako i vama popravljam te jedinice ali niste zaslužili.
– potsjećate me na onoga Barona koji je moj najveći prijatelj s cca 150 nickova, što taj sve nije pisao i evo nema ga bankrotirao.
– evo i vi ste mjesecima drukali da bi na koncu kupili DLKV na kome ste opet popušili lovu.
– ne znam zbog čega vam sve to treba.

– a to što pišete za mene,
– nemam štampariju love, ali neke dionice ako se uhvati na bezobrazno niskim cijenama je i više nego dobro investiranje.
– i morate kužiti kako vaših 20 – 30.000kn jako malo znači na ovoj ili bilo kojoj drugoj burzi.
– još dugo vremena vi morate skupljati bočice da bi bilo ozbiljni investitor.
– a dotle nastavite i dalje pisato gluposti po forumu.

– I love this game.
Pozdrav !

Čuvajte se Ivane.Ona je jučer kupovala.I onda će vas ošišati kada počme rast.

– evo dva dana se nism bavila burzom.
– padajući noževi me ne zanimaju, a ima i nekih drugih stvari koje su zanimljivije od burze.
– a imam još uvijek i dosta dionica, kod ovakvog pada je nemoguće izići iz dosta dionica.
– a imam i keša za možebitne akcije.
– i svima savjetujem da imaju keša barem 20% portfelja ako se dogodi veliki potop.

– I love this game.
Pozdrav !

I evo me opet ful u dionicama_95%

Potrošio sve rezerve kešovine_VLDS,VERN,LVCV,KNZM i zeru ELPR,ljubavi moja.
Napravio jedan đir u SNHO_skinija 6% u ovaj tužan dan
A Lopina najkonzervative stoji kao stina, jer kako se mojim blagom uglavnom trgule u 13 h/bedaci/, vremenski samo jedan trenutak i danas to nije palo.Nije se trgovalo.A kako sam kupovao ove gore navedene dionice na dnu ili barem blizu dna praktički sam spušio samo
proviziju.Izvrno.
A kako je pao ADRIS koji dugujem /pao 5%/,a I HT dugujem jedan paket tako da se mogu pohvaliti.
I na današnji dan u pozitivi.Vjerovali ili ne,istina?
Sutra ako ne bude odbijanca,nego nastavi zabijanac bi moglo biti ajmo majko.Moji nelikvidni biseri rastu ali i
padaju u trokoraku,ali sa zadrškom.

kak se danas osjecas?
skrguces li?

ja nemam niti jednu dionicu nakon sto je zavrsio odbijanac na crobex 1950…

Informanka.

– evo već neko vrijeme ne pišem kako mi stoji portfelj, ali danas i jučer je zbilja zanimljivo pa ću napisati.

– jučer minus u portfelju -1.82%, i više nego dobro jer je crobex zaronio -2.47%.
– a danas nisam mogla vjerovati, portfelj u plusu od nevjerovatnih +1.59% dok je crobex ponovno zaronio -1.08% .

– evo tu najbolje vidite ako taj crobex tako roni da to ne znači da i vaš portfelj mora toliko roniti.
– ali na žalost to je prosjek, nekim investitorima portfelj sigurno pada i puno više nego crobex.
– samo danas ništa nije sigurno.
– jer ja sam imala sreću da su fondovi branili 3 moje glavne investicije plus nelikvidne kojima se niti ne trguje.
– još uvijek su ovo smiješno mali prometi i doslovno svaka dionica s jako malom lovom može ići dosta dolje ili gore.

– I love this game.
Pozdrav !

ivke se raspisala danas? sto ce reć????? dokup i samo dokup ,to je prava strategija…stamparija love 24 sata radi …… [yawn]

– a raspisali se i vi na mnogim temama.
– samo vaše pisanje iritira većinu na forumu, i s potpunim pravom vam dijele jedinice, jedino ja na ovoj temi svima pa tako i vama popravljam te jedinice ali niste zaslužili.
– potsjećate me na onoga Barona koji je moj najveći prijatelj s cca 150 nickova, što taj sve nije pisao i evo nema ga bankrotirao.
– evo i vi ste mjesecima drukali da bi na koncu kupili DLKV na kome ste opet popušili lovu.
– ne znam zbog čega vam sve to treba.

– a to što pišete za mene,
– nemam štampariju love, ali neke dionice ako se uhvati na bezobrazno niskim cijenama je i više nego dobro investiranje.
– i morate kužiti kako vaših 20 – 30.000kn jako malo znači na ovoj ili bilo kojoj drugoj burzi.
– još dugo vremena vi morate skupljati bočice da bi bilo ozbiljni investitor.
– a dotle nastavite i dalje pisato gluposti po forumu.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ja ti popravljam ocjene ….dlkv odee jos na 323.xx , 467 bureka zarada….idemo dalje …cekamo nize

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Moj omiljeni dvojac gospoda Loris i Antiša, ili OPTE i Đakovština.

– pratim te dvije dionice iako ih nemam u portfelju.
– gospon Antiša je jučer uspio s 150kn podići Optimu skoro 7%.
– ali danas navalili prodavaći i Antiša to nije mogao obraniti te je OPTE pala -6.94% .
– evo savjet za gospon Antišu, nema puno toga do 40kn pa vam se zbilja čudim zašto to ne počistite dok ima tako jeftinog.

– a gospon Loris je još lukaviji,
– pustio je on jučer da mu Đakovština dobro padne s smiješnim prometom.
– ali ju je zato danas digao skoro do blokade +9.94% .
– eto vidite kako jedan pravi investitor nadokupljuje kad je nešto zbilja i više nego jeftino.
– ali gospon Loris je nanjušio još jedan biser koji bi mogao u stečaj INGR. te se već mjesecima krca tom dionicom.
– logika je i više nego jasna, ako je to nekima bilo zanimljivo na 60.000kn što ju on ne bi kupovao na 50, 40, 30kn i svaki put smanjivao ulaz, odnosno prosjećnu cijenu dionice.

– I love this game.
Pozdrav !

kak se danas osjecas?
skrguces li?

ja nemam niti jednu dionicu nakon sto je zavrsio odbijanac na crobex 1950…

gospon Tigrus.

– zbog čega takav stil pisanja, pa postajete sve sličniji gospodinu Inventeru.
– zbog čega zahebavate gospon Lopinu.

– a evo kako je danas prošao portfelj gospodina Lopine.

– VLDS -2.60%
– VERN +9.45%
– LVCV +2.43%
– KNZM +3.00%
– ELPR +0.03%

– jedna dionica pala, jedna oko nule, a 3 u lijepom plusu.

– i još važnije je u kojim je dionicama, jer sve imaju potencijal rasta.
– evo od tih dionica imam i ja jednu o kojoj niti nisam pisala.
– normalno da je to nelikvidna i dividenda.
– već par mjeseci pokušavam skupiti koju ozbiljniju količinu i ne ide zbog trgovanja u 13.00 .
– nekad nemam love za te gluposti, većinom me preskoće u 13.00 , ali ponekad i ja tu uhvatim ponešto.
– ali ta dionica ima stvarno lijepe mogućnosti rasta u jednim normalnim vremenima, a sada ju je stvarno jako teško uhvatiti na ovim cijenama, i za tu dionicu planiram rast, a već sam 2 puta u zadnjih godinu dana tu ušla i izšla s ljepim plusom, samo je nelikvidna i ne mogu se skupiti neke količine na ovim smiješnim cijenama.
– i normalno nisam vam napisala i koja je to dionica da me ne optužite zbog drukanja, ali oni pametniji će odmah kužiti o kojoj je dionici riječ.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close