Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana7 , Vi ste jedna draga, srčana i duhovita djevojka, ali nedaj Bože, da Vam netko stane na žulj.
To su danas moderne mlade žene, menađerice, a ja ih zovem odmilja – ZVIJERI- jer jednu takvu
imam kod kuće…Imam i sina / 17 / koji je , ,možda u pristupanju poslu sličniji Vašim shvaćanjima.
Slučajte , što, je izveo na razrednom putovanju u Budimpeštu.
Dala sam mu eure , i forinte , da ima, jer smo čuli da neki dućani još uvijek naplaćuju u forintama.
Kako su autobusom stali pred nekim velikim trgovačkim centrom, njegove prijateljice i prijatelji
nisu imalu forinte , a samo forintama se moglo plaćati.
On im napravio konverziju na cesti , zamijenio forinte u eure i pri tome ih je prevario za 30,00 Eura.
Kako veli, nije namjerno, samo je zaokruživao na manje kad je vraćao i tako je zaradio …..
Ako to još jedanput napravi, ozbiljno ću ga kazniti. ..On to smatra dobrim poslovnim potezom…

Ako ova moja zvijer ne položi ispite- isto ću je nalemati…jer mora raditi…

Ivana7,samo polako …. pred Vama je cijeli svijet….. sve će biti u redu s dionicama.

[thumbsup]

Pouka iz svega toga je: da je dečko talentiran za Forex.

who dares, wins

Verdi, pusti Forex, to je ono što su ljudi popušili na ulaganju tj. dali novac da ga pametni multipliciraju?..Nek ide na arhitekturu, da bude faca ko Horvatinčić…prodao je sve stanove , još nije
ni počeo graditi..ili pravo, da ima svoj ured i na savjetima mlati lovu..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne treba mu arhitektura, nek se radije bavi politikom kao Pašalić pa može graditi naselja od više desetaka milijuna € bez da uloži i jednu kunu vlastitog novca [thumbsup]

Joj , Ivana7 ..pa smirite se malo, nemojte biti tako histerični…

– joj stalno me vučete za jezik pa da vam i odgovorim.

– evo nešto jako poučno i za gospon Cromana koji je bio zgrožen gubitcima gospođe miami te joj je ponudio pomoć.

– evo tu ću vam pokušati objasniti jedu psihoanalizu investitorice iz ove krizne države.

– gospođa miami.
– kćer ili sin joj se nisu uspjeli upisati na prijemnom za apotekare.
– e sada se buni zašto je mala kvota, zašto fakultet nije velik i novi.
– imamo mi i više nego lijepe fakultete, upišite ih na ekonomiju u Splitu, fakultet je bolji i ljepši od bilo koga hotela, i nekog vraga će tamo naučiti ako žele učiti.
– a zašto traže za te apotekare fakultet nikad mi nije bilo jasno jer njihov rad je potpuno isti kao i u bilo kojoj trafici a tamo može i s osnovnom školom.

– ali gospođa miami bi željela svakako za te apotekare.
– zašto ???????????
– jer je to porodični biznis u kojem se i više nego dobro zarađuje.
– žale se na državu i sporo plaćanje tih recepata i male marže.
– a ne spominju razne kremice na kojima deru cijenom da boli glava, a to ne ide na recepte.
– i stvarno im teško, vidim tu se ide na ljetovanje zimovanje, ima se i nekretnina.

– a ima se i onog viška novca koji ide u dionice.
– samo ne može se sada na sve strane pa se je na dionicama uspio ostvariti samo značajni minus.
– ali tako je i kod amera i kod njih ta populacija doktori apotekari ostvaruje u 90% slučajeva samo gubitke, jer misle da su pametni za sve ali praksa pokazuje da nisu, to su podaci iz stručne literature, ništa nisam izmislila.

– i sada se gospođa miami žali, teško joj, zemlja u krizi.

– a sada i vama jedno pitanje gospon Croman,
– možete li vi zaraditi u vaša Švedska tako puno kao gospođa miami ?????????
– i onda se buni što ne dijele dividende JNAF, u ATPL bi smijenila uparavu, svugdje vidi lopovluk.
– a ja jedino u tim apotekama vidim najveći lopovluk.
– kolike su vam marže na tim kremicama gospođo miami, i koliki je promet te robe koja ne ide na recepte.
– i ova vlada da je pametna, što nažalost nije bi vam opalila još 50% veće poreze i smanjila marže za recepte.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ivana7 ?

Curo moja…Croman je isto ucio puno toga na fakultetu,ali fakultetu zivota.
Dug je taj fakultet ,vise od 50 godina studija. I ono sto sam se ja naucio je ..da neki imaju dar govora i puno i lijepo pricaju.Ali puno i lijepo ne znaci uvjek i dobro..ni za mene ni za ostale.

Koliko dobro ja imam va svedskoj,well kako je einstein kazao "to je relativno".
Mogu kazat da mi nista ne fali,bogat sam.Nisam miljarder ali ne bi tio to ni biti.

Bogat sam na drugi nacin ca mnogi ljudi danas vise ne cijene.Novce je dobro imat ali prave prijatelje i ljubav bliznih…to nista ne nadmasi.

tako nastavljaj pisati ivana7,za to imas dara ( a ti kazes da imas i para?)ne moze biti bolje?
znaci skoro ista situacija kao moja
[proud]

i luve this virtual game…is it tru..who cares…if some luve you
[lol] [thumbsup] [cool]

Verdi, pusti Forex, to je ono što su ljudi popušili na ulaganju tj. dali novac da ga pametni multipliciraju?..Nek ide na arhitekturu, da bude faca ko Horvatinčić…prodao je sve stanove , još nije

Arhitektura je teška i ako hoćeš poslije raditi sam skupa. A vidite da mu veslanje sa devizama ide. Ja znam jednog uglednog arhitekta koji za takve stvari (dionice) plaća brokera. Dobro isplati mu se to ali zašto bi plaćao nešto što naučiš sam vrlo brzo.
Moj moto je bolje raditi novac na Forexu sa polugom nego negdje drugdje sa pajserom ili ne daj Bože štangom. [lol] Ovo zadnje dvoje je čak i kažnjivo.

who dares, wins

BTW Horvantinčić koliko ja znam ni je arhitekt već ugostitelj i štošta još što se ne iznosi u javnosti bez dokaza.

who dares, wins

Iz izlaganja ovdje prisutnih došli smo do malog sukoba generacija… dio nas, koji smo nešto u životu
stekli. štitimo svoj način investiranja a dio investitora , koji imaju svoje nove ideje oko sticanja novaca tj. zarade i mnogo teoretskog znanja brane svoj način zarade.
Oni ne slušaju nas, a ni mi njih..jer njihovu strastvenu borbu za sticanjem kapitala
na brz način doživljavamo kao nezrelu i površnu.
Isto je i sa dionicama….Mlađi bi rezove, preokrete, dinamiku, burne valove…a mi možda malo
lakše i dugoročnije prinose…..bez akrobacija….
Trenutno gubimo svi… a tko će se prvi izvući ..ostaje da vidimo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Gubimo svi jer smo u teškom državnom korumpiranom socijalizmu koji nema ni glave ni repa već se vrti u krug. Tko nas vodi ili nas je vodio i daleko smo dogurali.

who dares, wins

živio!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovo je dobro..uistinu..kad kapital pretvaraš u prijatelje poznanike i rodbinu:))))

dok popušiš sve na burzi i ostaneš ko crkveni miš ..možeš se tješiti da si duhovno bogat…jer duh u tebi još uvijek živi punim plućima

Hesus – Croman nam se zaljubio u Ivanu.

Ali Croman, pa nečeš mi valjda valjat spike oni bez škole su najpametniji , imaju životnu školu, to sam davno čuo od nekih koji nisu ni osnovnu završili [bye] [bye]

Još jedan put ponavljam za sve limitirane iz matematickih podrucja

Lopina je napisao da crobex pao 2,5 puta

To znaci da je crobex sa 5000 pao na 5000 -(2,5 *5000) i da sada iznosi -7500 bodova

Vidite da je to nemoguce

Crobex je pa0 cca 0,65 puta ili je pao 65 %

umanjite vrijednost 5400 za 65 % i dobit cete cca 1900 bodova

Pa ne moze pasti za vise od 100 % svoje vrijednosti, jer bi tada vrijednost crobexa pocinjala sa negativnim predznakom

Delux…Nije cudo da ide kao ide sa hrvatskom…i njezinom ekonomijom.

Losa matematika i korupcija = resultat moze bit samo jedno .. katastrofa

[cool]
[/quote]
Uz to postoji još jedan problem…
Ljudi su zatvoreni i ne zele prihvatiti nesto novo, ne zele prihvatiti da drugi mogu biti bolji od njih..
Pa vidis i sam koliko tebe napadaju na forumu..
Boje te se, jer nemaju znanje, a znaju da ga ti imaš ..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close