Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znamo da se ivana fokusira na janaf i ht, ali zar za to treba toliko znanje ?
Gdje je bit HT osim iz šupljega u prazno, pa dividenda i ispočetka u krug ?

Gdje to piše u knjizi ? Ja vidim da ivana samo kritizira bez konstruktivnih i jasnih prijedloga, sve joj je smeće, a oni koji je ne podrže na ovoj njenoj stranici su neznalice ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

vidjet ćemo hoće li proboj biti i na kraju dana, no to opet ništa ne znači jer se sutra predviđa zelenilo

– evo baš gledam kroz prozor.
– sunce prži, a napokon vam je i more malo toplo te se možete i kupati, i što je dobro još nema gužvi od turista, a to će opet dobro pripomoći našem proračunu i dizanju kredita.
– ali da se vratim na zelenilo, nema ga, sve posušilo.
– ali kod intenzivnog zalijevanja ili dokupa, kako to rade gospoda Antiša i Loris na nekim dionicama ćemo moći vidjeti i neko zelenilo.

– I love this game.
Pozdrav !

@ Ivana

Janaf ne vrijedi ni pola ove cijene koja je na burzi.
Ima casha ali ima i vlasnika koji je spreman za 100 mil eura kupiti nesto sto vrijedi 20 mil eura.

HT stagnira.

Nebih volio biti u tvojoj kozi.
A sta ces.. ima svakakvih…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kolegice ivana ja mislim da šoping počinje danas u 3.15h ccc

Gdje to piše u knjizi ? Ja vidim da ivana samo kritizira bez konstruktivnih i jasnih prijedloga, sve joj je smeće, a oni koji je ne podrže na ovoj njenoj stranici su neznalice ?

gospon Loris.

– pa kada sam ja vas kritizirala ????????????
– ja sam vama uvijek bila najveća podrška da kupite što više dionica Đakovštine.
– i još sam vam objašnjavala kako s financijskim polugama možete imati još više Đakovštine.
– hebiga ja nemam tih dionica Đakovštine, ali vama sam uvijek željela što veću zaradu na toj i više nego dobroj investiciji.

– I love this game.
Pozdrav !

Društvo sjetitese 5 mj. prošle godine promet je bio cca 2mil kuna i bilo je na burzi 8 do 15 dionica,svi su mi se smijali kad sam ulazio, za cca 3 mjeseca bio sam u plusu 40posto,gledajući današnje stanje veči su prometi i više je dionica,nikog ne nagovaram ali sam optimista pozdrav. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

@ Ivana

Janaf ne vrijedi ni pola ove cijene koja je na burzi.
Ima casha ali ima i vlasnika koji je spreman za 100 mil eura kupiti nesto sto vrijedi 20 mil eura.

HT stagnira.

Nebih volio biti u tvojoj kozi.
A sta ces.. ima svakakvih…

– hvala na objašnjenju.
– nema vas dugo na ovoj temi pa vam je možda promaklo kako više i ne drukam na tim dionicama.
– jer za neke investicije zbilja i nije potrebno nikakvo drukanje.
– a na nekim dionicama se može izgubiti u jako kratkom vremenskom periodu i preko 50%.

– sada sam u fazi što jeftinje kupnje nekih dionica na što manjim cijenama.
– ali slabo mi ide, možda su to dobre dionice pa neće da mi ih jeftino uvale,
– a više je nego dosadno pa tu piskaram da ubijem vrijeme.
– kako u tim dionicama mislim ući u top10 biti će mi potrebno cijelo ljeto za dokup.
– znači love imam, i samo kupujem i kupujem i malo se zahebavam na ovoj i više nego zanimljivoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

– ma je li vi ovo ozbiljno ili se zahebavate ?????????
– a vidim kako zajedno sa gospodinom inventerom odlazite na teme likvidnijih dionica i pišete i više nego stručne tekstove.

– i što ono pišete za obveznice Optime, da ih otkupljuju po nominali jer su zakonom na to obvezni.
– e pa onda što ne kupite sve te obveznice po 59kn imate ih preko 2M i prodate ih po 100kn kad ste tako pametni.

Vidim da špijunirate mene i Invertera kako drukamo na pad ATPL, sram vas bilo.
Ako je ATPL suđeno da raste ili pada odradit će ona to i bez mene….

Ako vas baš zanima to za obveznice OPTE pročitajte revizorski izvještaj i opasku uprave Optime.
Iako obveznice dospijevaju 2014g zbog te mogućnosti su svrstane u kratkoročne obveze.

Pošto ste vi jedan skroman investitor mogu vam ih toplo preporučiti…

P.S.

Pogledajte na OPTE topicu kojim sam se metodama počeo služiti da bi kupio još malo ovoga blaga od dionice, ali ništa ne pali… [wink]

TA.

– evo vidite kako je TA i više nego zanimljiva.
– evo sada smo opet preko 1.924 , a to je jako dobra vijest, jer sada idemo na potporu 1.924 , pa zatim idemo na sma20 1.961 , a to nam daje otvoreni put na crobex 1.970 kada će se svi tehničari koji su vam upravo prodali dionice krenuti u ludu kupnju dionica.
– vidite i sami kako je sve i više nego relativno i s ovim prometom uzbudljivo da uzbudljivije ne može biti.
– znači ulažite u znamnje i proučavajte TA, i ne vjerujte onome što vam drugi pišu.

– I love this game.
Pozdrav !

Stanje u RH

molio bih ivanu za komentar jasnih situacija u zemlji ;
RH Vlada izgubila je svaku ideju, cilj i definiciju opstanka zemlje.
Potpuno smo pali pod ovisnost i ucijene banaka kao i susjednih zemalja. Banke hebu nas i Šukera, onda on kroz porez nas dodatno, a susjedni nam uzimaju i/ili uništavaju što im se sviđa. a narano da bi mi jednog dana to mogli raditi drugima ili što već ?
Ne razmijem po ivani koja dionica valja ili bolje rečeno kako rješiti problem svih bankovnih ovrha u RH kao i plaćanja poreza u vremenima kada je država totalno obezvrijedila svu kapitalnuz imovinu i poslovno okruženje svih u domovini ?
Tko god je sada dužan bankama ili poreznoj cca 100 kn mora prodati svoj kapital za 10 ili 15 kuna i izgubiti 10 ili 15 puta više imovine ( pa i dionica ) da banci ili državi vrati dug, a isti ti su doveli svakog pojednica ovdje to te situacije. Drugim rječima banke i porezna su svoja potraživanja povećala za 10 do 15 puta istoga duga .
PA OVO JE NAJVEĆA PLJAČKA 21 st.
Što knjiga kaže na ovo, Ivana ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pogledajte na OPTE topicu kojim sam se metodama počeo služiti da bi kupio još malo ovoga blaga od dionice, ali ništa ne pali… [wink]

– ako ne ide na Optimi probajte pripomoći gospon Lorisu na Đakovštini, to je još veće blago, a malo će te i rizik disperzirati.

– I love this game.
Pozdrav !

Antiša, jedno jednostavno matematičko pitanje.
Zamislimo da je cijena nafte u jednom momentu bila 100 USD,a za 6 mjeseci joj je cijena pala 60%.
Koliko je puta cijena nafte pala ?

Evo da pojednostavnimo zbog računanja neka joj cijena padne 75%.

100 X 0.25= 25 USD

Cijena nafte je pala za tri četvrtine. 3/4 =0.25

Vrijednost za koju treba rasti je obrnuto proporcionalna onoj za koju je pala.
Matematički jedini ispravan način izražavanja.
[/quote]
Ček malo, cijena padne 3/4…da bi se vratila na staru cijenu treba rasti obrnuto proprcionalno koliko je pala… misliš 4/3 rasta? ili?

New Report

Close