Ne vjeruj Danajcima ni kada darove donose.
Ne vjeruj Grcima ni kada im ECB otkupljuje obveznice.
Ivana ne prepoznajem te.A gdje je oštar i britki jezik.Na ove stranice dolazimo radi tvoga britkog
pera.Janaf je pao,ali što više padne više će i skočiti.
Skočit će kada bude dijelio dividendu. Pipeline bez dividende je rijetkost.
Glavu gore i ne glumiti Majku Tereziju.
Provokacija je tvoj način.I budi dosljedna.
Ja pokoji put nastojim provocirati,ali sam preopčenit tako da često nema odgovora.
Ja analiziram dionice,a ti si više od toga.
Ti si psihoanalitičar,koji nalazi slabe karakterne crte i to spontano.
To je tvoj dar i njeguj ga.
Ni Branimir Johnny Stulic ovo ne bi bolje napisao. U stvari Stulicu je trebalo dosta stimulativnih sredstava da dode do ove razine inspiracije.
Trebaš se držati analize dionica jer ti to zbilja ide. S ljudima pak ,moram primjetiti kolko me god antipatisali zbog brutalne iskrenosti, ozbiljno štekaš.
Trebaš se držati analize dionica jer ti to zbilja ide. S ljudima pak ,moram primjetiti kolko me god antipatisali zbog brutalne iskrenosti, ozbiljno štekaš.
[/quote]
Ne postoji brutalna iskrenost.
Samo iskrenost i laž.Ja sam iskren dok pišem,a neiskren sam kada šutim, jer tada imam neke tajne planove.I kada najveći dio plana realiziram /kupim dionicu koja mi je na piku/,a to su najčešče one koje nitko neće,a naročito ne tehničari jer se tim dionicama rijetko trguje, objavim da sam
to kupio i zašto.I u tom trenutku imate šanse da uđete jeftino,a često to kasnije bude i jeftinije,
ali najčešće se dobro zaradi kao na ELPR.Svi mi koji smo ulazili na ELPR u velikom padu sa 50 na 15
smo već izašli sa velikim zaradama.Nitko ispod 40%,a u ovo doba je to kec na desetku.
A sada slijedi drugi krug.Ulaz na 30 d0 50 a izlazak kako bude.I kunu iznad 50 je vrlo dobro.
Ivana priča o kupnji dionica kada izlaze oni koji moraju.
Iskoristi sam priliku na DKVS/mislio sam da nisu ovoliki kriminalci i falsifikatori izvješća,ta izvješća su
bila brutalna laž/i na ELPR kada su izlazili oni koji moraju zbog naloga Hanfe.BZJK sam ulazio na 120 do 110 i kako izgleda za sada sačuvao novce.
I ELPR i BZJK od ulaze u redovno poslovanje.Dakle,nisam totalno blokiran.
I sada čekam slijedeću priliku,a biti će ih.I dočekat ću nisko,ne triba vam misliti.
@lopina
Za ELPR ‘poznam’ (nikad dovoljno) situaciju još 199x godine. Tada sam kupio ELPR pod povoljnim uvjetima. I prodao po 300-400 kn.
Pročitao sam članke koje je pisao lopina i vidio da čovjek govori istinu.Tada sam kupio nekih 3xx kom, tada su ga neki ismijavali, a bili su u krivu.
Bravo lopina !
Pitanje svih pitanja:A što je to nisko.
Crobex na 5.000 dionica na ATH s tim da taj ATH nije balon,kao što su bili INGR,VDKT,HDEL,DLKV i sl.
Crobex u međuvremenu skliznuo 2,5 puta ,a dionica recimo deset puta a na ATH nije bila preskupa
kao npr.DKVS/knjigovodstveno/ ili ELPR isto knjigovodstveno.Stvarno sam Bog zna.Rizik posla su
falsificirana izvješća.
A takvih još ima i takve dionice imaju cijenu analognu crobeksu od 500 i niže.I tu leže najveće
prilike.
Važna napomena:Obavezno analizirati bilancu i utvrditi da firmi ne prijeti stečaj,jer ako je pala i
dvadeset puta i to može biti premalo jer to ide na zero/0/.
evo da ti odgovorim…..tko si ti meni u zivotu da ja tebi polazem racune o svojim transakcijama…???????
– ne se živcirati, širimo mir i prijateljstvo.
– i malo pažljivije pročiteajte tekst pa mi citirajte gdje sam ja to pisala o vama.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
nema zivciranja….jos jednom: moja bilanca je samo moja stvar
Pitanje svih pitanja:A što je to nisko.
Crobex na 5.000 dionica na ATH s tim da taj ATH nije balon,kao što su bili INGR,VDKT,HDEL,DLKV i sl.
Crobex u međuvremenu skliznuo 2,5 puta ,a dionica recimo deset puta a na ATH nije bila preskupa
kao npr.DKVS/knjigovodstveno/ ili ELPR isto knjigovodstveno.Stvarno sam Bog zna.Rizik posla su
falsificirana izvješća.
A takvih još ima i takve dionice imaju cijenu analognu crobeksu od 500 i niže.I tu leže najveće
prilike.
Važna napomena:Obavezno analizirati bilancu i utvrditi da firmi ne prijeti stečaj,jer ako je pala i
dvadeset puta i to može biti premalo jer to ide na zero/0/.
nemoj se ljutit ali napisao si gomilu gluposti
Kako to mislis da je crobex pao 2,5 puta?
Pa kada bi jedan put pao bio bi na nuli..
1x crobex = 100 % crobexa…dakle kada bi to sada palo za 1 puta, vrijednost bi bila nula!
Delux, ne bih htio cjepidlačiti jer imate i dosta afirmativnih posova,ali
5000/2,5= 2000.Možete Vi prevoditi kako hoćete ali lopina je u pravu.Čovjek je dokazao više puta da je
izvrstan matematičar.
Pozdrav
Ne može ništa pasti više od svoje vrijednosti.
Ako je Crobex bio 5000 bodova pad od 2,5 puta bi značio da je pao za 12 500 bodova, tj na -7500 bodova.
Najzahvalnije je računati u postocima pa reći Crobex je pao 60%.
Ne može ništa pasti više od svoje vrijednosti.
Ako je Crobex bio 5000 bodova pad od 2,5 puta bi značio da je pao za 12 500 bodova, tj na -7500 bodova.
Najzahvalnije je računati u postocima pa reći Crobex je pao 60%.
crobex je miks cijena
Da li ste kada čuli da je nešto pojeftinilo dva ili tri puta?Ja jesam.A vi?
Ali ne treba se oko ovoga prepucavati.Bitno je da smo shvatili bit.
Ok.60% pada je ispravno.
A vi tražite dionicu koja je pala deset puta ili 90%,a za to nema bitnog razloga u poslovanju pa ćete
zaraditi dva ili tri puta na ulog ili 100 ili 200 ili 300%.A onaj koji kupi ima šanse da na tome debelo zaradi.A to sadašnje vrijeme niskih cijena pojedinih dionica omogučava.
A vi tražite dionicu koja je pala deset puta ili 90%,a za to nema bitnog razloga u poslovanju pa ćete
zaraditi dva ili tri puta na ulog ili 100 ili 200 ili 300%.A onaj koji kupi ima šanse da na tome debelo zaradi.A to sadašnje vrijeme niskih cijena pojedinih dionica omogučava.
Tražim dionicu koja je pala na desetinu vrijetnosti i treba rasti deset puta da bi došla na početnu vrijednost. Mislim da je dosta ove rasprave ionako svi znamo o čemu je riječ a i znamo to prepoznati kad vidimo na porfelju.
Pratim tvoju i Ivaninu raspravu već duže vrijeme i uočio sam jedan lapsus:
-Ivana kupuje samo skupe dionice tj. firme koje su skupe zato što uspjevaju jeftino nabaviti/proizvesti poizvod ili uslugu a prodati skupo.
Samim radi kontra poslovne politike svojih investicija.
– ti kupuješ jeftino nesretnike koji se baš ne snalaze u tržišnoj džungli u nadi da će i oni naći put prema isplativom poslovnom modelu.
S obzirom da je Crobex ispod 2000 bodova,cijene dionica više/manje odražavaju poslovanje ne mogu nikako podržati Ivaninu teoriju ulaganja u dobre firme.
Ovo je sada idealna prilika da se napravi porfelj rizičnih firmi, te za 3-4 godine pobere vrhnje.
Ako se pazi na tajming ulaza, koriste prilike rasprodaja s velikim diskontima za par godina se na taj način može zaraditi pravo bogatstvo.