Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ti ivka od starog forumasa stotka

bez naslova.

– po ocijenama vidim kako vam je pun kufer mog pisanja.
– ali stvari na burzi su takve kakve jesu i ja tu zbilja nitkome ne mogu pomoći.
– činjenica je kako velika većina lovu gubi.
– dugoročni prave minuse.
– onima u kešu ženski dio obitelji dobro olakšava tu keš poziciju.
– velika većina trejdera gubi novce, pogledajmo samo gospon Splita.
– a ovi rijetki koji nešto i zarade, tipa gospon Tigrus, se odmah i pohvale kada zarade par stotina kuna.
– ali na žalost velika većina vas, ne izvještava kada trejda s minusom np. gospon Inventar.
– kada se ostvari neka jeftina kupnja pa potom rast dionice, odmah vas se 20 javi kako je to upravo bila vaša kupnja.
– a trgovanje burze svedeno na minimum, i tako će sigurno biti cijelo ljeto.

– evo već sam pisala o tome, pa ću i ponoviti, više ne postoji moj stručni stožer za financijska ulaganja.
– većinom su bili trejderi pa su odustali od ove burze te sada trguju devizima, a znam pouzdano kako to isto radi većina koja kuži TA.
– jer da se zaradi imalo ozbiljniji novac treba dnevno trejdati s barem 200.000kn, taj novac nikako nije problem koliko je problem nelikvidnost burze, jer jeftino je jako teško toliko toga nakupovati u jednoj dionici, a nemoguća misija iz toga izići s nekim plusom.
– zbog toga, možda ste primjetili gospon Tigrus, predstavnik brutalnog kapitala pri sitnim odbijencima mora ulaziti u barem 5 dionica.

– I love this game.
Pozdrav !

evo da ti odgovorim…..tko si ti meni u zivotu da ja tebi polazem racune o svojim transakcijama…??????? i koji su iznosi [undecid], usa… all in- all out nije problem nikome , obzirom na promete [cool] btw ,meni je k/p 3$+3$ =" 6$" trošak trejda fixno, bez obzira na cifru…..ostalo zakljuci sama….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

meni je k/p 3$+3$ =" 6$" trošak trejda fixno, bez obzira na cifru…..ostalo zakljuci sama….

Ako može pitanje – preko kojeg brokera trguješ na američkom tržištu i kakva su iskustva.
Odgovor može i na PM da ne spamamo temu.

13.00

– stvarno sam se žurila da dođem doma prije 13.00 zbog one blesave trgovine nelikvidih.
– bilo je par prilika.
– napišem ja nalog, 10sek prije 13.00 ga i vidim na ekranu.
– i u 13.00 3 naloga ispred mene koji su par sekundi poslije toga bili i pobrisani.

– a sada vam ne trebam pisati kako sam prošla na onima gdje sam nalog napisala 2 minute prije 13.000 .
– o ovome fenomenu sam dosta pisala, mislim da je to najjasnije gospon Lopini jer on pretežno trguje tim dionicama u 13.00 .
– otprilike mi uspije cca 30% tih kupnji ili prodaja.
– ne znam zašto se tim dionicama ne može trgovati barem 2 sata slobodne trgovine.
– ovako te povoljne kupnje mogu uhvatiti jedino brokeri koji imaju direktnu vezu s ZSE i daju naloge desetinku sekunde prije 13.00.
– a najveći gubitnici su prodavači tih dionica.

– a koliki je promet ne vidim uopće razlog zašto se rad burze ne skrati na 2 sata dnevno.
– jer ovo postaje i više nego dosadno.

– I love this game.
Pozdrav !

..e svaka ti čast ivana7 na ovom postu o tome i ja čitavo vrime trubim ovakvo trgovanje sa nelikvidušama jednostavno nema smisla..ja imam volje da kupujem takve dionice ali dok je ovakav način trgovanja svečano obećavam da neću ni jednu transakciju više obaviti..pa nek se pitaju zašto nema likvidnosti..

evo da ti odgovorim…..tko si ti meni u zivotu da ja tebi polazem racune o svojim transakcijama…???????

– ne se živcirati, širimo mir i prijateljstvo.
– i malo pažljivije pročiteajte tekst pa mi citirajte gdje sam ja to pisala o vama.

– I love this game.
Pozdrav !

pocela je nervoza svi znamo da radi nesigurne situacije u zemlji crobex klizi polako ,ali sigurno na 1600 bodova

sta sada prodat ostatak dionica ili gledat svjesno kako svaki dan padaju, a padace jos puno puno samo je tesko prihvatit.

..e svaka ti čast ivana7 na ovom postu o tome i ja čitavo vrime trubim ovakvo trgovanje sa nelikvidušama jednostavno nema smisla..ja imam volje da kupujem takve dionice ali dok je ovakav način trgovanja svečano obećavam da neću ni jednu transakciju više obaviti..pa nek se pitaju zašto nema likvidnosti..

Nemoj kao onaj iz Niša otkinuti onu stvar za dišpet ženi.A ona pobigla sa drugim.
Jučer sam i ja lovija nelikvidne i izgorija.
Ne odustajem… pjeva Đibo.

evo da ti odgovorim…..tko si ti meni u zivotu da ja tebi polazem racune o svojim transakcijama…???????

– i malo pažljivije pročiteajte tekst pa mi citirajte gdje sam ja to pisala o vama.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ne vjeruj Danajcima ni kada darove donose.
Ivana ne prepoznajem te.A gdje je oštar i britki jezik.Na ove stranice dolazimo radi tvoga britkog
pera.Janaf je pao,ali što više padne više će i skočiti.
Glavu gore i ne glumiti Majku Tereziju.
Provokacija je tvoj način.I budi dosljedna.
Ja pokoji put nastojim provocirati,ali sam preopčenit tako da često nema odgovora.
Ja analiziram dionice,a ti si više od toga.
Ti si psihoanalitičar,koji nalazi slabe karakterne crte i to spontano.
To je tvoj dar i njeguj ga.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ne vjeruj Danajcima ni kada darove donose.
Ivana ne prepoznajem te.A gdje je oštar i britki jezik.Na ove stranice dolazimo radi tvoga britkog
pera.Janaf je pao,ali što više padne više će i skočiti.
Glavu gore i ne glumiti Majku Tereziju.
Provokacija je tvoj način.I budi dosljedna.
Ja pokoji put nastojim provocirati,ali sam preopčenit tako da često nema odgovora.
Ja analiziram dionice,a ti si više od toga.
Ti si psihoanalitičar,koji nalazi slabe karakterne crte i to spontano.
To je tvoj dar i njeguj ga.
[/quote]
lopina kralju [smiley]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pera.

– to više stvarno nema smisla.
– mnogi mali su pogubili novce i s onim što im je preostalo sada su prešli u neke druge igrice.
– ova burza postaje i više nego dosadna, nelikvidna i mjesto na kojem je zbilja teško zaraditi neku lovicu.

– ali veliki igrači su tu, oni se sada igraju.
– vidite i sami kako neke dionice ne mogu pasti.
– a kada krene iskrcaj nekoh fondova na nekim dionicama nema da će dionica ići gore.

– sada se možete igrati na sitnim odbijencima i hvatati zaradu za burek.
– ali prava zarada leži u nekoj budućnosti, kada ?????? nemam pojma.
– uglavnom i večeras pokušavam tražiti takve dionice.
– ima ih, ali o tome nitko ne želi pisati pa neću ni ja.

– I love this game.
Pozdrav !

Janaf je pao,ali što više padne više će i skočiti.

JNAF.

– evo dosta dugo ne drukam na toj dionici jer zbilja nije ni potrebno.
– a trenutno su mi i neke druge dionice u fokusu ulaganja.

– ali zanimljivo, na jednoj temi me spominju da sam ga kupovala po 3.600kn.
– a bilo je pisanja kako će to čekati na na 2.000kn, ali to je zbilja jako važno, da je na nekim cijenama i više nego zanimljiva dionica.
– ali kada je krenuo odbijenac već smo imali izvješća onih koji su ga čekali na 2.000kn da su ga kupili na 2.500kn, možda i jesu, iako su tu bile najčešće moje kupnje, ali nema veze, to su ionako forumske igrice.

– nego ono što je važno a nitko nije napisao.
– na 2.550kn AZ OMF je kupio 87 dionica jnafa.
– trenutno taj mirovinac čeka na 2.400kn s 350 dionica.
– a prije dan dva se je javljao na kupnji s 50 dionica na 2.550kn.
– ali tu imamo i prodavača SLPF, već mjesecima nije prodao niti jednu dionicu ali čeka na 3.200 – 3.300kn s 700 dionica, i još ima na većim cijenama cca 300 dionica ili ukupno 1.000 dionica.
– a ukupno na prodaji imamo 1.359 dionica.
– e sada da mi je znati što te budaletine iz slpf žele postići s tom virtualnom prodajom.
– male im plaće, 3% imovine godišnje fonda slpf, pa im teško skinuti te naloge na koje su već 3 mjeseca zaboravili i da postoje.

– ali do izvješća za 2Q mislim da se neće ništa na toj dionici događati.
– ali sve sam vam napisala, tu su 2 fonda koja određuju smijer cijene JNAF-a.
– a mi mali ako uhvatimo nešto između njih to bi bilo to.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close