Ne znam da li je netko već napisao ili ne. Znate što su odgovorili dečki (brokeri) u Londonu na pitanje svojih kolega tko toliko INE kupuje na Lodri?
CRAZY CROATIAN PEOPLE [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Ja se malo nakrcao PKMI, imam osječaj da bi mogla lijepo potegnuti taj tjedan.Na PTKM se ćeka info s skupštine, a onda IMHO up,a DDJM bi mogo iznenaditi na početku 2007.FNVC nemam, al će poljeteti.Pozdrav.
TNPL sam po drugi put prodao sa minornim minusom, u nju defintivno ne ulažem više.
[smiley3]
Ak se prati Flokija i Fimo i ima strpljenja, prinos je pravi.
Pozdrav.
Kako ste uspjeli prodati TNPL sa minusom kolega ?
Pa zar se ne vidi iz aviona da PBZ dokupljuje ?
A kad završi onda će lupati po prodaji, kaj ne. To tak ide. ( na 5000 ): [smiley2]
A kad završi onda će lupati po prodaji, kaj ne. To tak ide. ( na 5000 ): [smiley2]
Pitanje je, kad će završiti.Minus mi je 3% s provizijom.PKMI bi trebao to kompenzirati već sutra, a sretno svima u TNPL, jednom će sigurnom dogurati do5000.
[smiley2]
znanac:
”
”
.
Pitanje je, kad će završiti.Minus mi je 3% s provizijom.PKMI bi trebao to kompenzirati već sutra, a sretno svima u TNPL, jednom će sigurnom dogurati do5000.
[smiley2]
Jel mi možeš objasniti po kojoj logici vidiš PKMI kao takvu priliku? Ako se ne varam trenutno je na 3 BV [smiley9][smiley9][smiley9]
BV 2,3, dobit povećana za 40%, prihodi 35,7%, Floki sa ekipom je unutra.Firma je kvalitetna, konstantni rast poslovanja, likvidnost se popravlja.Šta ćeš više, ulaz na 2000 je više nego OK, pravo trgovanje tek predstoji a prodaja se diže svaki dan.Aures neće izlaziti ispod minimalno 3000 kn.Na Vaš link imaš više detajla,meni svi fakti govore, da se radi o ziceru.Pozdrav.[smiley2]
Evo linka, koji radi..[smiley2]
Stvarno su argumenti strašni, ali ja sam izgleda slijep kod zdravih očiju. Ništa od gore navedenog ne opravdava rast cijene
Stvarno su argumenti strašni, ali ja sam izgleda slijep kod zdravih očiju. Ništa od gore navedenog ne opravdava rast cijene
Možda ne za vas, al za nas koji smo kupovali u petak, ti argumenti su bili dovoljni.Vidjećemo gdje će cijena bit za pet dana.[smiley1]
Kako ste uspjeli prodati TNPL sa minusom kolega ? Pa zar se ne vidi iz aviona da PBZ dokupljuje ? A kad završi onda će lupati po prodaji, kaj ne. To tak ide. ( na 5000 ): [smiley2]
PBZ skrbnicki, ne PBZ Invest – tocno?
Apsolutno točno kolega asd, ali iza PBZ skrbničkog stoji netko ko bi mogao pojesti PBZ Invest ):
Neki bi se našalili ali točno rekli: Kako god okreneš !!! ( mislim kolega plavi )