Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo za pofuka TA za TEP.

hvala najljepsa
…evo sve je spremno ….
[/quote]

– čestitam vam jer ste odlično izvršili zadani zadatak.
– nadam se kako je ona jedna dionica bila vaša.
– nemojte se sada nervirati što je vaša dionica najviše pala, ipak je glavni uzrok ova velika kriza.
– ali sutra stvarno imate neviđene mogućnosti astronomskog dizanja cijene.
– nikako nemojte pretjerivati, dosta je jedna dionica.
– ali sutra vrlo lako možemo vidjeti vašu dionicu ili investiciju u nevjerovatnom plucu od cca 150% .
– taj neviđeni rast mediji jednostavno moraju zabilježiti.
– a tek vaša sreća zbog velikog rasta dionice.

– samo tu ima i jedna sitnica, spomenula sam to u prethodnom postu o TEP-u, urok.
– morate znati kako će vam Splićo sutra svakako željti uvaliti svoje dinice,
– a ako se to dogodi tada cijela stvar pada u vodu, jer je upravo taj Splićo i glavni urok na vašoj investiciji.
– zbog toga budite jako pažljivi sutra u 13.00 sati, jer brzopletost nigdje ne vodi.

– I love this game.
Pozdrav !

@ivana

zar on ima dionice????????????

Samo za pofuka TA za TEP.

hvala najljepsa
…evo sve je spremno ….
[/quote]

– čestitam vam jer ste odlično izvršili zadani zadatak.
– nadam se kako je ona jedna dionica bila vaša.
– nemojte se sada nervirati što je vaša dionica najviše pala, ipak je glavni uzrok ova velika kriza.
– ali sutra stvarno imate neviđene mogućnosti astronomskog dizanja cijene.
– nikako nemojte pretjerivati, dosta je jedna dionica.
– ali sutra vrlo lako možemo vidjeti vašu dionicu ili investiciju u nevjerovatnom plucu od cca 150% .
– taj neviđeni rast mediji jednostavno moraju zabilježiti.
– a tek vaša sreća zbog velikog rasta dionice.

– samo tu ima i jedna sitnica, spomenula sam to u prethodnom postu o TEP-u, urok.
– a ako se to dogodi tada cijela stvar pada u vodu, jer je upravo taj Splićo i glavni urok na vašoj investiciji.
– zbog toga budite jako pažljivi sutra u 13.00 sati, jer brzopletost nigdje ne vodi.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
pa do 13.00 h se necu ni zbuditi
pofuk

@pofuk,
kume ništa ne brini sad će svijetsko prvenstvo pa ćeš se izvaditi na repkama već u kvalifikacijama.
Kako stvari stoje ni meni ne bi bilo loše da se preorjentiram. Koliko je koeficijent sad odmah na Brazil?
Van Gal je rekao da Argentinci ne će, a drugi nema tko.

who dares, wins

Brazil mislim da je nešto preko 6

Tigruse NISTE u pravu kad kažete da je sjena svakim danom bila dulj …
Sjena drugog dana je bila manja.

– evo jučer sam na ovoj temi nešto napisala o tehnikoj analizi.
– i jave se dva tehničara,
– i odmah komentiraju jedan drugoga kako jedan od njih griješi.
– eto to su vam neke osnove TA, 2 tehničara i 2 različita pogleda na istu stvar.
– da ih je 10, a jedan graf, također bi imali 10 različitih smjerova budućeg kretanja toga grafa.
– jedino gospon Croman zbilja nikada nije pogriješio kada nam je objašnjavao kako je burza u zadnjih deset dana pala ili rasla, ali on je jedan od rijetkih koji to i može pogoditi.

– i jena mala molba, nemojte ih krcati jedinicama.
– ipak su oni gosti na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

Ne izgleda loše. Tko je šatro favorit?

who dares, wins

@pofuk
,
kume ništa ne brini sad će svijetsko prvenstvo pa ćeš se izvaditi na repkama već u kvalifikacijama.
Kako stvari stoje ni meni ne bi bilo loše da se preorjentiram. Koliko je koeficijent sad odmah na Brazil?
Van Gal je rekao da Argentinci ne će, a drugi nema tko.

pa ja nemrem vise svoj šlic naći a kamoli neki zicer
pofuk

Okrenulo se? Hebi ga… onda te bar ženske slijeću.

who dares, wins

….. Brokeri ….nemojte se zabuniti kad prebacujete siću s jednog računa na drugi………da Vam
se sića ne izgubi…!

– tu na ovoj temi vam sigurno ne pišu brokeri.
– i da ste više navraćali na ovu temu tada sigurno ne bi ulagali u propale građevince.
– pratim po temama, drukanje vam ide sve bolje i bolje.

– vidim kako jako loše radite na burzi.
– ali na ovoj temi ćemo pomoći i vama, slobodno pitajte što vam nije jasno i kako se treba ulagati.
– jer na ovoj temi drukanje je svedeno na minimum.
– barem se tu piše o naboljim i najprofitabiljnijim investicijama na ZSE.
– i još dajemo dva tipa portfelja lopina agressivo i moj konzervativni da konzervativniji ne može biti.
– a nas tu još nadopunjuju Rocky5, rijetko napiše za dionicu, ali još nikada nije pogriješio, pa gospon Plavi, da ih sve ne nabrajam.
– a tek gospon pofuk s svojim zicerima.

– budite i vi na strani pobjednika, pobijedite burzu.

– I love this game.
Pozdrav !

Ne izgleda loše. Tko je šatro favorit?

Mislim da je Španjolska no.1
A zatim Brazil, pa malo iza Argentina i zemlja proleterska

– a nas tu još nadopunjuju Rocky5, rijetko napiše za dionicu, ali još nikada nije pogriješio, pa gospon Plavi, da ih sve ne nabrajam.

Nemoj, nemoj, umisliti ću se [embarass]

Evo jedan inozemni tip, dugo nisam ništa stavio: PBR
Moguće da kratkoročno klizne dolje, tko zna, možda čak i do 25-26$ ako tržište nastavi tonuti (sad je oko 35$) ali dugoročno djeluje prilično perspektivno (osim ako ne bude frka oko dokapitalizacije od 25 milijardi $, da, 25.000.000.000 $)

A što se domaćih dionica tiče, ja ih i dalje ne diram ni štapom, za sada je dobro ispalo.

New Report

Close