FMPS ako izlazi ZABA invest odlična prilika.Ali ne treba žuriti.Još 450.000 kom?Prisilan izlaz fondova?
ELPR_veliki današnji promet je vjerovatno prisilan izlaz fondova,sutra vjerovatno nastavak?
Ubiše nas fondovi sa nelikvidušama:HGspot,OPTE,DKVS,FMPS,ELPR.
A ima još dionica iz kojih fondovi moraju izaći.Koje su slijedeće?
Pa gdje sada uz ovakvu nelikvidnost.Isisavaju i zadnju lovu sa tržišta akcijskim prodajama nelikvidnog portfelja.Pritisnula Hanfa?Ali to je i šansa za jeftinu kupnju.
Normalno da pored takve ponude keša nemam.Ipak sa pažljivim odabirom bedaka možemo
relativno jeftino dokupiti i to naročito u trenutku rasprodaje.
Da je jučer ELPR imao i jednu transakciju u slijedeći ponedjeljak bi u redovno trgovanje.Promet u jednom danu cca 800.000 kn.Da ali BV je 457 kn.A zadnja cijena 49 kn.
e moj lopina,
kupi ti ELPR pa čekaj da dođe na ovaj tvoj BV… Pa ta je firma u raspadu već godinama. Znaš li koji su sukobi bili, znaš li kako funkcioniraju? Ne pratim ih zadnje vrijeme jer oni su mrtvi bili već i prije krize… Ali sritno ti ako već voliš rulet [bye]
e moj lopina,
kupi ti ELPR pa čekaj da dođe na ovaj tvoj BV… Pa ta je firma u raspadu već godinama. Znaš li koji su sukobi bili, znaš li kako funkcioniraju? Ne pratim ih zadnje vrijeme jer oni su mrtvi bili već i prije krize… Ali sritno ti ako već voliš rulet [bye]
Ulix , to što napisa se odnosi na svih 5 nabrojanih ….
Informanka.
– prekjučer minus -0.46%, jučer strašan plus +0.01%, a i danas će mi izgleda portfelj biti u plusu.
– jučer sam nešto prodavala.
– a i danas sam vam ne prodavala, darivala, skuplila nešto keša za 13.00 i nisam bila najbrži prst.
– stvarno koja je budala postavila takavu vrst trgovanja na burzi.
– i onda isključila komp.
– a sada imam keša ali nemam ideje.
– pa malo gledam kladionicu.
– ipak su tamo veća uzbuđenja.
– te se mislim koliko love da stavim na Dinamo.
– ali ja se zbilja dobro ne kužim u taj nogomet, ali me ide na kladionici, samo sam već dva puta zaredom izgubila, te više ni na tom području nisam sigurna.
– pa me zanima kada već nemam što gledati na burzi hoće li taj Dinamo zgaziti Hajduka.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– evo prođe i ovaj dosadni burzovni dan.
– danas u plusu +0.48% , a crobex u minusu -0.25% .
– ali što mi vrijedi taj plus kada će to sutra sigurno ići u minus, i tako je doslovno cijela ova godina bez nekog bitnog pomaka.
– evo prodala sam vam pred kraj još nešto dionica, keš mi se povećava, ali sam i dalje pretežno u dionicama.
– i zašto mi dajete jedinice, pa ja vas barem uveseljavam na burzi,
– jeftino vam prodajem dionice.
– koliko sam vam samo ponudila jeftinih dionica jnafa pa niste ništa htjeli kupiti.
– a sada je gotovo, nema više, predomislila sam se.
– I love this game.
Pozdrav !
e moj lopina,
… Pa ta je firma u raspadu već godinama.
dragi gospon ulix.
– svaka firma u koju gospon lopina ulaže je godinama u raspadu.
– ali ga cijenim zbog stila ulaganja.
– nekad i pogodi.
– i zbog toga mi je zbilja drago da na ovoj temi i piše.
– evo do neki dan nisam ni znala za tu dionicu FMPS ,
– najčešće niti ne obraćam pažnju na ta smeća od dionica.
– ali tu je gospon lopina da nam ukaže i na ta egzotična ulaganja.
– zbog tog cijenite raznolikosti ulaganja na našoj burzi,
– jer svima nam je isti cilj, zaraditi.
– I love this game.
Pozdrav !
– te se mislim koliko love da stavim na Dinamo.
– ali ja se zbilja dobro ne kužim u taj nogomet, ali me ide na kladionici, samo sam već dva puta zaredom izgubila, te više ni na tom području nisam sigurna.
– pa me zanima kada već nemam što gledati na burzi hoće li taj Dinamo zgaziti Hajduka.
– na moju sreću nisam stavila puno love.
– normalno izgubila sam,
– e sada sam već u gubitičkoj seriji, malo ću morati ohladiti i zaboraviti na kladionicu.
– najčešće igram jedan ili maksimalno 2 para s dobrim tečajevima i pogađam.
– imam i jako dobrog mentora s ovoga foruma, ali i on je trenutno na hlađenju.
– a stvarno je lijepo kad me ide i kada se lova gomila.
– prošli mjesec sam puno toga pogodila i bila u plusu 25.000kn .
– od tog sam iznosa uplatila 10.000kn u 2 investicijska fonda, a ostalo potrošila, većinom onako bezvezno neka se troši kad se ima.
– i ovaj mjesec mi je lijepo krenulo, i trošila sam te novce kao da nema sutra, jer sam se nadala svakodnevnom dobitku.
– trebam 2.000kn, uložim 2.000kn i dobijem 2.000kn, jednostavno da jednostavnioje ne može biti.
– kad izgubim malo dignem ulog i opet je tu dobitak.
– ali sada mi je ostalo od tih pustih dobitaka svega 400kn .
– nema veze jer je zbilja bilo lijepo dok je trajalo.
– I love this game.
Pozdrav !
Što raditi na burzi ?????????????????
– e to me pitaju po kafićima, a i na p.p.
– trenutno stvarno nemam ideje, ni za burzu ni za kladionu.
– a ni na ovoj temi više niti nema drukera,
– imate li koju ideju ???????????????????’
– pa pišite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
– I love this game.
Pozdrav !
a što ja radim na burzi ?????????????????????
– dnevno ju pratim cca 2 sata, ali i to je previše.
– uvijek imam neke naloge na prodaji i kupnji.
– i svaki dan našto prođe, sitne transakcije pa je to cca 2-10 transakcija.
– ali imam neki osjećaj kako je sve to nekakav rad koji se može predočiti iz šupljeg u prazno.
– a trgujem najčešće zbog dosade na ovoj burzi.
– evo ovih dana sam prodala, ali sve sitne količine, ina i lkpc s malim plusom par postotaka, atpl sitan minus, auhr malo sam i toga imala uletile mi dvije jeftine kupnje pa sada prodala po dobroj cijeni, ali ni tu nije neka zarada, pa ingra s malim minusom, podravka s nulom i sve u tom stilu.
– a kupovala sam isto tako manje količine, ht, ali toga već imam previše, pa atgr a on di dolje ni gore, ernt, ali ni tu ne ide najbolje, jedino što sam pogodila je jeftina kupnja tnpl sada kada su ga prodavali indeksni jer više nije u crobexu, ali opet ne želim to kapitalizirati.
– eto sve u svemu bez nekog financijskog pomaka.
– I love this game.
Pozdrav !
Što raditi na burzi ?????????????????
– e to me pitaju po kafićima, a i na p.p.
– trenutno stvarno nemam ideje, ni za burzu ni za kladionu.
– a ni na ovoj temi više niti nema drukera,
– imate li koju ideju ???????????????????’
– pa pišite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
– I love this game.
Pozdrav !
Stavi
Northern Iowa pobjeđuje Michigan State
Kentucky pobjeđuje Cornell
Washington pobjeđuje West Virginu
Neka ti Knox da još nekoliko parova iz Španjolske lige
a što ja radim na burzi ?????????????????????
– dnevno ju pratim cca 2 sata, ali i to je previše.
– uvijek imam neke naloge na prodaji i kupnji.
– i svaki dan našto prođe, sitne transakcije pa je to cca 2-10 transakcija.
– ali imam neki osjećaj kako je sve to nekakav rad koji se može predočiti iz šupljeg u prazno.
– a trgujem najčešće zbog dosade na ovoj burzi.
– evo ovih dana sam prodala, ali sve sitne količine, ina i lkpc s malim plusom par postotaka, atpl sitan minus, auhr malo sam i toga imala uletile mi dvije jeftine kupnje pa sada prodala po dobroj cijeni, ali ni tu nije neka zarada, pa ingra s malim minusom, podravka s nulom i sve u tom stilu.
– a kupovala sam isto tako manje količine, ht, ali toga već imam previše, pa atgr a on di dolje ni gore, ernt, ali ni tu ne ide najbolje, jedino što sam pogodila je jeftina kupnja tnpl sada kada su ga prodavali indeksni jer više nije u crobexu, ali opet ne želim to kapitalizirati.
– eto sve u svemu bez nekog financijskog pomaka.
– I love this game.
Pozdrav !
Ima li pomaka u drugim područijima ?
Nije sve u burzi i dionicama.
e moj lopina,
S obzirom da je Miha tamo siguran sam da je jako zanimljivo i zabavno