Elvare mogu ti reći da sam najviše sumanjao na tebe i malog zeku jer ste Vi poznati day-traderi.
Čestitam.
Znanac na formumu moj novac pišu kako je Arena skoro prodana, obzirom da si ti dosta upućen u informacije o toj dionici, što ti misliš o tome.
Pozdrav
To me podsjeća na trudnoću Danijele kad su Graši rekli da je Danijela trudna onda je on izjavio: OPET !!! [smiley2]
kolega znanac, što će biti sa zdenkom?!
Kolega znanac je već davno izašao, onda kad je ostalima govorio da kupuju [smiley5]
Danas sam potrošila i zadnje novčiće od plive.
– danas iako sam se dosta nakupovala INE, kad sam vidila onaj silni promet nisam mogla odoliti kupiti još dosta ine, mislim da će to još dosta rasti do kraja godine, do sad sam uvijek dobro pogađala, inaće se ne razumijem u analize.
– nemojte mi pisati protiv gospodina znanca, ja ga slijedim sa ulaganjima i njegovi savjeti su mi uvijek dobrodošli, kad sam vidila da je kupio MMTZ nisam ni trena razmišljala, kupila sam par tih dionica,dosta su skupe, a i naš indijanac je hvali, možda i bute nešto od tog ulaganja iako nemam pojma što je to MMTZ.
– i tako sam se danas dosta istrošila na burzi.
– sad ako budem što kupovala morati ću se dirati u moje devizne rezerve ili u novac namijenjen kocki.
– napravila sam novi portfelj od tridesetak dionica, nisam uspila kupiti sve koje sam zamislila.
– može li savijet što prodati, mislim kupovati još ine i 4-5 dionica koje nisam uspjela kupiti.
Pozdrav !
dx: ” kolega znanac, što će biti sa zdenkom?! ” haha.krš i lom.bit će plača kolega
Tsunami kolega,tsunami[smiley10]