Ovim putem dajem javnu ponudu ekipi koja odrađuje po nekoliko stotina posto godišnje dobiti uplatit ću mu (joj) na tekući račun 10 000 kn ( slovima deset tisuća kuna) a da mi ta osoba zagarantira pišljivu zaradu od 30 % godišnje idućih 30 godina. Na kraju obračunskog razdoblja isplaćujem dodatnih 20% od dobiti.
Ostvarim ti ja 30% godišnje uz uvjet da je nagrada 1/3 tvog dobitka i da nema pisane garancije.
Ovim putem dajem javnu ponudu ekipi koja odrađuje po nekoliko stotina posto godišnje dobiti uplatit ću mu (joj) na tekući račun 10 000 kn ( slovima deset tisuća kuna) a da mi ta osoba zagarantira pišljivu zaradu od 30 % godišnje idućih 30 godina. Na kraju obračunskog razdoblja isplaćujem dodatnih 20% od dobiti.
nažalost samo jedna stvar raste u tuđoj ruci
[/quote]
Vidim zlatni si na virtualnoj burzi bili ti možda upravljao mojim novcima?
– točno vam piše gospon tigrus.
– ja te njegove trgovine zapišem na papirić da ga kasnije mogu zahebavati.– u prošlom ciklusu je zaradio cca 5-10%, kako koja dionica.
– a sada je propustio zaraditi na ulazu cca 5%.– ali nema straha za gospon tigrusa,
– već će on nekako zaraditi za burek.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
vidite kako ja znam tko zna znanje.
[proud]
bitno bi bilo naglasiti da je "tigrus" zaradio 10 % u padajucem trendu.
PS. kolegica zapisuje moje transakcije zbog toga sto mi jos uvijek nije oprostila dvije nove frizurice na LKPC kad je bila na 1800kn.
iako ne kuzim zasto, pa dame vole ici kod frizera…
[undecid]
[/quote]
[/quote]
kolega, budimo realni, ako netko zaraduje 200-300% godinsje nece se zezati sa 10000kn koje mu Vi povjerite.
bili ti možda upravljao mojim novcima?
i ja bi dao nekome da upravlja i za manje od 30% ali taj se tu nebu javio … to je bila poanta
Nema potrebe hvaliti se rezultatom. Na burzi kao i u sportu rezultat govori sam za sebe. Ako je kolega Tigrus tako siguran u svoje sposobnosti i ako bez problema radi 150% godišnje onda ne mora sam sebe prezentirati jer ćemo za par godina ionako svi znati za njega. S takvim prinosom mu neće dugo trebat da i Todorića prestigne. Samo naprijed [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
kolega, budimo realni, ako netko zaraduje 200-300% godinsje nece se zezati sa 10000kn koje mu Vi povjerite.
[/quote]
U krajnjem slučaju ne mora se zezati sa mojom lovom ima ljudi koji mogu i koji su spremni uplatiti puno više, pa može se napraviti konzorcij, sindikat udruga,zadruga sa puno manjih uplata da se napuni tražena kvota.
P.S umalo sam uplatio u finanzas forex neku simboličnu cifru (zagarantirani vrlo visoki prinosi 8,10,15 % mjesečno) vrlo skoro svi ulagači su ostali bez ičega stoga pazit kad netko velikodušno obećava visoke zagarantirane prinose.
Tigre na padajućem tržištu u onim suludim vratolomijama moglo se zaraditi čak i više nego u rastućem tržištu (osobno sam dosta dobro popušio)
Tigre na padajućem tržištu u onim suludim vratolomijama moglo se zaraditi čak i više nego u rastućem tržištu (osobno sam dosta dobro popušio)
ma nije bas.
odbijanac ti je cca +10%, i to ako uspijes prodati dionicu.
zahebano je delati u padajucem trendu.
ali moze se, ako znas… ali moras jako dobro znati i jako puno znati.
sta fali danas na HTu – kupis za 286 ujutro i gledas kroz prozor, a ono raste i raste…
Nema potrebe hvaliti se rezultatom. Na burzi kao i u sportu rezultat govori sam za sebe. Ako je kolega Tigrus tako siguran u svoje sposobnosti i ako bez problema radi 150% godišnje onda ne mora sam sebe prezentirati jer ćemo za par godina ionako svi znati za njega. S takvim prinosom mu neće dugo trebat da i Todorića prestigne. Samo naprijed [thumbsup]
[lol]
dobra! [thumbsup]